- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yok darlamiyorum şuanSizden sıkılmış çok yakindada başkasını bulacak. Onu daraltmayan suphelenmeyen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok darlamiyorum şuanSizden sıkılmış çok yakindada başkasını bulacak. Onu daraltmayan suphelenmeyen.
Teli elime alsamda eskisi gibi takip etmiyorum.Zaten aramiz duzelsin eskisi gibi surekli yazmicam surekli aramicam.Gunde bi kez aricam en fazla iki.Surekli sıkbogaz etmiycem.Hatta o desin benle ilgilenmiyon diye o dereceye getircemBen mesela surekli mesajlasmayi ya da aranmayi sevmiyorum,boguluyor gibi oluyorum.Simdiye kadar tanistiklarimda hep daha cok arayan soran tarf oldular.Kim daha az dusuyorsa ustune o daha kiymetli ve merak edilen oluyor.Bence su teli elinizden bi birakin hayat sadece sevgili ya da koca degil
Bi iki defa bile arama korkma seviyorsa sogumaz hatta merak eder durur.Seni merak edecek duzeye gelince eger niye hic arayip mesaj atmiyorsun diye sikayet edrrse arada atarsin ama once o bi arayip sorsun ,kafansurekli onda olmasinTeli elime alsamda eskisi gibi takip etmiyorum.Zaten aramiz duzelsin eskisi gibi surekli yazmicam surekli aramicam.Gunde bi kez aricam en fazla iki.Surekli sıkbogaz etmiycem.Hatta o desin benle ilgilenmiyon diye o dereceye getircem
TamamdirKaçan kovalanır ona göre davran
Kovalamazsa hiç senin olmamıştır![]()
+1Mesela tek derdiniz sevgili olmamali. Soylediginiz yasta gibi degilsiniz. 15 yasindaki kizlar bile daha akli basinda. Biraz kendi hayatiniza baksaniz ya da sinav deniyor ben bilmiyorum ama sinaviniza odaklansaniz. Hayattaki gerçekten ciddi ve onemli seylerle ilgilenseniz daha iyi olur. Sevgiliniz sizin bu huylariniza katlaniyorsa sizi cidden seviyor onu daha fazla bogmayin. Darlanip birakmasin.
Tamam sagolun.Peki bisey danisicam.Bugun aradim konustuk.Yarin aramim hic dimi özlesin beni.Ya da napim yani nasil davranim artikMesela tek derdiniz sevgili olmamali. Soylediginiz yasta gibi degilsiniz. 15 yasindaki kizlar bile daha akli basinda. Biraz kendi hayatiniza baksaniz ya da sinav deniyor ben bilmiyorum ama sinaviniza odaklansaniz. Hayattaki gerçekten ciddi ve onemli seylerle ilgilenseniz daha iyi olur. Sevgiliniz sizin bu huylariniza katlaniyorsa sizi cidden seviyor onu daha fazla bogmayin. Darlanip birakmasin.
Evet ben trip atmasam suan aramiz guzeldi.Nasil davranim artik pekiYok artık adam dakika başı nasıl sana yazsın yahu belki waatsptan başka önemli bir işini hallediyordur.Çok fazla abartmışsın.
Aynen şöyle davran"Fazla abartım biliyorum sinirlerim bozuktu"vs.Evet ben trip atmasam suan aramiz guzeldi.Nasil davranim artik peki
O beni aramiyo yazmiyo.Ben arim mi yada susim mi bi sureAynen şöyle davran"Fazla abartım biliyorum sinirlerim bozuktu"vs.
Aslinda ne yapmaniz gerektiğini biliyorsunuz da uygulamada sorun var. Elbette ki aramayin bekleyin ilk once o arasın ama bunu soyleme sebebim onu ozletmek degil. Biraz kendinizle mesgul olun. Her saniye her adiminizi bin kere düşünerek plan yaparak yasayamazsiniz. Bu neyin tripleri. Arada hicbir sorun yok durduk yere sorun cikariyorsunuz. Kendinizle mesgul olursaniz günün her saniyesi sevgiliniz aklınıza gelmez.Tamam sagolun.Peki bisey danisicam.Bugun aradim konustuk.Yarin aramim hic dimi özlesin beni.Ya da napim yani nasil davranim artik
Yaa baskasini bulursa, ya aramiza sogukluk girerse.Yarin aramayi dusunmuyorum zatenKendinize başka bir uğraş bulun,hatta mümkünse bir sure sevgilinizi düsünmeyin,kendinize odaklanin,hayatınızın merkezine koymayin erkek arkadaşınızı,azıcık azıcık narsist olun,kaçan kovalanır unutmayın,onsuz nefes alamıyorum moduna girmeyin......
O aradiginda hep aciyorum.Duymazsam hemen ariyorum.Tabi haklisin.Ama kiskancim fazlasiyla.Zaten kapadim goruldumu kontrol etmiyorum onu.peki sence bundan sonra nasil davranim.Yarin arim mi?adam bi tek sizle mi sosyalleşecek
sizden başka hiç kimseyle konuşmucaksa rehberine de eklemesin kimseyi
siz ondan başka hiç kimseyle konuşmuyo musunuz
ya da hiç meşgul olup telefonu meşgule attığınız olmuyo mu
Şuan aslinda biraz sorun var.Cunku dun uzerine gittim biraz sogukluk var aramizda hissediyorum.Aksam hic yazmadi bana.Gunduz konustuk cok kisa.ondada ben aramistim zatenAslinda ne yapmaniz gerektiğini biliyorsunuz da uygulamada sorun var. Elbette ki aramayin bekleyin ilk once o arasın ama bunu soyleme sebebim onu ozletmek degil. Biraz kendinizle mesgul olun. Her saniye her adiminizi bin kere düşünerek plan yaparak yasayamazsiniz. Bu neyin tripleri. Arada hicbir sorun yok durduk yere sorun cikariyorsunuz. Kendinizle mesgul olursaniz günün her saniyesi sevgiliniz aklınıza gelmez.
O aradiginda hep aciyorum.Duymazsam hemen ariyorum.Tabi haklisin.Ama kiskancim fazlasiyla.Zaten kapadim goruldumu kontrol etmiyorum onu.peki sence bundan sonra nasil davranim.Yarin arim mi?