Sizce Mezuniyet için hangisi olur ?

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
Bu sene liseden mezun oluyorum ve kıyafet konusunda 3 seçeneğim var hangisi daha uygun olur karar veremiyorum biri kırmızı straples mini öyle çok süslü değil ama renk ve boy bakımından iddialı diğeri kırmızının aynı modeli ama siyah üçüncüsüde siyah üstü hafif pudra rengi gibi ama tüllü uçuşan tarzdan oda kısa sizce hangisi daha uygun olur ve saç önerileriniz neler olabilir çok kararsızım yardımlarınıza ihtiyacım var :32: :31: (not kumral-sarışın arasıyım beyaz tenliyim boyumda öyle çok uzun değil :))

mini elbise mezuniyet için çok uygun. uzun elbise kadınsılığa çok yaşlaştırıyor ve itici gösteriyor sizin yaşlarınızı.

Arkadaşım kesinlikle mini seçmelisin. Benim de bu yıl lise mezuniyetim var. Sınıfımdaki çoğu kişi uzun tuvalet tarzı elbiseler tercih edeceklerini söylüyorlar ama ben kesinlikle iyi durmayacağını düşünüyorum. O yüzden gittim mini siyah , kol kısımları tüllü bir kıyafet aldım. Onu da parıltılı pembe yüksek topuklu ayakkabılar ve pembeli siyahlı parıltılı portföyle tamamladım. Emin ol çok asil görünüyor..

zaten seçeneklerimin üçüde kısa ben kırmızı olanı istiyorum ama fazla iddialı lise mezuniyetine uygun olur mu diye düşünüyorum

mezuniyetin nerede bilmiyorum ama ben kokos biri olarak iddiali olmanda bi sakinca goremiyorum:)
renk secimine gelince, siyaha hic gerek yok cunku cok gencsin. pudra rengi ise hem gecen senenin rengi hem de bircok kisi bu renkte giyecegi icin bence klasik ve daima carpici bir renk olan kirmizidan yana kullan sansini ve elbiseni aldiginda da resmini eklemeyi unutma:))

mezuniyetin nerede bilmiyorum ama ben kokos biri olarak iddiali olmanda bi sakinca goremiyorum:)
renk secimine gelince, siyaha hic gerek yok cunku cok gencsin. pudra rengi ise hem gecen senenin rengi hem de bircok kisi bu renkte giyecegi icin bence klasik ve daima carpici bir renk olan kirmizidan yana kullan sansini ve elbiseni aldiginda da resmini eklemeyi unutma:))

çok teşekkürler canım fikrin için kırmızıyı giymeye karar verdim foto koyabilirsem koyucam :3:

Back
X