- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İlk defa biri hak verdi bana.İlkinde aricam dedi aramad.Sonra mesgule aldi.Zaten ustunede gitmiyorum bugunYa ne kadar süre yan yana olurlarsa olsunlar aradığında meşgule alıp daha sonrasında hiç bi şey yazmamak ne ya.Yapmayın allah aşkına bide kızı suçluyosunuz.Çok sıkıyosasa madem bunu gelsin güzel bi dille anlatsın ne demek çalan telefonu meşgule atmak bu bildiğin kabalık ya.Şu erkekleride anlamıyorum böyle işler yapıp kavgaya zemin hazırlıyolar sonrada kadınlar sıkıyo kadınlar büyütüyo oluyo.
Tamam da wpda cok girdi ama hic yazmadi.Yazardi normaldee her gn konuşuyomuşsunz bugun de böyle olsun. bu kadar delirecek ne var?
Cok mu gitmisim ustuneAnaaaaam okurken darlandııııımm
Cok mu gitmisim ustune
Tamam da wpda cok girdi ama hic yazmadi.Yazardi normalde
Bunlari biliyorsa baştan kaybetmissin iliskideki agirligini sayginligini. Senin wp girince yazmamasi dan buyuk sorununuz var bence once onu kesfetYok yazmiycam.Evet suc bende bi de.Evlilik meraklisi oldugumu onu kaybetmek istemedigimi cok iyi biliyo
Evet farkindayimBunlari biliyorsa baştan kaybetmissin iliskideki agirligini sayginligini. Senin wp girince yazmamasi dan buyuk sorununuz var bence once onu kesfet
Zaten bugun aradim soguk konustu.Baska aramiycam.Goruldusunu acmis ama ben kapattim.Sonra ona sariyorumsevgilin olsam kafami boyle boyle duvarlara vururdum
O hakli yanisevgilin olsam kafami boyle boyle duvarlara vururdum
Bugun baska aramiycam yazmiycam.Bakmiycam acik mi diyede.Yarin aksama dogru belki ararimsevgilin olsam kafami boyle boyle duvarlara vururdum
Sabah konustum.dedim giriyosun bana yazmiyosun nolmus girdiysem diyo.Ben ona herseyimi anlatiyorum.ama artik anlatmiycam.Az konusunca sklmazmi bendenOkurken ben bile bunaldım. Birbirinizi özleyecek vakit yok ki tekrar tekrar yazıp konuşun. Adam belli ki bunalmış.
Sabah konustum.dedim giriyosun bana yazmiyosun nolmus girdiysem diyo.Ben ona herseyimi anlatiyorum.ama artik anlatmiycam.Az konusunca sklmazmi benden
Aslinda aramiz cok iyiydi ama dun uzerine cok gittim.Bugunde kisa konustuk.Baska yazmadim.O girincede bisey demedim demiycem de.Skldi bende hissediyorum.Yarin da bi kez ararim anca.Başka da aramam.Birbirimizi özlememiz gerek dogru.Surekli sabahtan aksama konusunca insan sklyo.Akşam da yazmiycam.Hatta artik wpdan hic yazmayi dusunmuyorum.Sadece aramayi dusunuyorum bi sure.Kendimi derslere vericemMesele az konuşman veya çok konuşman değil. Biraz kendini değiştirmelisin. Az konuşursun ama net konuşursun veya çok konuşur boş konuşursun. Adam bariz belli etmiş bu durumdan sıkıldığını. Arkadaşıyla konuşuyordur anasıyla babasıyla konuşuyordur sana her defasında şimdi girdim buna yazdım şimdi de çıkıyorum mu yazması lazım. Biraz relax olmalısın. Adam sana senin zorunla yazınca susacak mısın veya hoşuna gidecek mi? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sanmıyorum bu gidişle fazla uzatacağını. Eminim başka işlerinde vardır ama sevgilinden başka uğraşacak şeyler bulmalısın kendine.
Ben cok konusup bos konusuyorum.Aradigimdada az konusucamMesele az konuşman veya çok konuşman değil. Biraz kendini değiştirmelisin. Az konuşursun ama net konuşursun veya çok konuşur boş konuşursun. Adam bariz belli etmiş bu durumdan sıkıldığını. Arkadaşıyla konuşuyordur anasıyla babasıyla konuşuyordur sana her defasında şimdi girdim buna yazdım şimdi de çıkıyorum mu yazması lazım. Biraz relax olmalısın. Adam sana senin zorunla yazınca susacak mısın veya hoşuna gidecek mi? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sanmıyorum bu gidişle fazla uzatacağını. Eminim başka işlerinde vardır ama sevgilinden başka uğraşacak şeyler bulmalısın kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?