- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ay teşekkür ederim ya işimi seviyorum ben ama bole salak yerine konulmak beni üzüyorYani bunu bize sormasanız siz fark etmeyecek misiniz?
750 TL ye, bu şartlarda sigortasız, üstelik hafta sonu da çalışıyorsunuz.
Eşinizin de durumu iyiyken, çalışma sevdanız takdire şayan :)
Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
Bu şekilde konuştuk ama çay bulaşık falan yoktu tabiBencede kullanılıyorsun . çalışma koşullarını baştan nasıl konuştunuz?
Bu şekilde konuştuk ama çay bulaşık falan yoktu tabi
Sen iş bak canım ya, hakkaten ama.Ay teşekkür ederim ya işimi seviyorum ben ama bole salak yerine konulmak beni üzüyor
Gayet de doğru anlaşılırsınız. Arkadaşınız size bunları yaparken, siz hala onu mu düşüneceksiniz? Oraya o kadar emek vereceğinize oturun kpss çalışın bence.Burası Arkadaşımın yeri ihbar etsem yalnış anlaşılırım
Burası Arkadaşımın yeri ihbar etsem yalnış anlaşılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?