Sizce napiyim?😔

Burda yazdığınız kadarıyla sadece cinsellik isteyen bir adam gibi duruyor.

Sonraki mesajlarda değer hissettim. Yine sizin yazdiginiz kadarıyla.

Kısaca hep derim sokma akıl sekiz adım gider. Ya buraya yazarken tarafsiz herseyi yazin ki verimli cevaplar alabilesiniz, ya moraliniz bozulacaksa hic konu acmamak sağlığınız için iyi gelecek.
Ben olanı yazdım yanin şu anki tutumunu iyi tarafları da var elbet ama hepimiz olayi o anki yaşadığımız şeye göre değerlendirme yapıyoruz bir olay yasadigimizda genel olarak iyi diye ilk etapta affetmiyoruz

başka ne kadar tanıyabiliriz ki
bir de sizin yaşlar 38 değil miydi
evlenmek için durumların düzelmesini bekliyoruz yazmışsınız bir yere?
38 yaşında kişiler olarak neden tam bir cinsellik yaşayamadığınızı da merak ettim.
Ne 38 yaşında mı bu mesajı yazan kişi.. Valla ben mesajı okuyunca ne yalan söyleyeyim üniversiteli filan iki genç arasındaki durum diye düşündüm. Gerçi doğrudur bencilliğin yaşı yok. İster 40 olsun ister 20 bencil hep bencil.. Bir şeyler isteyen öne süren erkekler, kadınlarla dolu dünya

Sizi gerçekten sevseydi önceliği sağlığınız sonra sizin istek ve düşünceleriniz olurdu bence. Sizce ne yapayım diye konu acmissiniz bu kadar insan sizi gerçekten sevmediğini ve bu adamdan bir şey olmayacağını söylüyor yine de siz bilirsiniz.

Ben evlenmeden istemiyorum yaşla ilgisi var mı bu durumun

35 yaşın üstündesiniz, 2 yıldır birlikteyseniz 2 yıldır cinsel hayatınız yok.
Ahlaki/dini açıdan istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ancak bir biyolojik ihtiyaç gerçeği var.
Şimdi adam 2 yıldır sizinle beraber olmamış, aldatmıyorsa demek ki cinsellik yaşamamış bu süre boyunca artık istiyor da olabilir.
Üstelik ne zaman evleneceğiniz de belli değil sanırım, hani 15 mayısı bekliyoruz evleneceğiz gibi bir durum da söz konusu değil. Yani diyorum ki adamın artık başına vurmuş olabilir. Yani siz baklava diyorsunuz adam diyor ki seks, siz diyeceksiniz ki bu filmi izleyelim adam diyecek ki sen de benimle yatmıyorsun ama... Biraz da karşı tarafı dinlemek lazım. He diyorsanız ben evlenelim diyorum o bahaneler sunuyor o zaman iş daha da karmaşıklaşacak. Ama tek bir olaydan sizi ve sevgilinizi analiz etmemiz doğru olamayacak, ardında yatan sebepler de önemli.

Sizi gerçekten sevseydi önceliği sağlığınız sonra sizin istek ve düşünceleriniz olurdu bence. Sizce ne yapayım diye konu acmissiniz bu kadar insan sizi gerçekten sevmediğini ve bu adamdan bir şey olmayacağını söylüyor yine de siz bilirsiniz.
20 gündür evde tek kalıyor ilk zamanlar gelme dedi zaten

Ahlaki/dini açıdan istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ancak bir biyolojik ihtiyaç gerçeği var.
Şimdi adam 2 yıldır sizinle beraber olmamış, aldatmıyorsa demek ki cinsellik yaşamamış bu süre boyunca artık istiyor da olabilir.
Üstelik ne zaman evleneceğiniz de belli değil sanırım, hani 15 mayısı bekliyoruz evleneceğiz gibi bir durum da söz konusu değil. Yani diyorum ki adamın artık başına vurmuş olabilir. Yani siz baklava diyorsunuz adam diyor ki seks, siz diyeceksiniz ki bu filmi izleyelim adam diyecek ki sen de benimle yatmıyorsun ama... Biraz da karşı tarafı dinlemek lazım. He diyorsanız ben evlenelim diyorum o bahaneler sunuyor o zaman iş daha da karmaşıklaşacak. Ama tek bir olaydan sizi ve sevgilinizi analiz etmemiz doğru olamayacak, ardında yatan sebepler de önemli.
Evlenelim diyor zaten ama sabretmesi lazım artık başına vurdu böyle oyalamak ta olmuyor maddi olarak beklememiz lazım

Evlenelim diyor zaten ama sabretmesi lazım artık başına vurdu böyle oyalamak ta olmuyor maddi olarak beklememiz lazım

şimdi konuyu okuyunca üyelerin gözünde canlanan şu
20li yaşlarında 2 insan, adam 20 gündür cinsellik yaşamadığı için sinirlenmiş, hastalığı da gözü görmüyor, sürekli cinselliği bahane ediyor. Bencil.

Oysaki adam 2 yıldır size saygı duymuş sizinle beraber olmamış
20 gündür evde size gel et dememiş hatta yemek bile getirme demiş ilk zamanlar
evlenelim diyor ama siz maddi açıdan her şey otursun diye evlenmiyorsunuz
bir de hastalıktan 20 gündür evde olan adamı, yok baklava yok şişkosun yok göbek diye darlıyorsunuz.
Ay adam haklı vallahi, haklı.
üstüne üstlük yaşlar 35 üstü bunu da ekleyeyim.

Konuyu hep cinsellige getiriyor hicbisey konuşamıyoruz zaten bu nedenle bu gidişle aldatır da

siz daha önce de bununla ilgili konu açmıştınız dimi ? sevgilinizin seks isteği var ama siz evlilik öncesi yaşamak istemyordunuz ?

şimdi konuyu okuyunca üyelerin gözünde canlanan şu
20li yaşlarında 2 insan, adam 20 gündür cinsellik yaşamadığı için sinirlenmiş, hastalığı da gözü görmüyor, sürekli cinselliği bahane ediyor. Bencil.

Oysaki adam 2 yıldır size saygı duymuş sizinle beraber olmamış
20 gündür evde size gel et dememiş hatta yemek bile getirme demiş ilk zamanlar
evlenelim diyor ama siz maddi açıdan her şey otursun diye evlenmiyorsunuz
bir de hastalıktan 20 gündür evde olan adamı, yok baklava yok şişkosun yok göbek diye darlıyorsunuz.
Ay adam haklı vallahi, haklı.
üstüne üstlük yaşlar 35 üstü bunu da ekleyeyim.
Haklı mi diyorsunuz ama kilosuna sağlık için dikkat etmesini istiyorum başka türlü anlamıyor göbeği eritmeye niyeti yok farklı şekillerde arada söylüyorum ama 20 gündür görüşmedik göbek demem bana göre de hoş olmadı

siz daha önce de bununla ilgili konu açmıştınız dimi ? sevgilinizin seks isteği var ama siz evlilik öncesi yaşamak istemyordunuz ?
Evet açmıştı. Hatta iki ay önce de " pişmanlık duyacaginiz birsey yaşadınız mi?" diye konusu da vardı ki simdi kafamda taşlar yerine oturdu.

Haklı mi diyorsunuz ama kilosuna sağlık için dikkat etmesini istiyorum başka türlü anlamıyor göbeği eritmeye niyeti yok farklı şekillerde arada söylüyorum ama 20 gündür görüşmedik göbek demem bana göre de hoş olmadı

arkadaşınız olmaması ile ilgili konularınızda da yazmıştık. insanların hayatlarına çok müdahilsiniz, her detayın içine giriyorsunuz. demek ki göbeğiyle mutlu. siz rahatsızsanız ve göbeği olan bir erkek istemiyorsanız ayrılabilirsiniz mesela ?

Back
X