- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Onun tepkisinin bi önemi yok da bence tepkisiz kalacak çünkü bitirmiş zaten kafasında6 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı büyük hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kaçırtıp üstüne pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden çok seviyorum Eve yılbaşında dönmeZsen aşkımdan ölürüm de seni ve bebeğimi birdaha görmem demesine rağmen dönmediyseniz ve o günden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yüzünden annemi seçmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu öğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu süreç zarfında boşanma davanı aç diye birkaç kez mesaj atmasına rağmen kendisi açmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkaç gün önce siz davayı açıp herşeyi tüm gerçekliği ile dilekçede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gördükten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve çok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)
Ondan vazgecemeyecegini sanıyodu vazgeçtin baya kimlenir canını yakmak ister pişmanlıktan ona yalvardı ister ya da cebinden para çıkacak diye ödü kopar gelir seninle konuşmaya. Ama asıl planı evlilik içinde burnundan fitil fitil getirmektir6 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı büyük hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kaçırtıp üstüne pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden çok seviyorum Eve yılbaşında dönmeZsen aşkımdan ölürüm de seni ve bebeğimi birdaha görmem demesine rağmen dönmediyseniz ve o günden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yüzünden annemi seçmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu öğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu süreç zarfında boşanma davanı aç diye birkaç kez mesaj atmasına rağmen kendisi açmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkaç gün önce siz davayı açıp herşeyi tüm gerçekliği ile dilekçede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gördükten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve çok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)
Ben eşimle beraber kaldığım süre zarfında hep orta yolu bulmaya çalıştım . Hiçbir zaman olayları tercih meselesi haline getirmedim ama o o kadar bencil biriydi ki annemle zamanında arasındaki gerginlikten sonra düşman kesildi ve bana evlenince başka bir şehirde yaşıyormuşsun gibi davranacaksın dedi . Babam gemici onu uğurlamama gitmeme izin vermedi . Eşim dik kafalı biri olduğu için beni istedği gibi parmağında oynatmak istedi aslında . Ailemle konuşmuyordu ama ben hiçbi zaman onu zorlamadım sadece sen konuşmuyorsan beni engelleme dedim . Diken üstünde yaşamak iki tarafı idare etmek cok zor inanın. Kendisi şiddet uygulamasaydı, hakaretleri olmasaydı ben evden gitmeZdim ikinci kere anne eve geri dönüyorsam ben ailem orda bir dur diyecek tabi ki buna bile ben senin kocanım nasıl karışıyorlar diyosa yapacak birşeyim yoktu..Çok ama çok saçma ama erkekler istiyorlar ki eşleri sadece onlara ait olsun. Sanki evlendiğimiz gün doğmuşuz gibi ailemizi yok sayalım istiyorlar. Evlendikten sonra ailemizle görüşmeyelim, arayıp sormayalım istiyorlar. Onlara olan düşündüğümüzü kıskanıyorlar. Senin anneni seçmeni asla yediremeyecek. Keşke anneni seçmek yerine orta yol bulmaya çalışsaydın. Tam tersi bir durumda eşinin senin tarafında olmasını istemez miydin? Kayınvalidene saygısızlık yapsan eşin de seni terk etse. Insaniz sonuçta.
Biraz ilmî siyaset yapın. Kocanıza siz haklı olsanız bile sen haklısın deyin ama kendi bildiğinizi yapin. Ben şunu fark ettim. Eşim birine kızınca ben de onunla kızıyorum, çok haklısın olur mu öyle şey ( kardeşlerime mesela) deyip konuyu kapatıyorum. Eğer ben savunmaya geçersem olay büyüyor ve ben huzursuz oluyorum.
Burada ben bebeğine çok üzüldüm. Sizin gerginliginiz onu da etkilemiş olmalı. Eşin de inatla çocuğunu da görmek istemeyecek. Zor bir durum ama Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Yaradılış itbariyle kindar biri olduğu için zaten kafasında beni silmiş dilekçeyi görünce bi beddua eder o kadar..Onun tepkisinin bi önemi yok da bence tepkisiz kalacak çünkü bitirmiş zaten kafasında
2 ay bekledim ve hamileyim bir kez aramadı hastanede yattım umrunda olmadı. Vazgeçen tarf belliydi sadece artık adım atması gereken taraf bendim ölene kadar bekleyemezdimOndan vazgecemeyecegini sanıyodu vazgeçtin baya kimlenir canını yakmak ister pişmanlıktan ona yalvardı ister ya da cebinden para çıkacak diye ödü kopar gelir seninle konuşmaya. Ama asıl planı evlilik içinde burnundan fitil fitil getirmektir
Sakın pişman olmayın içinde azıcık empati olsaydı asla sizi yalnız bırakmazdı bu kadar narsist bi adamla evlat buyutulmez Allah kolaylık versin2 ay bekledim ve hamileyim bir kez aramadı hastanede yattım umrunda olmadı. Vazgeçen tarf belliydi sadece artık adım atması gereken taraf bendim ölene kadar bekleyemezdim
Anlamıyorum ki hayati neden bu kadar zorlastiriyoruz kendimize. Biz de bir ana baba çocuğuyuz, biz de insanız . Evlendigimiz gün doğmadık. Nasıl bir yobazliktir anne babanla görüşmeyeceksin demek. Hem insanlar neden bir başkasını parmağında oynatmak ister. Herkes özgür olsun bırakın yaa. Mutlu olmaya bakın, nedir bu benlik savaşı? Sonuna kadar haklısınız ama yuvanızı yıkmadan önce terapiste de gidin. Belli ki eşinizin psikolojik sorunları var. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben eşimle beraber kaldığım süre zarfında hep orta yolu bulmaya çalıştım . Hiçbir zaman olayları tercih meselesi haline getirmedim ama o o kadar bencil biriydi ki annemle zamanında arasındaki gerginlikten sonra düşman kesildi ve bana evlenince başka bir şehirde yaşıyormuşsun gibi davranacaksın dedi . Babam gemici onu uğurlamama gitmeme izin vermedi . Eşim dik kafalı biri olduğu için beni istedği gibi parmağında oynatmak istedi aslında . Ailemle konuşmuyordu ama ben hiçbi zaman onu zorlamadım sadece sen konuşmuyorsan beni engelleme dedim . Diken üstünde yaşamak iki tarafı idare etmek cok zor inanın. Kendisi şiddet uygulamasaydı, hakaretleri olmasaydı ben evden gitmeZdim ikinci kere anne eve geri dönüyorsam ben ailem orda bir dur diyecek tabi ki buna bile ben senin kocanım nasıl karışıyorlar diyosa yapacak birşeyim yoktu..
Muhtemelen inatlaşıp o da boşanmak isteyecektir fakat talep ettiğiniz nafakayı ödememek için yalan söyleyip çirkinleşebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun6 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı büyük hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kaçırtıp üstüne pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden çok seviyorum Eve yılbaşında dönmeZsen aşkımdan ölürüm de seni ve bebeğimi birdaha görmem demesine rağmen dönmediyseniz ve o günden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yüzünden annemi seçmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu öğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu süreç zarfında boşanma davanı aç diye birkaç kez mesaj atmasına rağmen kendisi açmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkaç gün önce siz davayı açıp herşeyi tüm gerçekliği ile dilekçede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gördükten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve çok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)
Sevseydi ve biraz insan olsaydı şu an beraberdik .teşekkür ederimSakın pişman olmayın içinde azıcık empati olsaydı asla sizi yalnız bırakmazdı bu kadar narsist bi adamla evlat buyutulmez Allah kolaylık versin
Her şeyi inattı zaten inat uğruna bebeğini bile bırakacak . Bakalım göreceğiz .Muhtemelen inatlaşıp o da boşanmak isteyecektir fakat talep ettiğiniz nafakayı ödememek için yalan söyleyip çirkinleşebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim de en çok üzüldüğüm o zatenBen şu an bebeğe çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun canım , dilediğin serilsin önüneBenim de en çok üzüldüğüm o zaten
Aminnn çok sağolunnAllah yardımcın olsun canım , dilediğin serilsin önüne
Biz evleneli daha 1 yıl dolmadı şu an açılan dava da çekişmeli açıldı . Beklemediği itirafları dilekçemde sunduğum ve beklemediği kadar haklarımın peşine düştüğüm için çirkefleşip bulaşacağını düşünüyorum ki koruma tedbiri kararı da talep ettik. Dilekçemde 2 aydır benle iletişime geçmedği maddi ve manevi hiçbir yardımda bulunmadığı ilgilenmediği de yazılı . Bakalım inşallah düşündüğümden kötü olmaz bu hamileliğim son günlerinde..Para ödememenin yollarını arayacak, size ve ailenize bulaşacak, kavga etmeye çalışacak.
Sakinliğinizi koruyun, ona istediğini vermeyin.
Mahkeme günü hakime herşeyi anlatın , hamile olmanıza rağmen aylardır aramadığını çocuğunu bile merak etmediğini vs gibi.
Muhtemelen ilk davada boşanırsınız. Tabi nafaka olayından dolayı ben boşanmak istemiyorum derse dava çekişmeliye de dönebilir. Ama hakimin doğru kararı verip tek celsede karar vereceğini düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çocuğunuzla mutlu bir hayat yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?