Sizce KULLANILIYOR muyum

Madem eşinizin kendi işi eşinize yardım edin.En azından SGK + asgari ücrette anlaşmanız kolay olur.
750 TL yapılan iş için az gerçektende.

Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık
normalde iibf mezunuyum.. mali müşavir olma niyetim vardi bi dönem. ama lise yıllarında staj zamanlarında öyle ezdiler ki neeeeffffrreeeet ettimm.

inan ki bu hep böyle kocaman kocaman muşavirler 100 lira az verelim diye kac takla atıyorlar..
KK'da çıksın bir muhasebeci söylesin.. gelen stajyeri veya evrak işini yapan yeni başlayanı çaya koşturayım, bulaşık yıkatayım, gerekirse yemek yaptırmayım. yaşın daha küçük olsa azarlıyorlar da.. ve etrafimda çalışanlarin çoğu böyleydi.

bu piyasayı bilerek söylüyorum.. Eğer ileride müşavir vs olma niyetin yoksa. orada onların kahrını çekme... zaten çok dayanamazsin da ben baştan söylemiş olayım...
evet ya çok pintiler

Yeni basladınız diye mi bu maaş ve şartlar?

Mali müşavirlik büroları hep bu şekilde, işi öğrenene kadar buna katlanacaksın! Her yer böyle!!!

Şu anda, yakın bir akrabam mali müşavir fakat 5 yıl öncesinde, ofis temizlerdim, çay kahve yapardım diye anlatır. Sizin mesleğin kötü yönü bu.

Tecrübe etmeye devam edin, işi kapmaya çalışın. iNŞAALLLAH ileride siz de bi mali müşavir olursunuz ;)

Back
X