Sizce kvnin niyeti iyi mi?

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
37
Eşimin ailesiyle yaşadıklarımı bilenleriniz var bilmeyenleriniz için Mecburi kan bağı

Özetle kv ve görümce boşanmamız için canlarını dişlerine takıp atılmadık iftira edilmedik beddua bırakmadılar. Kv çocuğumuz olmasın diye beddua edip boşa bu karıyı kadın gibi kadınla evlen dedi. Aileme küfürler etti ve daha çok fazla olay yaşandı. Hiçbirisini unutamıyorum. Bir an bile aklımdan çıkmıyor.

Eşim babama para vermek istiyorum dedi bugün bana gelip. Babasının geliri yok. Daha önce defalarca bizi tehdit ettiği için konuşmuyordu eşim. Annemi arayım ona veriyim o da babama versin dedi. Ben de babanı ara ona ver dedim. Hatta torununu da görsün büyüklük bizde kalsın dedim. Eşim sadece vicdanını rahatlatmak için yaptı çünkü babasıyla muhabbetleri bile yok. Neyse kalktık gittik ailesinin evine. Kp ikimizi de öptü. Kv eşimi öptü bana yöneldi. Pas vermeden geçtim çocuğumun yanına. Kvnin her hareketi bana batıyor ve yeniden evimin içine karışmaya kalkacak diye korkuyorum sanırım. Çocuğum kucağımda duruyordu geldi aldı sevdi sevdi ağladı yavrum yabancılayıp sonra eşime verdi. Benden almışsın bana versene. Kucağına alıp diyor ki sen bende kal sarılıp yatacağım sana. Annenin sütü de yetmez sana büyümüşsün çorba içmeye mi başlayacaksın sen artık ek gıdaya mı başlayacaksın deyip durdu üç dört kere belki daha çok. Ek gıdaya başlaması için gün sayıyor resmen. Daha önce iki kere gördü çocuğumu. İkisinde de aynı muhabbet döndü. Annen sana kereviz brokoli yedirecek onlar yediriliyor hep yazık sana diyor. Kendisi çocuklarını emzirmemiş beni ilgilendirmez ama anlamıyorum bu neyin hıncını çıkartmaya çalışıyor. Çocuğum kucağımda uyudu üstüne örtü getiriyor getirme gerek yok dedim. Sanki ben bilmeyeceğim ev 25 derece belki daha çok. Üç kere biz çıkalım da emzir dedi. Hayır dedim tekrar tekrar. Emzirmeyeceğim dedim en son yüksek sesle. Sana cıs mı yaptılar iğne mi yaptılar yazık diyor. Ensenden öpüyüm de inat ol diyor. Heryeri babasına benziyor diyor. Kırk kez söyledi. Ben zaten babasına benziyor diyorum ve çok da mutluyum bundan ama amacı ne. Kadınla konuşmuyorum muhattap olmuyorum. Bu kadın çocuğum doğmasın diye beddua etmiş birisi. Bugün diyor ki eşime uyuturken bol bol felak nas oku. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür. Çok mu takıyorum kızlar. Bu kadını uzak tutmak için ne yapıyım.
 
Mesafeli durmak en iyisi ben olsam ziyaretine gitmezdim ama küs olmak bana yük olurdu. Pek pas vermeyin çok fazla görüşmeyin yeterli. Çocuğunuz hakkında dediklerini ciddiye almayın kadın normal değil zaten
 
eşin gitseydi niye gittin konuşmadığın kadının evine?
Çünkü eşimin yalnız gidip annesiyle başbaşa görüşmesini istemedim. Çünkü kv hep ağlıyor kendini acındırıyor ve farkettirmeden de bana verip veriştiriyor. Mesela en son eşimle kv başbaşa kaldıklarında eşim annesine sana ev alacaktım ama babam sorun çıkartır diye almadım demiş. Kv de alma gelin razı olmaz asla sizin aranız bozulur ben zaten istemem demiş. İyi niyetli rolü oynayıp beni kötülüyor aklınca. Sanki boşanmamız için pusuya yatmış bekleyen kendisi değilmiş gibi.
 
Uzak tutmak için ne mi yapayım? Kendi ayagınızla gitmişsiniz
Eşim yalnız gitmesin diye gittim ama hata mı yapmışım yoksa ya. Ben gitmeseydim eşim annesiyle başbaşa dışarda görüşüp gelecekti parayı annesine verecekti. Ki o kadın başbaşa görüşmesi için oldukça tehlikeli.
 
Birdaha eşinizin aklına uyup gitmeyin.Bırakın gidecekse o gitsin gelsin.
Aslında eşime kalsa parayı babasına verilmek üzere annesine verip gelecekti. Ama ben annesiyle başbaşa görüşmesini istemediğim için birlikte gidelim dedim. Sizce kvnin tavrı normal mı?
 
Ay gitmeeeeeeeeee diye bağırıyorum su an
Ya eşim yalnız gitseydi annesiyle başbaşa görüşecekti. Gerçekten çok büyük bir hata mı yapmışım. Ne yapacağım ben şimdi düzeltmek için. Eşime konusunu açıp bugün gözüme batanları anlatmalı mıyım.
 
Ya eşim yalnız gitseydi annesiyle başbaşa görüşecekti. Gerçekten çok büyük bir hata mı yapmışım. Ne yapacağım ben şimdi düzeltmek için. Eşime konusunu açıp bugün gözüme batanları anlatmalı mıyım.

Yok bence sus .

eşine de bir şey söyleme

Kv ölmüş yokmuş gibi hayatına devam et

Kafandan da at hayatından da
 
X