Sizce mümkünmü

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Herşeyi bırakıp eşimle yeni bir şehirde yeni bir baslangıç yapmak istemek ve boylece sorunlarin cozülecegini düsunmek çok mu sacma ?

Not. Esim aile isyerinde çalisiyor. Pardon herseyiyle o ilgileniyor ve kimsede yükünu alalim biraz demiyor ???

Eşinize bunu sorduysanuz ve onay aldıysanız hiçte saçma değil ama tabiki sorunlarıda gözden geçirmekte fayda var çünkü hiç bilgi vermemişsin bu konuda
Eğer ki gerçekten iyi gun de kötü gun de yanyana sımsıkı sarilicaksaniz birbirinize 2 kere düşünmeyin deneyip görün derim :)

yenı bır sehre gıtmenıze gerek yok sırf bunun ıcın
orda huzurlu degılse cıksın kendı ısıne kendı baksın
kasalar bir olunca aıle ısı olunca zorluk kacınılmaz .
kendı yagınızda kavrulmanız daha ıyı olur

Bende isterim ama iş diyor ?
Burda işim var evet yoruluyorum butun yük uzerimde ama suan maceraya nasil atilabilirim bekar degilim sen varsin diyor...

Sorunlarim esimin ailesinden bir iki uyeyle alakali.

Senelerini vermiş orayaa... kendi biraksaymişta haketmeyen birisimi gelseymiş başa.. Ama zaten beni burda tutan tek sey işim diyor.

Eğer yeni yaşamınızda;
sorunlarınızın üstünü kapatacaksanız ya da kaçacaksanız; çok saçma. Çünkü büyüyerek sizinle birlikte her yere gelecek ve emin olun bir şekilde patlar.
Ama yok yeni yaşamınıza; sorunların üstüne gidip çözüp öyle başlayacaksınız; mükemmel. :)

Senelerini vermiş orayaa... kendi biraksaymişta haketmeyen birisimi gelseymiş başa.. Ama zaten beni burda tutan tek sey işim diyor.
esınızın ordan baska bı yerde calısma ıstegı yok demek kı
ozaman asla sıkayet etmeden ısıne devam etmelı
sahsen bır ınsana ıstemedıgı hıc bır seyı yaptıramaz kımse
orda kalmak ıstıyorsa gercekten orda kalmak ıstıyordur gerısı bahane

kendısı orda olmadıkdan sonra hakeden haketmeyen kısmı ılgı alanı olmamalı kendısını hak eden bır ısyerınde calısıyor oldukdan sonra baska yerde kım calısırsa calıssın kıme ne sonucta
yanı ben burda calısmazsam yerıme haketmeyen gelır lafı bahane

Sorunlarimiz aileden 2 kisiyle gorusnek istemememizle alakali... burda oldugumuz muddetce gorusmememize izin vermeyecekleri icin ve her firsatta bizi gerdikleri icin gidip onlardan kurtulmak istiyoruz

Babasini düsnüyor biraz diyelim. Yani ben gidersem dukkan iş yapmaz yerime birini bulamazlar dukkan batar vs. Cunku gercekten isyerinde hersey esimin elinde. Ve surekli bir cozum yolu bulup isini hafifletmek istiyor ama karsidaki insanda bu sorumluluk yok. Ve eger esim giderse o sorumsuz isi ele alacak.

Hiç saçma değil tam aksine güzel ve mantıklı olur Yeni şehir yeni ev yeni çevre yeni iş heyecan katar hayatınıza bnde öyle istiyorum ama eşim istemiyor ikinizde istiyosaniz maddi olarak da gittiğiniz yerde geçim sağlayabilecekseniz neden olmasin

Galiba erkeklerin böyle bir çekincesi var. Ben de eşime gidelim buralardan bizi buraya bağlayan bir şey yok diyorum o da bana sıfırdan yeni bir şehirde başlamak imkansız bekar değiliz sen varsın diyor. Hep aynı şeyler. Bunun imkansız olduğunu düşünmüyorum. Yapılabilir.

her ıste ve ısyerınde sorun var baska yerde olsa kım bılır baska ne sorunlar olacak
allah bol kazanc versın ozellıkle bu donemde basını kasıyacak zaman bulamayacak kadar yogun olması cok ıyı . bosverın kendı ısı kendı kazancı hıc degılse . mevzuya ben gıdersem burası batar sorumsuz gelır dıye bakarsa zorunluluk gıbı gorur mutsuz olur
ama burası benım ısım ben cekıp cevırıyorum dıye bakarsa daha guzel işi rast gıder
vazgecmek yerıne sebat edin sabredın

Sorunlarimiz aileden 2 kisiyle gorusnek istemememizle alakali... burda oldugumuz muddetce gorusmememize izin vermeyecekleri icin ve her firsatta bizi gerdikleri icin gidip onlardan kurtulmak istiyoruz
Eğer eşiniz bu görüşmeme konusunda kararlıysa;
bence işinizi gücünüzü ayarlayıp kurtulun. :)
Ama öyle insanlar var ki; tlfnla bile adamı deli ediyorlar. :)

Bende oyle dusunuyorum. Boyle birilerine bagli olmadan yasamak istiyorum istedigim zaman kapimi telefonumu kapatmak arayanlari acmamak istiyorum. Rahat olmak ozgur olmak. Gorusmek istemiyorum deyp kapatabilmek istiyorum. Ama burada mumkun degil. Taşinma durumumuz vardi. Suan ki evimize 2 otobusle gidilebilecek biryer. Kayinvalidem bozuldu. Ona da hak veriyorum oglunu yaninda istiyor seviyorumda kendisini iyide anlasiyoruz. Ama aile birligimiz bozulmasin diye bizi kisitliyor.

Şimdi baska sehirde isler yolunda gitmese bekar olsalar baslarinin caresine bakarlar. Ama evli olduklari icin riske giremiyorlar. Onlari da anliyorum ama bazen risk almak gerekir.

siz başka şehirde iyi bi iş bulmuş gibi yapın o da sizinle gelmek mecburiyetinde kalmış gibi aksetsin ailesine. Böylece kimseyi kırmadan gidebilirsiniz. Hiçbir şey için geç değil. Neden olmasın?

Bugun kendisi de soyledi. O isyerinin essegi benim. Herkes benimle ayni parayi aliyor ama herkes kendi keyfinde yine dedi. Kimse elini tasin altina koymuyor dedi. Ya vazgececem ya da buyuk kavga cikicak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…