• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZce Kızlar ????

xxzzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
550
137
103
1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım:(

EVET Kızlar sizce anlat masamıydım pişman da oldum sonradan :(

Ha ıkınız de sızın deyımınızle "kirli" olduğunuzu kabul ediyosunuz yanı. Sıkıntı yok o zaman.Hayırlı olsun.
Kirli yi ben yazdım o bende yaptım sende yapmışsın eşitiz hakkım yok yargılamaya dedi.. ama sonradan ne olur bilmiyorum ya :(

Ya offfff:KK43:(( keşke söylemeseydim nasıl kıvırıcam ben şimdi
Nesini kivircan...komiklik olur...
Ayrıl bence zaten hazirda bir paylaşımınız da yok...ve bundan sonra ne halt yersen de sadece seni ilgilendirecegini bil...kimselere hesap vermek zorunda degilisin...hele elin herifine hic!

Ayrıl bence zaten hazirda bir paylaşımınız da yok...ve bundan sonra ne halt yersen de sadece seni ilgilendirecegini bil...kimselere hesap vermek zorunda degilisin...hele elin herifine hic!
İşte ciddi düşünüyorum dedi önceden bilsin istedim burada dışarı çıkamıyorum korkudan biri birşey der diye ben belki artık mutlu olurum sandım geçmişimi bilen biriyle kabul eden biriyle of KESK’e söylemeseydim ya

Bu kafayla nasil yasayabiliyorsunuz sasiriyorum ben zaten.
1 haftadir konustugun biri "ciddiyim" dedi diye özel hayatini nasil anlatabiliyorsun ya?
Belki şantaj yapicak, belki ailene soylemekle tehtit edecek, duruma gore belki ilerde kullanacak bu durumu. Tanimiyorsun etmiyorsun elin herifini. Şaka gibisiniz ya evlilik lafini duyunca kendinizden geciyorsunuz.

Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep

İşte ciddi düşünüyorum dedi önceden bilsin istedim burada dışarı çıkamıyorum korkudan biri birşey der diye ben belki artık mutlu olurum sandım geçmişimi bilen biriyle kabul eden biriyle of KESK’e söylemeseydim ya
Ya sen zaten herhalde cok da ileriye gitmemişsin...yüzeysel takıldin...neyi dert ediyorsun anlamadim...
Bunu bugun da birine dedim...
Sevgili sizin neyinize ya!? Olmuyor yaptiklarinizin arkasinda duracak olgunlukta degilsiniz...niye bulasirsiniz sevgili mevgili olayina...

Bu kafayla nasil yasayabiliyorsunuz sasiriyorum ben zaten.
1 haftadir konustugun biri "ciddiyim" dedi diye özel hayatini nasil anlatabiliyorsun ya?
Belki şantaj yapicak, belki ailene soylemekle tehtit edecek, duruma gore belki ilerde kullsnacak bu durumu. Tanimiyorsun etmiyorsun elin herifini. Şaka gibisiniz ya evlilik lafini duyunca kendinizden geciyorsunuz.
Offf ya zaten dertlerim yetiyor bana :( efendi biri gibiydi ne bileyim ailem zaten biliyor ben şuan ne yapmalıyım :((((

tehlikeli bir sey yapmissiniz, tanimadiginiz birisine onceki yasadiklarinizi anlatmissiniz, ya simdi nasil olsa yapmissiniz diye size bir sey yapmaya kalkisirsa? bence gorusmeyi kesin.

Ya sen zaten herhalde cok da ileriye gitmemişsin...yüzeysel takıldin...neyi dert ediyorsun anlamadim...
Bunu bugun da birine dedim...
Sevgili sizin neyinize ya!? Olmuyor yaptiklarinizin arkasinda duracak olgunlukta degilsiniz...niye bulasirsiniz sevgili mevgili olayina...
Yüzeysel takıldım evet ama işte hep dert hep dert kimse yüzüme bakmıyor :( keşke olmasa ama oldu doğru diyorsun duramıyorum arkasında şimdi ne yapmalıyım ben

Soylemissin artik. Bitmis gitmis.
Never look back. Demissin ama hala gecmiste takilisin.
Tatlim bak bu sozu hic unutma : God hate the sin not the sinner.
Yani allah gunahtan nefret eder..ama gunahi isleyenden degil diyor.
Allah seni sevmeseydi yaratmazdi. Dinimizde tabular niye var..kendine iyi davranman icin. Bedenen ruhen vsvs..
Ama gunah isleyip kendini sevilmiyorum sanma veya artik kotuyum deme. Allah affedicir ve kullarini cok sever. Sen niye kendini sevmiyorsun Allah seni bukadar seviyorken? Dusuncelerinle kalbini kapatma karartma. İcindeki sevgiyi tekrar kesfet. Kendini sevmeye suan basla ve hep bu sevgide kal.
Ayrica gecmisi ve deneyimlerini de kendini yipratmak icin kullanma cunki onlarin anlami ders cikarmak. Bunun icin vardir onlar.

tehlikeli bir sey yapmissiniz, tanimadiginiz birisine onceki yasadiklarinizi anlatmissiniz, ya simdi nasil olsa yapmissiniz diye size bir sey yapmaya kalkisirsa? bence gorusmeyi kesin.
Görüşmüyorum zaten faceden konuşuyorduk sadece evet hata yaptım işte salaklığıma doymadım ben doğru düzgün yaşadığım yeri bile bilmiyor ki .

Back
X