• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZce Kızlar ????

Arkadaş sevişmeye yer arıyor kardeşim sen şutla bu çocuğu. Değerini de lütfen buna göre belirleme ve sanki çaresiz hastalığa yakalanmışsın gibi "Beni böyle kabul eder misin" alt metniyle her flörtüne anlatma bu durumu. Sonra böyle abaza sığırlar canını yakar, moralini bozar.
Bana da öyle gibi geldi zaten .. artık anlatmam zaten onlara ne ki ciddiyim dedi diye anlattım ben :))

Ay delireceğim ananın babanın neden haberi var senin ne halt yediğinden? Ya elalemin? Sen böyle herkese yumurtlarsan tabi utanırsın sonra. Kime ne ya? Hayır bari yaşadığın da bir şey olsa...
Ben birey olamadım ki daha korkuyorum herşeyden o yüzden haberleri var :)) yaşadığım birşey değil tabi ki ama işte kötü şeyler bunlar ben adam olmam valla yaşım kaç oldu ama hiç kafam basmıypr

1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım:KK43:

yorumları okuyamadım
insan 1 haftadır konuştuğu biriyle nasıl ciddi düşünür? müneccim midir?
1 haftadır konuşulan kişiye nasıl inanılır da en mahrem sırlar verilir?

yorumları okuyamadım
insan 1 haftadır konuştuğu biriyle nasıl ciddi düşünür? müneccim midir?
1 haftadır konuşulan kişiye nasıl inanılır da en mahrem sırlar verilir?
Saf olunca böyle oluyor demek ki :)))) az önce de seni seviyorum dedi ne basit seni seviyorum demek

B
Saf olunca böyle oluyor demek ki :)))) az önce de seni seviyorum dedi ne basit seni seviyorum demek
Bak guzel kardesim ne yasadin ne ettin bilmiyorum ama okudugum kadariyla hala erkeklere guvenmeye devam ediyorsun yapma bunu cünkü sen iyi niyetle yaklasirsin karsindaki kisi seni düsunmez ne kadar kullanırım diye düşünür ha aralarinda iyi var midir bilmem ama genellikle saf kizlari kandirmaya calisan cok olur bnde ayni senin gibiyim cok safim herseye inanirim ama kendimi frenlemesini bildim baktim bir hafta iki hafta konu baska yerlere gidiyor yol verdim kimle knussam hep cinsellik hep cinsellik baktim olmuyor artik konusmamaya karar verdim kimseyle cünkü guvenmiyorum hepsi sahte yalan ve uçkuru pesinde hep evlenme vaadleriyle bunlar oluyor ama artik sende bir dur yani tovbeni etmissin ne guzel inan gunahlar huzur vermiyor insana her zaman gecmisi ozluyorsun o yuzden kimseye taviz verme kimsenin sen bedenini kullanmasina izin verme uzulen yine sen olursun daha kötü seyler gelmeden basina terk et boyle seyleri ve gecmisi unut o zmn insllh sana Allah hayirli bir kapi acar ama sen arama cünkü insnlara guvenme ve unutma sen kendine deger vermezsen kimse vermez bunu ben cok iyi anladim seninde anlaman dilegiyle..

B

Bak guzel kardesim ne yasadin ne ettin bilmiyorum ama okudugum kadariyla hala erkeklere guvenmeye devam ediyorsun yapma bunu cünkü sen iyi niyetle yaklasirsin karsindaki kisi seni düsunmez ne kadar kullanırım diye düşünür ha aralarinda iyi var midir bilmem ama genellikle saf kizlari kandirmaya calisan cok olur bnde ayni senin gibiyim cok safim herseye inanirim ama kendimi frenlemesini bildim baktim bir hafta iki hafta konu baska yerlere gidiyor yol verdim kimle knussam hep cinsellik hep cinsellik baktim olmuyor artik konusmamaya karar verdim kimseyle cünkü guvenmiyorum hepsi sahte yalan ve uçkuru pesinde hep evlenme vaadleriyle bunlar oluyor ama artik sende bir dur yani tovbeni etmissin ne guzel inan gunahlar huzur vermiyor insana her zaman gecmisi ozluyorsun o yuzden kimseye taviz verme kimsenin sen bedenini kullanmasina izin verme uzulen yine sen olursun daha kötü seyler gelmeden basina terk et boyle seyleri ve gecmisi unut o zmn insllh sana Allah hayirli bir kapi acar ama sen arama cünkü insnlara guvenme ve unutma sen kendine deger vermezsen kimse vermez bunu ben cok iyi anladim seninde anlaman dilegiyle..
Çok doğru diyorsun canım benim saf iyi niyeti görünce kuduruyorlar kullanabildiği kadar kullanıyorlar insanı yeter ama sinir hastası oldum iyice bi sürü de hastalık çıktı başıma psikolojik olsun fiziki olsun kimsem de kalmadı yaşıyorsam annem babam için geçmişi unutamıyorum işte unutamıyorum nereye gitsem karşımda herkes uzak duruyor benden :(

Çok doğru diyorsun canım benim saf iyi niyeti görünce kuduruyorlar kullanabildiği kadar kullanıyorlar insanı yeter ama sinir hastası oldum iyice bi sürü de hastalık çıktı başıma psikolojik olsun fiziki olsun kimsem de kalmadı yaşıyorsam annem babam için geçmişi unutamıyorum işte unutamıyorum nereye gitsem karşımda herkes uzak duruyor benden :KK43:
Canim ya inan anlıyorum bende kandirildim seviyorumlar ediyorumlar ama ne oldu hic biri yok etrafimda bn ise ayni senin gibi psikoljk tedavi gördüm sacma sapan insanlar yüzüne gecmis yuzune işe girsem dahi odaklanamiyorum yoksa cok istiyorum calismk keske diyrm keske hicbiri olmasaydı hayatimda ve kimseyi tanimamis olsaydim cocuklar gibi bnde cok kotuydum bu aralar toparlandim benim arti yanim yani kimseyle birlikte olmadim ama sevgili olmak bile bnim icin artik sacma seyler senin tek yapabileceğin sey maneviyata yonel Kuran oku zikir cek gercekten insan oyle rahatliyor ki yanliz dglsn sen kimse seni sevmesede olur seni Allah yaratti onun rahmetinden uflendin ve dünyaya geldin o bir annenin sefkatinden daha coktur sevgisi ve kullarini cok sever o yuzden Allah icin yasa guzel yazarlar var mesela hikmet anil öztekin fesleğen kitabi elif gibi sevmek guzel Allahi anlatan kitaplar var onlari oku bak gercektn hayatin cok degisecek inan insanlrn ne derdi var sen kendine dert ediyorsun kimse seni sevmese ne olur Allah kuluna kafi degil mi

Canim ya inan anlıyorum bende kandirildim seviyorumlar ediyorumlar ama ne oldu hic biri yok etrafimda bn ise ayni senin gibi psikoljk tedavi gördüm sacma sapan insanlar yüzüne gecmis yuzune işe girsem dahi odaklanamiyorum yoksa cok istiyorum calismk keske diyrm keske hicbiri olmasaydı hayatimda ve kimseyi tanimamis olsaydim cocuklar gibi bnde cok kotuydum bu aralar toparlandim benim arti yanim yani kimseyle birlikte olmadim ama sevgili olmak bile bnim icin artik sacma seyler senin tek yapabileceğin sey maneviyata yonel Kuran oku zikir cek gercekten insan oyle rahatliyor ki yanliz dglsn sen kimse seni sevmesede olur seni Allah yaratti onun rahmetinden uflendin ve dünyaya geldin o bir annenin sefkatinden daha coktur sevgisi ve kullarini cok sever o yuzden Allah icin yasa guzel yazarlar var mesela hikmet anil öztekin fesleğen kitabi elif gibi sevmek guzel Allahi anlatan kitaplar var onlari oku bak gercektn hayatin cok degisecek inan insanlrn ne derdi var sen kendine dert ediyorsun kimse seni sevmese ne olur Allah kuluna kafi degil mi
Allah yeter bizlere evet benimde odaklanma sorunum var nereye gitsem işe başlasam önyargıyla yaklaşıyorlar dalga geçiyorlar titreme geliyor bazen sinirden .. bende birlikte olmadım ama ona benzer yakınlaşmalar oldu işte .. arkadaşın falan var mı benim hiç yok sessiz sakin biriyim nerde ne konuşulması gerektiğini falan bilmem geç kaldım ben herşeye çok geç :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun muhabbet nasıl edilir onu bile bilmiyorum korkuyorum herşeyden .. bende çok pişmanım saçma sapan insanları aldım hayatıma içine edip gittiler ..

işte yanlış yetiştirme, baskıcı tutum genç kızları ne hale getiriyor.
en ufak yakınlaşmada kendilerini kirli görmeye başlıyorlar. yazık yazık oooof of..
bu yaşta bedenini tanıyacaksın karşı cinsi tanıyacaksın yakınlaşacaksın ki ileride sorun yaşama.
yoksa böyle saçma sapan triplere girersin.

Bu bazi erkekler icin tabu oluyor. O yuzden iyi yapmissin boşver. Soyledin gitti uzerinde durma. O da zaten kötü bir tepki vermemis. Devam ederse iliskiniz ne ala.. erkek bu durumdan kacadabilir. Gardini al cekip gitmesine kendini hazirla. Cunku bazi erkek bu durumu kabul edemeyebiliyor.

Eee herkes kabul edemez ki bu etti daha önce de tanıştıklarım oldu ama etmediler sorun çıkardılar hep
Neden geçmişini en baştan anlatma geregi duydunki 1 hafta çok daha yeni zaten zamanı gelirse bi şekilde anlatırdın,
Kendi kendini karalıyorsun geçmiş geçmişte kalmış,
Hatalar herkes içindir.
Geçmişini kabul et gelecege güvenle bakmayı dene,
Geçmişi hata olarak görünce insan içinden çıkamaz ve
Digerleri dürüstmüşki en baştan sorun çıkarmışlar,
Bu kabul etmiş gibi yapıp canını yakabilir dikkat et.

Arkasında duramayacağınız hiçbirşeyi yasamayin. Yaşayacağınız seyinde arkasında durun bir zahmet. Eğer seni yasadiklarin ve anlattiklarin ile vuracaksa zaten olmasın varsın canım. Uzulmeye değmez hayiflanma boşa

Hastalığım YÖK bildiğim kadarıyla :)))) ne bileyim dışarı çıkamıyorum korkudan bişey dicekler yapacaklar diye panik atak oldum resmen ..

eski konularını bilmiyorum, anlattıysan da kaçırdım oraları.
neden dışarı çıkamıyosun? psikolojik mi? bişeyler yaşadığın için yaşadığın yerde ifşa oldun ondan mı?

öncelikle, bundan sonra kendinle alakalı hiçbir şeyi 2. 3. kişilere anlatma... ne geçmişini ne hayallerini.. anlatma geçmişin hakkında dedikodu yaparlar, hayallerin için de fesatlanırlar... çok anlatmak istiyosan suya anlat...
önce sen kabul et kendinle barış... bu sensin. eksiğinle fazlanla hatanla yanlışınla sen sensin. kabul eden de böyle edecek. etmeyen de alıp yolunu gidecek.. sen de bundan sonrası için yaşadığın şeylerin arkasında duracaksın. geri alabiliyo musun? hayır. o zaman boşuna kendini paralama.
bırak insanlar da konuşsun dursun. kimsenin ağzı torba değil büzüp de susturamazsın..
he hata olduğunu düşündüğün şeyi de bi daha yapma. bu ayıp ya da günah diye demiyorum. sadece sonradan yine pişman olmaman adına söylüyorum...
son olarak bak bunu tekrar söylüyorum: insanlar konuşurlar, bırak konuşsunlar. belki Allah seni affetti? Allah'ın affettiği kulu yargılamak, hangi kula düşer? zaman o konuşanlar yandı :)
(konuyu dine çekmiyorum yorumum yanlış anlaşılmasın kendi düşüncemi söylüyorum)

Son düzenleme:
Back
X