Doğuma Hazırlık Sizce melisa ismi nasil??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cerengamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
282
139
73
35
Kizlar daha once isim konusunda kararsizligimi yazmistim ve yine fikirlerinize ihtiyacim var.
Sizce MELİSA ismi nasil? Yurtdisindada yasadiğimiz icin telafuzuda kolay olur diye dusunduk.

bence Sidelya isminide düşünebilirsin anlamı cennette açan çiçek demek :)

bende yuzlerce cok guzel ısım buldum ama bugunlerde nedense melisa takmış durumdayım..bende yurtdısındayken dıkkatımı cekmışti amer,kadada melisa ismi var..cocuk için ileride kolaylık olur yurtdısında yasar ıse..ama tabı melisa ismide klasık oldu artık..he buarada bızım cınsıyet bıkachafta ıcınde belli olucak

Kizlar daha once isim konusunda kararsizligimi yazmistim ve yine fikirlerinize ihtiyacim var.
Sizce MELİSA ismi nasil? Yurtdisindada yasadiğimiz icin telafuzuda kolay olur diye dusunduk.

bende yuzlerce cok guzel ısım buldum ama bugunlerde nedense melisa takmış durumdayım..bende yurtdısındayken dıkkatımı cekmışti amer,kadada melisa ismi var..cocuk için ileride kolaylık olur yurtdısında yasar ıse..ama tabı melisa ismide klasık oldu artık..he buarada bızım cınsıyet bıkachafta ıcınde belli olucak

Insallah gosterir cinsiyetini canim.bizimki saklamisti bizde yeni ögrendik .Allah herkeze hayirli sagliklikli sihhatli guzel evlatlar versin ve Anneli babali buyutmeyi nasib etsin ins.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X