Sizce napayım??

Memduha1230

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
117
181
18
35
40 gün sonra doğum yapacağım ( sezeryan) 2 yaşında bi kızım var sadece baba ve benim ile duruyor başka kimsede durmaz kalmaz
Hastanede maksimum bi aksilik falan olmazsa 1 gece kalrım diyelim 2 gece kv bekliyecek geceleri.
Annem çalışıyor ve doğuma 1 hafta izin almayı düşünüyor bu arada evlerimz çok uzak değil araba ile 20 dakika falan
Eşim de 1 hafta izin alacak
Ben diyorum ki izni aynı hafta almasalr ilk hafta eşim izinli olsa ikinci hafta annem
Açıkcası çok kalabalık istemiyorum
Anneme söyledim bakarız dio
Sizce ikiSide aynı hafta mı kullansınlar izinlerini yoksa birer hafta ara ile mi??

1 hafta ara ile kullanılması daha mantıklı hem size yardimci olunur sırayla hem evde bir cocuk daha varmış sizin için zor olur kendimden biliyorum.Kolay dogumlar diliyorum saglikla alin kucaginiza

Sezaryen olduğu için yakınlarınıza ihtiyacınız olacak. O yüzden ikisinin de kalmasına gerek yok, sırayla kalsınlar.

1 hafta ara ile kullanılması daha mantıklı hem size yardimci olunur sırayla hem evde bir cocuk daha varmış sizin için zor olur kendimden biliyorum.Kolay dogumlar diliyorum saglikla alin kucaginiza
Çok teşekkür ederim saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…