Sizce napim?

Evet telefonu cok elime almicam.Alsamda acmicam netimi bakmicam cevrimicimi diye.attigi durumlarada bakmicam.

Yaa beni yakalayinca o da bana kiziyo trip yapiyo :-(

Dimi ama.Ben onla konusmaktan zevk aliyosam o da almali.skldi bence o

Her girdiğinde size neden yazsın ki? Her adımınızı anlatmaktan sıkılmıyor musunuz? Günde 1-2 hadi 3 olsun görüşün tamam. Watsapta bir sürü grup şu bu var işle alakalı. Ben her mesajı okuduğumda eşime de girip yazmak zorunda mıyım? Bir de ne yazıcam zaten günde 40 kere

rahat olun biraz , kasmayın kendinizi bu kadar. Şu sınava asılıp iyi bir puan almaya çalışın en iyisi, çalışmaya başlayınca takıntılarınızdan büyük ölçüde kurtulacaksınız bence

Ne yapmanız gerektiğini söyleyim. Pazartesi günü güzelce bir terapistten ilk randevunuzu alın. Bu kuruntularla ne sınav kazanabilir ne de evlenebilirsiniz, adamı kaçırtacaksınız.

ben her whatsappa girdiğimde eşime yazmıyorum, o da her girdiğinde bana yazmıyor..
şu an yurtdışında görevde, evet girdiği saatleri takip ediyorum çünkü birkaç saattir girmemişse uyuyordur, görevdedir veya devriyededir diye aramıyorum, yakın zamanda girmişse arıyorum..

Anlayabiliyorum sizi. Tüm bunların hepsi sınav stresi. Keşke geleceğinizi düşünseniz. Bunları düşünmekten zaman kaybediyorsunuz.
Can sıkıntısından sürekli konu açıyorsunuz. Anlayışlı bir sevgili sizi bu stresli dönemde idare edebilir. Yapamıyor.
Bir insan 7/24 yazamaz. Ruh hali değişiyor insanların. Bende nişanlıma yazmıyorum bazen. Elime telefonu almak bunaltıyor beni arada. Konuşmakta sıkıyor bazen. Sabahtan akşama kadar da sessiz kalmaz ki insan. Hak veriyorum size.
Sınava derslerinize odaklanın. Çıkın dışarıya hava alın. Sinemaya gidin tek. Arkadaşlarınız varsa oturun sohbet edin. Erkekleri hayatınızın merkezi yapmayın.

Cok ustune gittim galiba dun.Telefonda konusmustuk dun.Ama wpdan konusmadik bende sinir oldum.İcimden yazmak geldi yazdim

Kafamda o kadar cok senaryo yaziyorum ki.Ama bir dakika sonrasinin bile garantisi yok.Ben on sene sonrasini planliyorum.bu sekilde uzaklastiriyorum belki de onu.Uzerine cok gitmiycem duzelene kadar.bugun belki bi kez ararim o da acarsa tabi

Ya ne kadar süre yan yana olurlarsa olsunlar aradığında meşgule alıp daha sonrasında hiç bi şey yazmamak ne ya.Yapmayın allah aşkına bide kızı suçluyosunuz.Çok sıkıyosasa madem bunu gelsin güzel bi dille anlatsın ne demek çalan telefonu meşgule atmak bu bildiğin kabalık ya.Şu erkekleride anlamıyorum böyle işler yapıp kavgaya zemin hazırlıyolar sonrada kadınlar sıkıyo kadınlar büyütüyo oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…