- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Çekişmeli olacak zaten 1 yıl dolmadı evleneli .Deliye döner evini basar herhalde. Yada hiç cevap vermez mahkemede boşanmıyorum der çekişmeliye döner
Vermek zorunda hayatımı mahvetti bari cocuguna sahip çıksın gerçi umru değil.Valla böyle adamı gram merak etmezdim,canı cehenneme der geçerdim , nafaka versinde napıosa yapsın
Daha doğumuma 2 hafta var . Sadece insan merak ediyor işte bu sessizliğin ardından ne çıkacak tebligat gelince diye..Onsuz doğurmuşsun ortada yok Kamil,ne yaparsa yapsın önemi var mı cidden?
Allah kolayşık versin işiniz zor. İyiki kurtulmuşsunuz doğmamış bebeğinize yazık olurdu geri dönseydiniz. Allah huzur ile doğurup büyütmeyi nasip etsin.Çekişmeli olacak zaten 1 yıl dolmadı evleneli .
Ben de okurken baya uzun olmuş şimdi laf ederler dedim yanılmadım . İnsan merak ediyor ne tepki verir diye siZlere de sormak istedimGerçekten, bu kadar uzun cümle kurmak zorunda mıydınız? Okuyana eziyet resmen.
Yaptığı şeyler yetmemiş gibi bir de henüz yapmadıklarına mı kafa yoruyorsunuz? Çirkinleşecektir büyük ihtimalle.
Daha doğumuma 2 hafta var . Sadece insan merak ediyor işte bu sessizliğin ardından ne çıkacak tebligat gelince diye..
Amin teşekkür ederimAllah kolayşık versin işiniz zor. İyiki kurtulmuşsunuz doğmamış bebeğinize yazık olurdu geri dönseydiniz. Allah huzur ile doğurup büyütmeyi nasip etsin.
En ihtiyacım olduğu zamanlarda yalnız bıraktı beni ötesi var mı zaten..Erken doğum için hastaneye yattım deyince doğdu sandım. Herneyse Allah kolaylık versin bu kadar sorumsuzsa dön derse de sakın dönme zaten,olanları unutamazsın onu da kendini de yersin.
Ben de okurken baya uzun olmuş şimdi laf ederler dedim yanılmadım . İnsan merak ediyor ne tepki verir diye siZlere de sormak istedim
Haklısınız zaten zamanı gelince canım sıkılacak şimdiden sıkmanın anlamı yok inşallah teşekkür ederimKonunun uzunluğuna laf etmedim de tek cümle olarak uzun yazmışsınız. Gece gece zor oldu okumak.
Merak ediyorsunuz ama etmemeye çalışın.
Henüz doğum yapmamışsınız sanırım. Sizi mutlu edecek şeylere zaman ayırın, kendinizi huzurlu tutmaya çalışın. Zamanı gelince göreceksiniz zaten tepkisini.
Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah, diğer konuları sonra düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?