Sizce Kocanız Sizi Aldatırmı?

Sizce Kocanız Sizi Aldatırmı?

• Aldatır

OY: 4 21,1%
  • Aldatmaz

OY: 14 73,7%
  • Hemde kaç kez aldatmıştır

OY: 1 5,3%
  • Aldattığına şahit bile oldum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
Onu ne kadar çok sevsemde ne kadar dibimden ayrılmasada sanırım biraz ilgi göstermeyi bıraksam,biraz formumu bozsam ve bir kaç kez istediğini vermesem sanırım aldatır.:20: Tabi günahını almış olmayayım nede olsa erkek çok güvenemem doğrusu!

Son düzenleme:
Evli değilim ama evlenirsem, o adam başına gelecekleri 'algılama' yetisine sahipse aldatmaz.
Ancak aklından geçirebilir.

Çok sık kullandığım bir laf vardır, en aşığın bile sınırı 3 kadehtir diye...

O yüzden herkesin bence böyle bir potansiyeli mevcuttur, önemli olan olabilecek ortamları yok etmek.

Klasik Türk kadını cevabı olsa da Aldatmaz diyorum.
Çünkü şunu o çok iyi biliyor ki, benim belli bir kaç net tavrım vardır.
Bu bu bu olursa biter diye.
3.5 yıldır beraberiz nişanlımla. Oldukça sıkıntılı günler geçirdik.
Tüm bunlara rağmen böyle bişey yaşanmadı.
He başkasına aşık olur ya da bi ilişki yaşamak ister,
Bana gelip bitirip öyle yoluna devam etmesi gerektiğini bilir.

Böyle bir duruma mahal vermemek gerekir elbette.

benim kocam yapmazzzz .şaka bi yana allah korusun .erkeğe güven olmaz derler eşime güveniyorum ama şeytanın işi allah korusun .

en çok olmaz dediklerimiz başımıza gelir. o yüzden büyük konuşmuyorum. nişanlıyız 6 yıldır tanıyorum hiç yanlış tavrını bile görmedim. ama aldatmaz demiyorum. allah şaşırtmasın diyorum.

Bugüne kadar yapmış olduğunu hiç sanmıyorum ama erkek sonuçta yapabilir diyorum,zaten gerçekten yapmaz dememek lazım. En çokta adet dönemlerimde gelir bu aklıma,sonra sinirlerim bozulur,günahı yokkende cadılık yapmamak lazım ama elimde değil,onu çok seviyorum çünkü.
"benim kocam yapmaz" demem diyemem...
beşer şaşar :)

Allahım şaşırtmasın yeter ki..

Şıklara bakarak en uygununu işaretledim. 3 yıl oldu bir hata bir yanlıs görmedim. Allah sasırtmasın büyük konusmakta istemiyorum ama aldatmayacagına inanıyorum.

Aslında benim kocamdan yana şüphem yok ama hamileliği düşününce yaparmıki diye korkuya kapılıyorum. İyi hoşgörülü ve beni çok seven bir eşim var,ama hamile kalırsam ne olur bunu bilemiyorum! Duygusal aldatmaz ama işin içine cinsellik girince!!!

Klasik Türk kadını cevabı olsa da Aldatmaz diyorum.
Çünkü şunu o çok iyi biliyor ki, benim belli bir kaç net tavrım vardır.
Bu bu bu olursa biter diye.
3.5 yıldır beraberiz nişanlımla. Oldukça sıkıntılı günler geçirdik.
Tüm bunlara rağmen böyle bişey yaşanmadı.
He başkasına aşık olur ya da bi ilişki yaşamak ister,
Bana gelip bitirip öyle yoluna devam etmesi gerektiğini bilir.

Böyle bir duruma mahal vermemek gerekir elbette.
Aynen katılıyorum :) bende aldatmaz diyorum

Çok yakın bir arkadaşım eşim bana birşey olsa tekrar evlenmez vs diyerek eşinin sevgisine çok güvenirdi. Büyük bir aşkla evlenmişlerdi hatta. Maalesef aldatıldığını öğrendi ve boşandılar. Büyük konuşmamak lazım bu erkeklere güvenilmez

Son düzenleme:
Allah kimseye göstermesinde,büyük konuşmamak lazım bu doğru.
Çok yakın bir arkadaşım eşim bana birşey olsa tekrar evlenmez vs diyerek eşinin sevgisine çok güvenirdi. Büyük bir aşkla evlenmişlerdi hatta. Maalesef aldatıldığını öğrendi ve boşandılar. Büyük konuşmamak lazım bu erkeklere güvenilmez

Back
X