- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Burası Arkadaşımın yeri ihbar etsem yalnış anlaşılırım
Konuşsana işverenle canımcım.. bende muhasebeye girmiştim bi zaman önce.. sonra çay kahve sonra temizlik falan hadi dedim 3 kişiyiz büroda 2 de müdürle gocunmadım.. bi de wc temizliği dediler yok artık ben mecbur muyum sizin pisliğinizi temizlemeye üstelik de orayı kullanmıyoken işinize gelmiyosa da siz bilirsiniz dedim.. bi de baktım baş müdür bana uyuz olmuş paçaları sıvamış hışır hışır hortumla tuvalet yıkıyoYok hayır sessiz değilim aslında ama ne bilim kestiremiyorum bi türlü ne yapacağımı
bencede kullanılıyosun. üniversite mezunu musunKızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
Evet üniversite mezunuyum bide sürekli paramız yok kazanamıyoruz muhabbeti yapıyorlar ama doğru mu yalnış mı bilmiyorumbencede kullanılıyosun. üniversite mezunu musun
canım o zaman evde sınavlarına hazırlan memur ol. 750 tl maaşla kimse çalışmazEvet üniversite mezunuyum bide sürekli paramız yok kazanamıyoruz muhabbeti yapıyorlar ama doğru mu yalnış mı bilmiyorum
Evet üniversite mezunuyum bide sürekli paramız yok kazanamıyoruz muhabbeti yapıyorlar ama doğru mu yalnış mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?