Sizce? Merak içindeyim ..

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
6 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı büyük hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kaçırtıp üstüne pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden çok seviyorum Eve yılbaşında dönmeZsen aşkımdan ölürüm de seni ve bebeğimi birdaha görmem demesine rağmen dönmediyseniz ve o günden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yüzünden annemi seçmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu öğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu süreç zarfında boşanma davanı aç diye birkaç kez mesaj atmasına rağmen kendisi açmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkaç gün önce siz davayı açıp herşeyi tüm gerçekliği ile dilekçede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gördükten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve çok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)

Onsuz doğurmuşsun ortada yok Kamil,ne yaparsa yapsın önemi var mı cidden?

Gerçekten, bu kadar uzun cümle kurmak zorunda mıydınız? Okuyana eziyet resmen.

Yaptığı şeyler yetmemiş gibi bir de henüz yapmadıklarına mı kafa yoruyorsunuz? Çirkinleşecektir büyük ihtimalle.

Gerçekten, bu kadar uzun cümle kurmak zorunda mıydınız? Okuyana eziyet resmen.

Yaptığı şeyler yetmemiş gibi bir de henüz yapmadıklarına mı kafa yoruyorsunuz? Çirkinleşecektir büyük ihtimalle.
Ben de okurken baya uzun olmuş şimdi laf ederler dedim yanılmadım . İnsan merak ediyor ne tepki verir diye siZlere de sormak istedim

Daha doğumuma 2 hafta var . Sadece insan merak ediyor işte bu sessizliğin ardından ne çıkacak tebligat gelince diye..

Erken doğum için hastaneye yattım deyince doğdu sandım. Herneyse Allah kolaylık versin bu kadar sorumsuzsa dön derse de sakın dönme zaten,olanları unutamazsın onu da kendini de yersin.

Erken doğum için hastaneye yattım deyince doğdu sandım. Herneyse Allah kolaylık versin bu kadar sorumsuzsa dön derse de sakın dönme zaten,olanları unutamazsın onu da kendini de yersin.
En ihtiyacım olduğu zamanlarda yalnız bıraktı beni ötesi var mı zaten..

Ben de okurken baya uzun olmuş şimdi laf ederler dedim yanılmadım . İnsan merak ediyor ne tepki verir diye siZlere de sormak istedim

Konunun uzunluğuna laf etmedim de tek cümle olarak uzun yazmışsınız. Gece gece zor oldu okumak.

Merak ediyorsunuz ama etmemeye çalışın.
Henüz doğum yapmamışsınız sanırım. Sizi mutlu edecek şeylere zaman ayırın, kendinizi huzurlu tutmaya çalışın. Zamanı gelince göreceksiniz zaten tepkisini.
Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah, diğer konuları sonra düşünün.

Haklısınız zaten zamanı gelince canım sıkılacak şimdiden sıkmanın anlamı yok inşallah teşekkür ederim

Çok ama çok saçma ama erkekler istiyorlar ki eşleri sadece onlara ait olsun. Sanki evlendiğimiz gün doğmuşuz gibi ailemizi yok sayalım istiyorlar. Evlendikten sonra ailemizle görüşmeyelim, arayıp sormayalım istiyorlar. Onlara olan düşündüğümüzü kıskanıyorlar. Senin anneni seçmeni asla yediremeyecek. Keşke anneni seçmek yerine orta yol bulmaya çalışsaydın. Tam tersi bir durumda eşinin senin tarafında olmasını istemez miydin? Kayınvalidene saygısızlık yapsan eşin de seni terk etse. Insaniz sonuçta.
Biraz ilmî siyaset yapın. Kocanıza siz haklı olsanız bile sen haklısın deyin ama kendi bildiğinizi yapin. Ben şunu fark ettim. Eşim birine kızınca ben de onunla kızıyorum, çok haklısın olur mu öyle şey ( kardeşlerime mesela) deyip konuyu kapatıyorum. Eğer ben savunmaya geçersem olay büyüyor ve ben huzursuz oluyorum.
Burada ben bebeğine çok üzüldüm. Sizin gerginliginiz onu da etkilemiş olmalı. Eşin de inatla çocuğunu da görmek istemeyecek. Zor bir durum ama Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…