• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Mesaj Atmalı mıyım?

Çok bir tecrübesi olan biri değilim 😃 Merhaba... bey kamera gayet iyi çalışıyor,tekrar teşekkür etmek istedim ☺️ diye yazsam açık kapı bırakmış olur muyum bir yandan da istekli gibi görünmek istemiyorum

Adam size durumunuzu görüp mesaj atmış daha ne yapsın? Hangi gerekçeyle size kahve teklif edebilir ki şu anda? Küçük bir alan açmanızda sorun yok bence. Olumlu olmazsa da dünyanın sonu değil.

@Sigrid 'in mesajını copy paste yapın sonra huzurla kahvenizi yudumlayın. 😂

"size çok teşekkür etmek istiyorum. bir süredir sorun çıkarmıyor gibi görünüyor. ama sizin de başınızı çok ağrıttım. nasıl bunu telafi edeceğimi bilemiyorum."

Bu ısınma sorunu çok kronik sıradan bir sorun. Tam tersi acaba kamerada sıkıntı var mı der. Durduk yere tşk yazarsan garip olur. Bir bahane ile sorsan daha iyi. Hem uzun yol nereye vs diye sorar konuşursunuz.
Çalıştığım yeri de biliyor bir bakarsın karşılaşırmışız e hani siz şehir dışında değil miydiniz🙄 Aslında da durduk yere değilde işte hem hafıza kartı aldı yeniden mudur etmemek için hem de iki kere geldi ilgilendi o yüzden

Bu arada benim bi arkadaşım aynı böyle bi hikayeyle evlendi 😂 kız arabayı sanayiye götürüyor sanayici adamla fingirdedi bi bahane bul dükkana git ve yaaa sizi de çok uğtaştırdım ehehehe de

Arabanın modeli ne kronik sıkıntılarına bak

Ortada fol yok yumurta yok sevgilisi 40 metre öteden belli olan insanlara bile neler yazildı çizildi bu çocuk sana adım atmış bence sende yaz 😍 kamerada bozulmadi ki tekrar görüşelim diye 🤣 (sen bana bakma koç burcuyum duygusuz bam bam yazarım)
Yok ben yüz kere yazar yazar silerim benim de karakter böyle hep karşıdan beklerim ama bir yandan da tekrar görmek istiyorum u sefer istekliymişim gibi gözükmekte istemiyorum

Adam size durumunuzu görüp mesaj atmış daha ne yapsın? Hangi gerekçeyle size kahve teklif edebilir ki şu anda? Küçük bir alan açmanızda sorun yok bence. Olumlu olmazsa da dünyanın sonu değil.

@Sigrid 'in mesajını copy paste yapın sonra huzurla kahvenizi yudumlayın. 😂

adam muhtemelen "estafirildak efenim. ne demek?" falan diyecek. "aaaa valla olmaaaaaaaz. ölümü gör bak! şurada size bir kahve ısmarlayayım" en azından falan diye yapıştırması lazım.

Bu arada benim bi arkadaşım aynı böyle bi hikayeyle evlendi 😂 kız arabayı sanayiye götürüyor sanayici adamla fingirdedi bi bahane bul dükkana git ve yaaa sizi de çok uğtaştırdım ehehehe de
Ben öyle yapamam valla anca kameranın bozulmasını bekleyeceğiz gibi ya da teşekkür mesajı onda da demesin bu niye teşekkür mesajı attı diye ayyy ikilemde kaldım valla

"size çok teşekkür etmek istiyorum. bir süredir sorun çıkarmıyor gibi görünüyor. ama sizin de başınızı çok ağrıttım. nasıl bunu telafi edeceğimi bilemiyorum." at oltayı
Ben mi aslaaa bir teşekkür mesajını zor yazabileceğim galiba 😁😁

Ben öyle yapamam valla anca kameranın bozulmasını bekleyeceğiz gibi ya da teşekkür mesajı onda da demesin bu niye teşekkür mesajı attı diye ayyy ikilemde kaldım valla
Arabanın modelini yaz kronik sorunlarına bak elbet vardır mesela benim arabamda hep ekranı donuyor menüsü donuyor bununla ilgili ya yaz ya da git

Topu atmak olmamış bence o alıp tutmussunuz :( bence de bir mesaj atabilirsiniz o da size atmış sonuçta.
Ya ama ne yazmalıydım ki o bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de teyitleşelim yazmış yani siz yine de bakın eğer sıkıntı çıkarsa yazarsınız diye anladım ben de tamam olur yazdım

Çalıştığım yeri de biliyor bir bakarsın karşılaşırmışız e hani siz şehir dışında değil miydiniz🙄 Aslında da durduk yere değilde işte hem hafıza kartı aldı yeniden mudur etmemek için hem de iki kere geldi ilgilendi o yüzden

Kabloyu çekiştir biraz aracın aküsüne bağlıysa yerinden oynat. Bozuldu diye görüş.

Ay arkadaşım sen yok yapamazsın bu işi o kadar kişi yazdı etti şöyle yaz diye ki adam w.app durumundan yürümüş sen bi sıkıntı yok çok sağol bunun karşılığında bu kahve içelim diyemiyorsun 🤣
Ya ama nasıl diyeyim ya evli ya da sevgilisi varsa böyle direk diyemem ki

adam muhtemelen "estafirildak efenim. ne demek?" falan diyecek. "aaaa valla olmaaaaaaaz. ölümü gör bak! şurada size bir kahve ısmarlayayım" en azından falan diye yapıştırması lazım.

Konu sahibinde o potansiyeli göremedim ben. Aslında "tamam olur" yazdım dediği yerde umudu kesmiştim. Hayatta yazamaz bu adama. 😅

Çok bir tecrübesi olan biri değilim 😃 Merhaba... bey kamera gayet iyi çalışıyor,tekrar teşekkür etmek istedim ☺️ diye yazsam açık kapı bırakmış olur muyum bir yandan da istekli gibi görünmek istemiyorum
Şöyle yaz: "senin baban da mı kameracıydı aslan parçası"

Back
X