• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Mesaj Atmalı mıyım?

Üyeler söylenmesi gerekeni söyleyip gereğini yapmışlar. Şimdi o lanet olası telefonu al ve @Sigrid 'in yazdığı mesajı kopyala, yapıştır ve gönder.:KK48: Ya da bir arkadaşına ver telefonu o yazsın, bak bu da çalışır. Ben kuzenime yapmıştım bunu bi keresinde çok komikti ama çalıştı sonuçta. Ufak bi destek lazım sadece. :halay:

Üyeler söylenmesi gerekeni söyleyip gereğini yapmışlar. Şimdi o lanet olası telefonu al ve @Sigrid 'in yazdığı mesajı kopyala, yapıştır ve gönder.:KK48: Ya da bir arkadaşına ver telefonu o yazsın, bak bu da çalışır. Ben kuzenime yapmıştım bunu bi keresinde çok komikti ama çalıştı sonuçta. Ufak bi destek lazım sadece. :halay:
Taşıma suyla değirmen dönmüyor bence. Sadece ufak bir desteğe ihtiyacı olan insan zaten şimdiye kadar bir mesaj atmış olurdu.

Adam burda verilen fikirlerden herhangi birine dönüş yapsa da sonrası ne olacak ?

Taşıma suyla değirmen dönmüyor bence. Sadece ufak bir desteğe ihtiyacı olan insan zaten şimdiye kadar bir mesaj atmış olurdu.

Adam burda verilen fikirlerden herhangi birine dönüş yapsa da sonrası ne olacak ?
Bence sonrasında devamı gelir ya. İlk adımda biraz zorlanıyor sadece. Utangaç olduğu belli zaten adam anlamıştır onu numara yapmayacak ki sadece ilk adım arkadaş destekli olacak.

"size çok teşekkür etmek istiyorum. bir süredir sorun çıkarmıyor gibi görünüyor. ama sizin de başınızı çok ağrıttım. nasıl bunu telafi edeceğimi bilemiyorum." at oltayı
Vay anasini ya Ben bile geldim oltaya 😈

Kızlar merhaba.Geçenlerde aracımı yıllık bakımı için bayiye götürdüğümde orada kamera taktıklarını gördüm uzun zamandır da aklımdaydı neyse görmüşken taktırayım dedim.Aracı biraz kullandıktan sonra kamera kayıt almamaya başladı ben de aldığım bayiyi arayıp durumu anlattım onlarda beni bu işlerle ilgilenen yetkili birine yönlendirdiler ve arayıp durumu anlattım kendiside kamerayı bi görmesi gerektiğini söyledi benimde iş yerime yakınmış otoparka geldi.Ayarlara falan baktı biraz uğraştı düzeldi dedi gitti.Bir 10 gün bu şekilde kullandım ve tekrardan hata verdi ben yine aynı kişiyi aradım tekrar çalıştığım yerin otoparkına geldi.Bu sefer geldiğinde biraz muhabbet ettik kamerayı yaptı ve gitti.Bu olaydan sonra o kişiyi bir türlü aklımdan çıkaramadım sürekli aklımda ve çok etkilendim ama bir yandan da çekiniyorum tanımıyorum belki evli (alyansı yoktu bu arada) ya da sevgilisi varsa diye .Aklımdan hep şunu geçiriyordum Mesaj atıp teşekkür edeyim çok ilgilendi diye ama ben de inanılmaz çekingen bir insanımdır bir türlü cesaret edemedim.
Bir hafta sonra whatsapp ta durum paylaşmış işle ilgili ben de baktım gördü galiba baktığımı bana mesaj attı bir saat sonra merhaba nasıl gidiyor var mı bir sorun diye.Ben de sorduğu için teşekkür ettim genelde 10 gün sonra sorun çıkarıyor dedim o da çıkarmaz artık ama siz bakın yine de teyit edelim yazmış.Ben de tamam olur yazdım bu kadar okudu ama bir daha cevap yazmadı.Ben şimdi napacağımı bilmiyorum sürekli kameraya bakıyorum bozulsada yine karşılaşsak gelse diye.Bazen de tekrar mesaj atmayı düşünüyorum işte kamera çalışıyor bir problem yok diye belki o sebeple konuşma başlar aramızda diye zaten istemiyorsa da uzatmaz ben de bir daha yazmam.
Siz ne yapardınız kızlar Mesaj atmalı mıyım
Evli mi kız arkadaşı var mı diye çekinir yazmazdım herhalde.Bazı erkekler alyans takmıyor ona güvenmeyin.Evli mi sevgilisi var mı önce onu öğrenin bence.Yoksa zaten yazarsınız.

Evli mi kız arkadaşı var mı diye çekinir yazmazdım herhalde.Bazı erkekler alyans takmıyor ona güvenmeyin.Evli mi sevgilisi var mı önce onu öğrenin bence.Yoksa zaten yazarsınız.

flörtte ayağına sıkmak isteyen bu hamleyi yapsın bence de.........................
diğer konuda ne olduğunu gördük öyle sorunca.

flörtte ayağına sıkmak isteyen bu hamleyi yapsın bence de.........................
diğer konuda ne olduğunu gördük öyle sorunca.
Adama sorsun demedim zaten .Bir yerlerden öğrenmeye çalışsın hayatında biri var mı diye.Varsa ayıp olur yazmak o açıdan dedim

Adama sorsun demedim zaten .Bir yerlerden öğrenmeye çalışsın hayatında biri var mı diye.Varsa ayıp olur yazmak o açıdan dedim
Bayılıyorum sana, gel bana yiğidim demeyecek ki 🤣 karşı tarafa açık kapı bırakacak bir mesaj atacak sadece. Karşıdan bir hamle gelirse ne ala gelmezse zaten üstüne bir daha uğraşmaz. Sorup soruşturmak niyeti daha net belli etmek demek bence.

nereye sorsun mesela? adamın çalıştığı şirkete mi? ah ah siz böyle adamın partneri var mı sorguluyorsunuz ya, karşıdan şöyle görünüyorsunuz fakrında değilsiniz.

1771338436752.webp

ayrıca partneri varsa da bilmeden yazmak ayıp falan değil. adam düzgün bir insan ise zaten ya kibarca yanıt vererek reddeder ya da cevapsız bırakır.

Bayılıyorum sana, gel bana yiğidim demeyecek ki 🤣 karşı tarafa açık kapı bırakacak bir mesaj atacak sadece. Karşıdan bir hamle gelirse ne ala gelmezse zaten üstüne bir daha uğraşmaz. Sorup soruşturmak niyeti daha net belli etmek demek bence.
İşte ben cesaret edemem.Terslenmek ihtimali bile bunalıma sokar beni 😀

Bunu öğrenmem mümkün değil ama en mantıklısı galiba bir teşekkür mesajı o da isterse gerisi gelir

Yani atma mı diyorsunuz bir teşekkür mesajı teyitleşelim dedi ben de belki biraz mesafeli durdum gibi o yüzden birazda ölçmek istedim

Konu sahibi ya şimdi yazarsın çat diye ya öylece kalır. Senin bu utangaçlığınla on kere kamera bozulsa boşa gider gibi duruyor🤣
@Sigrid in yazdigi gayet başarılı bir mesaj bence. Ama tabi adam estf işimiz falan derse tamam deyip geçme 😁
Bu cevaba da bir şey yazılmaz ki daha uzatmaya gerek yok

Aslında bir şey yok yazacağım şey de sadece kamerayı kullanıyorum bir sıkıntı yok ilginiz için teşekkür ederim deyip atacağım bun da yanlış bir şey yok belki mesafeli davrandım eğer o da istiyorsa devamı gelir zaten gelmezse de kısmet hiç olmazsa içimde kalnaz

Bu cevaba da bir şey yazılmaz ki daha uzatmaya gerek yok
Mesela estf işimiz bu derse "olur mu ekstra ilgilendiniz, oldugum yere kadar geldiniz. Teşekkür ederim bir kahve sözüm olsun " yazarsınız. Bunun üstüne karşı taraf ya üstüne atlar bu sözün ya da sağolun işimi yaptım sadece der geçer yine. İki türlü de sizi kötü etkileyecek bir durum olmaz. Öyle bir cevap gelirse tekrar teşekkürler o zaman kolay gelsin dersiniz olur biter.

Mesela estf işimiz bu derse "olur mu ekstra ilgilendiniz, oldugum yere kadar geldiniz. Teşekkür ederim bir kahve sözüm olsun " yazarsınız. Bunun üstüne karşı taraf ya üstüne atlar bu sözün ya da sağolun işimi yaptım sadece der geçer yine. İki türlü de sizi kötü etkileyecek bir durum olmaz. Öyle bir cevap gelirse tekrar teşekkürler o zaman kolay gelsin dersiniz olur biter.
Evet çok teşekkürler bunu yazabilirim

Back
X