• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZce Kızlar ????

Eger kendini 'temize' cikarmak istiyorsan senin bu konu hakkindaki dusunceni merak edip deneme amacli soyledim dersin ve sonra da bi bahane bulup gorusmeyi kesersin yoksa ileride neyin ne oldugu ortaya cikar...
Neyin ne olduğu ortaya çıkar derken

Daha 1 haftadır tanıştığınız insana neden bunu anlatıyorsunuz ki birbirinizi tanımıyorsunuz siz daha ilk haftadan bunu anlatırsanız erkeklerin aklında demek yine istiyor gibi bir algı oluşur daha 1 haftada ne ciddiyetiymis. Benim tavsiyem bu beyle konusmayin artik ve yeni biriyle tanistiginizda adami iyice tanimadan anlatmayin bikac ay tanimaya calisin
Yine mi istiyor yuh ne istemesi ben pişmanım hata yaptım dedım

Öncelikle kendinizi kirli olarak görmeyin, kendinizce doğru bulmuyordunuz ama bir hata yaptınız pişman oldunuz o kadar, ona karşı da bunu dile getirmeyin bir daha. Konu açılırsa da en fazla yanlış bulduğum bir şeyi yaptım pişmanım zaten geleceğime bakacağım geçmişi değiştiremem tarzında olun, suçlu gibi durmayın...
Öyle yapacağım artık mecbur ...

Kendin icin kullandigin kelime "kirli"yi kendine bu kadar cok soyleyerek benimseme bence.Asil kirli olanlar tecavuz eden,hirsizlik yapan,sucsuz bir insana iftira atan,birilerini kandirip ortada birakanlardir.Yaptigindan pismansan dinen da icten bir tovbe ederek gunahindan arinmis olursun.Bence asil "kirli" insan yaptigi kotu seylerden pisman olmayan,utanmasi olmayandir.Yeni tanistigin erkeklere de soyleme ki seni kullanmaya calismasin.Iyi olman dilegiyle..

Kendin icin kullandigin kelime "kirli"yi kendine bu kadar cok soyleyerek benimseme bence.Asil kirli olanlar tecavuz eden,hirsizlik yapan,sucsu bir insana iftira atan,birilerini kandirip ortada birakanlardir.Yaptigindan pismansan dinen da icten bir tovbe ederek gunahindan arinmis olursun.Bence asil "kirli" insan yaptigi kotu seylerden pisman olmayan,utanmasi olmayandir.Yeni tanistigin erkeklere de soyleme ki seni kullanmaya calismasin.Iyi olman dilegiyle..
Tövbe mi çoktan ettim zaten ben .. ama söylemesem nolcak herkes biliyor zaten herşeyi ki soruşturur yine öğrenir ah ah

Hatırladığım kadarıyla lisa ailesine anlatmıştı. O kadar üzülüyorum ki. Şu tabularımızdan kurtulsak, insanlar istediğini yaşasa, sonra istediği şey yüzünden pişmanlık duymasa. Bilinçaltımıza öyle kötü işliyorlar ki sonra insanların böyle psikolojisi bozuluyor işte. Ki lisa öyle çok bir şey de yaşamamış. Boşu boşuna kendini mahvediyor yazık
Evet ailem biliyor ne yazık ki bu önyargı bitmeyecek pişmanlıklar da geriye kalan olacak

Baştan söylediğine göre bu iş ciddi olmayacaktır tatlım . Hem neden söyledin senin özelin . İlerleyen zamanlarda açıklayabilirdin .

Hem hata yaptım söyledim diyorsun hem de öncekilere anlattığımda istemedi diyorsun. E sen sürekli aynı hatayı yapıyorsun o zaman? Bu senin özelin yahu elin adamına ne. Adamakıllı bir şey de yapmamışsın gittin ailene anlattın herkese anlattın yahu kendine eziyet ettiğin yetmedi mi sence? Seversin Sevişirsin bak bunlar çok normal. Ama arkasında duramayacağın iş yapma. Hadi yaptın bırak artık geçmişinde kalsın
Millete niye anlatıyorsam ben salak gibi :)))) şimdi buldum belamı kimse yüzüme bakmıyor ahahaha kendi kafamdan çekiyorum ben kesip Atcam sonunda kafamı

bu birinin kabul etmesi gereken bir şey değil yalnız.
senin hayatın, senin geçmişin, senin geleceğin, senin özelin.
ne demek ben temiz değilim karşımdaki adamın bunu bilmesi lazım.
yok öyle bir dünya. bulaşıcı hastalık mı taşıyosun da bilmesi lazım pardon?
kaldı ki daha bi haftadır tanıyosun adamı ne diye açıyosun kendini?
buna yapmışsın hadi, ama bundan sonrası için söylüyorum, kimsenin karşısında kendini ezme.
o zaman ezerler işte.
Hastalığım YÖK bildiğim kadarıyla :)))) ne bileyim dışarı çıkamıyorum korkudan bişey dicekler yapacaklar diye panik atak oldum resmen ..

Tövbe mi çoktan ettim zaten ben .. ama söylemesem nolcak herkes biliyor zaten herşeyi ki soruşturur yine öğrenir ah ah
Ogrenebilir olsun seni boyle kabul edicek birini bulursun sen herkesi puri pak mi zannediyorsun.Ama bu ozellikleri iyi gozlemledigin tanidigin ve uzun bir surecte tanidigin insanda ara.

Ogrenebilir olsun seni boyle kabul edicek birini bulursun sen herkesi puri pak mi zannediyorsun.Ama bu ozellikleri iyi gozlemledigin tanidigin ve uzun bir surecte tanidigin insanda ara.
Böyle kabul edecek erkek sayısı çok az ya .. püri pak değil elbette ama erkekle kadın aynı kefeye koyulmuyor bizim ülkemizde

Gerekirse hiç evlenmem napayım ..

Back
X