Sizce? Merak içindeyim ..

Siz bırakın onun ne tepki verip,ne yapacağını.
Kendinize ve doğacak bebeğinize odaklanın.
Sonuçta adamın üzerinde bir etkiniz yok.
Siz veya biz ancak tahmin yürütürüz;
'şöyle der,böyle yapar' diye.
Peki bunun kime,ne faydası olacak?

Ama kendi tutum ve davranışlarınızı doğru yönetmek elinizde.
Hiç bir amaca hizmet etmeyen anlamsız düşünceleri ve boş kuruntuları bir tarafa bırakıp,geleceğinizi daha huzurlu ve mutlu yaşamaya çalışın.
Adamı hayatınızdan çıkardığınız gibi gündeminizden de çıkarın.
Artık iki kişilik yaşayacaksınız,siz ve evladınız.

Onun tepkisinin bi önemi yok da bence tepkisiz kalacak çünkü bitirmiş zaten kafasında

Ondan vazgecemeyecegini sanıyodu vazgeçtin baya kimlenir canını yakmak ister pişmanlıktan ona yalvardı ister ya da cebinden para çıkacak diye ödü kopar gelir seninle konuşmaya. Ama asıl planı evlilik içinde burnundan fitil fitil getirmektir

Ben eşimle beraber kaldığım süre zarfında hep orta yolu bulmaya çalıştım . Hiçbir zaman olayları tercih meselesi haline getirmedim ama o o kadar bencil biriydi ki annemle zamanında arasındaki gerginlikten sonra düşman kesildi ve bana evlenince başka bir şehirde yaşıyormuşsun gibi davranacaksın dedi . Babam gemici onu uğurlamama gitmeme izin vermedi . Eşim dik kafalı biri olduğu için beni istedği gibi parmağında oynatmak istedi aslında . Ailemle konuşmuyordu ama ben hiçbi zaman onu zorlamadım sadece sen konuşmuyorsan beni engelleme dedim . Diken üstünde yaşamak iki tarafı idare etmek cok zor inanın. Kendisi şiddet uygulamasaydı, hakaretleri olmasaydı ben evden gitmeZdim ikinci kere anne eve geri dönüyorsam ben ailem orda bir dur diyecek tabi ki buna bile ben senin kocanım nasıl karışıyorlar diyosa yapacak birşeyim yoktu..

2 ay bekledim ve hamileyim bir kez aramadı hastanede yattım umrunda olmadı. Vazgeçen tarf belliydi sadece artık adım atması gereken taraf bendim ölene kadar bekleyemezdim

2 ay bekledim ve hamileyim bir kez aramadı hastanede yattım umrunda olmadı. Vazgeçen tarf belliydi sadece artık adım atması gereken taraf bendim ölene kadar bekleyemezdim
Sakın pişman olmayın içinde azıcık empati olsaydı asla sizi yalnız bırakmazdı bu kadar narsist bi adamla evlat buyutulmez Allah kolaylık versin

Anlamıyorum ki hayati neden bu kadar zorlastiriyoruz kendimize. Biz de bir ana baba çocuğuyuz, biz de insanız . Evlendigimiz gün doğmadık. Nasıl bir yobazliktir anne babanla görüşmeyeceksin demek. Hem insanlar neden bir başkasını parmağında oynatmak ister. Herkes özgür olsun bırakın yaa. Mutlu olmaya bakın, nedir bu benlik savaşı? Sonuna kadar haklısınız ama yuvanızı yıkmadan önce terapiste de gidin. Belli ki eşinizin psikolojik sorunları var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Muhtemelen inatlaşıp o da boşanmak isteyecektir fakat talep ettiğiniz nafakayı ödememek için yalan söyleyip çirkinleşebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sakın pişman olmayın içinde azıcık empati olsaydı asla sizi yalnız bırakmazdı bu kadar narsist bi adamla evlat buyutulmez Allah kolaylık versin
Sevseydi ve biraz insan olsaydı şu an beraberdik .teşekkür ederim

Muhtemelen inatlaşıp o da boşanmak isteyecektir fakat talep ettiğiniz nafakayı ödememek için yalan söyleyip çirkinleşebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Her şeyi inattı zaten inat uğruna bebeğini bile bırakacak . Bakalım göreceğiz .

Para ödememenin yollarını arayacak, size ve ailenize bulaşacak, kavga etmeye çalışacak.

Sakinliğinizi koruyun, ona istediğini vermeyin.

Mahkeme günü hakime herşeyi anlatın , hamile olmanıza rağmen aylardır aramadığını çocuğunu bile merak etmediğini vs gibi.

Muhtemelen ilk davada boşanırsınız. Tabi nafaka olayından dolayı ben boşanmak istemiyorum derse dava çekişmeliye de dönebilir. Ama hakimin doğru kararı verip tek celsede karar vereceğini düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çocuğunuzla mutlu bir hayat yaşarsınız

Benim gibi biri ben nasıl terkedilirim koskoca ben en iyi en mükemmel ben..
muhtemelen öfke nöbetleri geçiricek ve sizin nankörlük ettiğinizi düşünücek ondan nasıl vazgeçersiniz bunu büyük bi saygısızlık olarak algılayacak size de hakaret veya küfürler ederek söyleyecek düşüncelerini.

bence işin ciddiyetini anlayıp ya tekrar barışmak ister ya da ben son cümlemi söyledim diyip hiç sesini çıkarmadan boşanmayı kabul eder. bence ikincisine uyuyor gibi

Biz evleneli daha 1 yıl dolmadı şu an açılan dava da çekişmeli açıldı . Beklemediği itirafları dilekçemde sunduğum ve beklemediği kadar haklarımın peşine düştüğüm için çirkefleşip bulaşacağını düşünüyorum ki koruma tedbiri kararı da talep ettik. Dilekçemde 2 aydır benle iletişime geçmedği maddi ve manevi hiçbir yardımda bulunmadığı ilgilenmediği de yazılı . Bakalım inşallah düşündüğümden kötü olmaz bu hamileliğim son günlerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…