- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Ben de ölürüm de lafımı çiğnemem diyeceğini ama çirkefleşeceğini düşünüyorum o da suçlamalar yapacaktır . 2 aydır arayıp sormayan adam aklından silmiştir bence .bence işin ciddiyetini anlayıp ya tekrar barışmak ister ya da ben son cümlemi söyledim diyip hiç sesini çıkarmadan boşanmayı kabul eder. bence ikincisine uyuyor gibi
Evet istediğin buydu anan yaptı her şeyi şimdide çingene gibi herşeyi istemişsin beni koca yerine koymadın beni sattın bu yüzden evden gitmek istiyordun senin her şeyin planlıymış gibi seviyesiz cümleler bekliyorumBenim gibi biri ben nasıl terkedilirim koskoca ben en iyi en mükemmel ben..
muhtemelen öfke nöbetleri geçiricek ve sizin nankörlük ettiğinizi düşünücek ondan nasıl vazgeçersiniz bunu büyük bi saygısızlık olarak algılayacak size de hakaret veya küfürler ederek söyleyecek düşüncelerini.
Keşke bilebilsek seçimlermizin sonuçlarını. Hiç değişmeyeceklermiş gibi seviyoruz, bilmeden. Konuşmalarınızdan anlaşılıyorki kendini iyi ifade edebilen güçlü bir kadınsınız. Umarım daha fazla yara almadan atlatırsınız bu süreci çok zor tabiki ama oluyor bunlar hayatta Allah yardımcınız olsunEvet istediğin buydu anan yaptı her şeyi şimdide çingene gibi herşeyi istemişsin beni koca yerine koymadın beni sattın bu yüzden evden gitmek istiyordun senin her şeyin planlıymış gibi seviyesiz cümleler bekliyorum
Keşke bu da benim imtihanım işte teşekkür ederm Allah razı olsunKeşke bilebilsek seçimlermizin sonuçlarını. Hiç değişmeyeceklermiş gibi seviyoruz, bilmeden. Konuşmalarınızdan anlaşılıyorki kendini iyi ifade edebilen güçlü bir kadınsınız. Umarım daha fazla yara almadan atlatırsınız bu süreci çok zor tabiki ama oluyor bunlar hayatta Allah yardımcınız olsun
Hahahahahahahahahahahah aynen canımAklıma zen reklamındaki nefes almadan konuşan kadın geldi
Evden gideceğimi anlayıp bana vurarak altınlarımı almaya çalıştıysa ya para için değişir ya da zaten 2 aydır aramadı sormadı başkasını da bulmuştur o da suçlar çirkefleşir küfreder ama vermemek için de elinden geleni yaparYa çirkinleşir, pisleşir, küfür kafir düz gider.
Ya da paralar gidecek diye aramaya sormaya ilgili olmaya dön demeye başlar. Siz ikincisini yaptığında kanıp düzeldi sanıp barışmayın da gerisi mühim değil.
Ne yazık ki yaşadım .Yazik hamileleginizde boyle bir surec mi yasadiniz? Dusunmeyin, yavrunuza odaklanin.
Teşekkür ederim bu durumdayken bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ..Cümleler devrilmiş resmen. Neyse ben cevap vereyim. Cümleler devrik olmasaymış iyiymiş
Siz size bi faydası dokunmayan bi adamın vereceği tepkiyi ölçmekle meşgulsünüz bu haldeyken ben size nasıl yardımcı olayım ki.? Bide benim açımdan bakın....Teşekkür ederim bu durumdayken bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ..
Olsun ben yine de daha ılımlı konuşurdum ben normal düşünemeyebilirim ama siz düşünebilirsiniz ama bu şekil değil yine de teşekkürlerSiz size bi faydası dokunmayan bi adamın vereceği tepkiyi ölçmekle meşgulsünüz bu haldeyken ben size nasıl yardımcı olayım ki.? Bide benim açımdan bakın....
Teşekkür ederimBir dolu iftiraya hazır ol. Umarım olmaz tabi, temennim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?