• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napim?

Ben mesela surekli mesajlasmayi ya da aranmayi sevmiyorum,boguluyor gibi oluyorum.Simdiye kadar tanistiklarimda hep daha cok arayan soran tarf oldular.Kim daha az dusuyorsa ustune o daha kiymetli ve merak edilen oluyor.Bence su teli elinizden bi birakin hayat sadece sevgili ya da koca degil
Teli elime alsamda eskisi gibi takip etmiyorum.Zaten aramiz duzelsin eskisi gibi surekli yazmicam surekli aramicam.Gunde bi kez aricam en fazla iki.Surekli sıkbogaz etmiycem.Hatta o desin benle ilgilenmiyon diye o dereceye getircem

Teli elime alsamda eskisi gibi takip etmiyorum.Zaten aramiz duzelsin eskisi gibi surekli yazmicam surekli aramicam.Gunde bi kez aricam en fazla iki.Surekli sıkbogaz etmiycem.Hatta o desin benle ilgilenmiyon diye o dereceye getircem
Bi iki defa bile arama korkma seviyorsa sogumaz hatta merak eder durur.Seni merak edecek duzeye gelince eger niye hic arayip mesaj atmiyorsun diye sikayet edrrse arada atarsin ama once o bi arayip sorsun ,kafansurekli onda olmasin

Yaa aramazsa.Bugun aradim onu konustuk biraz.Yarin hic aramim o zaman dimi.O merak etsin.Ama konusmazsak araya iyice sogukluk girmez mi? Ben bugun accagini bile dusunmuyodum telefonu.Telefonu kenara koyayim yarin aramim o zmaan.peki sessize mi alim sesliye alip hic bakmim mi tele

Mesela tek derdiniz sevgili olmamali. Soylediginiz yasta gibi degilsiniz. 15 yasindaki kizlar bile daha akli basinda. Biraz kendi hayatiniza baksaniz ya da sinav deniyor ben bilmiyorum ama sinaviniza odaklansaniz. Hayattaki gerçekten ciddi ve onemli seylerle ilgilenseniz daha iyi olur. Sevgiliniz sizin bu huylariniza katlaniyorsa sizi cidden seviyor onu daha fazla bogmayin. Darlanip birakmasin.

Mesela tek derdiniz sevgili olmamali. Soylediginiz yasta gibi degilsiniz. 15 yasindaki kizlar bile daha akli basinda. Biraz kendi hayatiniza baksaniz ya da sinav deniyor ben bilmiyorum ama sinaviniza odaklansaniz. Hayattaki gerçekten ciddi ve onemli seylerle ilgilenseniz daha iyi olur. Sevgiliniz sizin bu huylariniza katlaniyorsa sizi cidden seviyor onu daha fazla bogmayin. Darlanip birakmasin.
+1

Tamam sagolun.Peki bisey danisicam.Bugun aradim konustuk.Yarin aramim hic dimi özlesin beni.Ya da napim yani nasil davranim artik

Kendinize başka bir uğraş bulun,hatta mümkünse bir sure sevgilinizi düsünmeyin,kendinize odaklanin,hayatınızın merkezine koymayin erkek arkadaşınızı,azıcık azıcık narsist olun,kaçan kovalanır unutmayın,onsuz nefes alamıyorum moduna girmeyin......

Tamam sagolun.Peki bisey danisicam.Bugun aradim konustuk.Yarin aramim hic dimi özlesin beni.Ya da napim yani nasil davranim artik
Aslinda ne yapmaniz gerektiğini biliyorsunuz da uygulamada sorun var. Elbette ki aramayin bekleyin ilk once o arasın ama bunu soyleme sebebim onu ozletmek degil. Biraz kendinizle mesgul olun. Her saniye her adiminizi bin kere düşünerek plan yaparak yasayamazsiniz. Bu neyin tripleri. Arada hicbir sorun yok durduk yere sorun cikariyorsunuz. Kendinizle mesgul olursaniz günün her saniyesi sevgiliniz aklınıza gelmez.

adam bi tek sizle mi sosyalleşecek
sizden başka hiç kimseyle konuşmucaksa rehberine de eklemesin kimseyi
siz ondan başka hiç kimseyle konuşmuyo musunuz
ya da hiç meşgul olup telefonu meşgule attığınız olmuyo mu

Kendinize başka bir uğraş bulun,hatta mümkünse bir sure sevgilinizi düsünmeyin,kendinize odaklanin,hayatınızın merkezine koymayin erkek arkadaşınızı,azıcık azıcık narsist olun,kaçan kovalanır unutmayın,onsuz nefes alamıyorum moduna girmeyin......
Yaa baskasini bulursa, ya aramiza sogukluk girerse.Yarin aramayi dusunmuyorum zaten

adam bi tek sizle mi sosyalleşecek
sizden başka hiç kimseyle konuşmucaksa rehberine de eklemesin kimseyi
siz ondan başka hiç kimseyle konuşmuyo musunuz
ya da hiç meşgul olup telefonu meşgule attığınız olmuyo mu
O aradiginda hep aciyorum.Duymazsam hemen ariyorum.Tabi haklisin.Ama kiskancim fazlasiyla.Zaten kapadim goruldumu kontrol etmiyorum onu.peki sence bundan sonra nasil davranim.Yarin arim mi?

Aslinda ne yapmaniz gerektiğini biliyorsunuz da uygulamada sorun var. Elbette ki aramayin bekleyin ilk once o arasın ama bunu soyleme sebebim onu ozletmek degil. Biraz kendinizle mesgul olun. Her saniye her adiminizi bin kere düşünerek plan yaparak yasayamazsiniz. Bu neyin tripleri. Arada hicbir sorun yok durduk yere sorun cikariyorsunuz. Kendinizle mesgul olursaniz günün her saniyesi sevgiliniz aklınıza gelmez.
Şuan aslinda biraz sorun var.Cunku dun uzerine gittim biraz sogukluk var aramizda hissediyorum.Aksam hic yazmadi bana.Gunduz konustuk cok kisa.ondada ben aramistim zaten

O aradiginda hep aciyorum.Duymazsam hemen ariyorum.Tabi haklisin.Ama kiskancim fazlasiyla.Zaten kapadim goruldumu kontrol etmiyorum onu.peki sence bundan sonra nasil davranim.Yarin arim mi?

bence aranmak daha güzel
kaçan kovalanır
bi süre sonra bunalıcak sizin bu davranışlarınızdan
zaten aşırı kıskançmışssınız
hayatı ona da kendinize de zehir etmeyin
hayatınızın odak noktasında o olmasın
o aradığında hep açıyorum demişssiniz ya görüyosunuzki o açmıyo o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte olayına dönün
her şeyin fazlası zarar
ama ben sevgilinizi haklı buluyorum verdiği tepkiler normal böyle devam ederseniz ilişkinizin ömrü kısalır

Back
X