• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Mesaj Atmalı mıyım?

Kızlar merhaba.Geçenlerde aracımı yıllık bakımı için bayiye götürdüğümde orada kamera taktıklarını gördüm uzun zamandır da aklımdaydı neyse görmüşken taktırayım dedim.Aracı biraz kullandıktan sonra kamera kayıt almamaya başladı ben de aldığım bayiyi arayıp durumu anlattım onlarda beni bu işlerle ilgilenen yetkili birine yönlendirdiler ve arayıp durumu anlattım kendiside kamerayı bi görmesi gerektiğini söyledi benimde iş yerime yakınmış otoparka geldi.Ayarlara falan baktı biraz uğraştı düzeldi dedi gitti.Bir 10 gün bu şekilde kullandım ve tekrardan hata verdi ben yine aynı kişiyi aradım tekrar çalıştığım yerin otoparkına geldi.Bu sefer geldiğinde biraz muhabbet ettik kamerayı yaptı ve gitti.Bu olaydan sonra o kişiyi bir türlü aklımdan çıkaramadım sürekli aklımda ve çok etkilendim ama bir yandan da çekiniyorum tanımıyorum belki evli (alyansı yoktu bu arada) ya da sevgilisi varsa diye .Aklımdan hep şunu geçiriyordum Mesaj atıp teşekkür edeyim çok ilgilendi diye ama ben de inanılmaz çekingen bir insanımdır bir türlü cesaret edemedim.
Bir hafta sonra whatsapp ta durum paylaşmış işle ilgili ben de baktım gördü galiba baktığımı bana mesaj attı bir saat sonra merhaba nasıl gidiyor var mı bir sorun diye.Ben de sorduğu için teşekkür ettim genelde 10 gün sonra sorun çıkarıyor dedim o da çıkarmaz artık ama siz bakın yine de teyit edelim yazmış.Ben de tamam olur yazdım bu kadar okudu ama bir daha cevap yazmadı.Ben şimdi napacağımı bilmiyorum sürekli kameraya bakıyorum bozulsada yine karşılaşsak gelse diye.Bazen de tekrar mesaj atmayı düşünüyorum işte kamera çalışıyor bir problem yok diye belki o sebeple konuşma başlar aramızda diye zaten istemiyorsa da uzatmaz ben de bir daha yazmam.
Siz ne yapardınız kızlar Mesaj atmalı mıyım
O kadar heyecanlı ki. Sanki baharda çiçekli bir yolda yürüyormuşun gibi hissettirdi yaşananlar 🥰

Haber bekliyoruz kız haftasonu geldi. Ne yaptın yazdı mı? Noldu? :KK51:

Back
X