- 25 Kasım 2024
- 274
- 60
- 13
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
-
Hangi marka test buKızlar sizce testim pozitif mi
Çıplak gözle görünüyor ama buraya yükleyince kaliteden gözükmüyor bende şimdi fark ettim vallahi ben 10 dakika bekledim bir şey yoktu çöpe attım sonrasında akşam eve geldim Bir baktım çift çizgi olmuş ama kaç dakikada çıktı bilmiyorumBen göremedim ama belki çıplak gözle gözüküyordur kamera algılamamıştır.
Sabah ilk idrarla deneyin bence
LaboquickHangi marka test bu
Canım normalde gözüküyor ama resimlerde kalite bozulduğundan gözükmüyormuş yani fark ettimÇizgi yok ki
Olabilir bi kan testi verin garanti sonuç alınCanım normalde gözüküyor ama resimlerde kalite bozulduğundan gözükmüyormuş yani fark ettim
Ben sabah idrarıyla tekrar denedim aynı markayla 15-20 dakika içerisinde yine böyle bir çizgi gördüm ama durdukça belirginleşiyor kuruma çizgisi olabilir miOlabilir bi kan testi verin garanti sonuç alın
İlk 3-5 dk içinde çıkması gerekBen sabah idrarıyla tekrar denedim aynı markayla 15-20 dakika içerisinde yine böyle bir çizgi gördüm ama durdukça belirginleşiyor kuruma çizgisi olabilir mi
İyi marka diiye internetten özellikle laboquick aldım bideİlk 3-5 dk içinde çıkması gerek
Kan verin kesin sonucİyi marka diiye internetten özellikle laboquick aldım bide
1 hafta kadar bekleyip vermeyi düşünüyorum eşime gosterdim oda gördü çizgiyiKan verin kesin sonuc
benim göğüslerim de şiş ve şeffaf akıntım var ama doğurgan günlere giriyorum diye biliyorum onlardan da test pozitif çıkıyor olabilir mi yada laboquick marka da kuruma çizgisi gördüğünüz olduğu mu1 hafta kadar bekleyip vermeyi düşünüyorum eşime gosterdim oda gördü çizgiyi
Hayır gebelik sonucu -benim göğüslerim de şiş ve şeffaf akıntım var ama doğurgan günlere giriyorum diye biliyorum onlardan da test pozitif çıkıyor olabilir mi yada laboquick marka da kuruma çizgisi gördüğünüz olduğu mu
Haklısınız teşekkür ederimHayır gebelik sonucu -
gebelikte olan bisey . Öyle olsa herkes her ay hamileyim korkusuyla yaşar
Ben bir sonraki adetimi beklicem 18 günüm kaldı yani temmuz ayında bakincam bende doğru olduğunu düşünmüyorumLaboquick bende kuruma çizgisi yaptı 2 kez. Günlük tekrarlayın bence
Sonucunuz ne olduBen bir sonraki adetimi beklicem 18 günüm kaldı yani temmuz ayında bakincam bende doğru olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?