- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Merhaba canım ne yapıyorsun bebek istiyordun durumlar nasılHaklısın. .
Hiç Özür dileyecek bir durum yok. .
Hiç birşeyleri değil. Eşim ayrıldıktan sonra kız gidip gorumcemle iletisim kurmuş barismalari için.2 ay sonrasında zaten biz evlendik iste güya görümcem görüşüyormus arada falan filanEski sevgili akraba mı ortak arkadaş mı niye görüştüler
Gelip bağırır ken ben oğluma onu alacak değilim dedi,her lafın altında da birsey bulur oldum ne demek bu laf madem öyle bişey yokNiye görüşüyor ki sizi boşatıp onumu alacakmış oğluna
Çok yanlış yaptıkları ben bunda art niyet ararımHiç birşeyleri değil. Eşim ayrıldıktan sonra kız gidip gorumcemle iletisim kurmuş barismalari için.2 ay sonrasında zaten biz evlendik iste güya görümcem görüşüyormus arada falan filan
Eşinle konuş böyle olmaz bu ne saçmalıkGelip bağırır ken ben oğluma onu alacak değilim dedi,her lafın altında da birsey bulur oldum ne demek bu laf madem öyle bişey yok
Ben eşime oyle demedim ..takip ettiğini falan gördük gorumcemin,esimle bişey demedim boşver falan dedik kapadik konuyu resmi gördüm 2 gün sonra haliyle esime anlattımSiz eşinize gidip annenle konuş ayağını denk alsın falan mı dediniz niye kv gelip size bağırıp çağırdı,eşinize bağırıp çağıramıyo tabi
Hiç geri adım atma gayette haklısın!Ben eşime oyle demedim ..takip ettiğini falan gördük gorumcemin,esimle bişey demedim boşver falan dedik kapadik konuyu resmi gördüm 2 gün sonra haliyle esime anlattım
En iyisini yaptınız bi de eşinizden gördüğünüz bi şeyi saklayacak mıydınız ailesiniz sonuçta siz,kv'den özür dilemeyin.Ben eşime oyle demedim ..takip ettiğini falan gördük gorumcemin,esimle bişey demedim boşver falan dedik kapadik konuyu resmi gördüm 2 gün sonra haliyle esime anlattım
Bende görüşsünler banane sanki diyorum ama içim el vermiyor sanki burda ben aptalmisim gibi oldu olacak hep beraber kahve içelim. Bir de bu kız yüzünden gelip bağırmasi yok mu uyku uyumuorum 2 gundurBenim esimin mahallesinde sevmedigim kizlar vardi.
Esim ve ailesi biliuor. Kaynim dediki. Ben o kizlari seviyorum. Senden cok seversem sorun olurmu? Bende dedimki zorla sevgi olamaz. Kimi istersen seversin trabiiki ama basin sıkıştığındada en cok kimi seviyorsan onun kapisini calarsin olur biter.
Yani seni yok sayarak onla gorusmeye devam ediyorsa gitsi ler onla muhattap olsunlar bundan sonrada artik.
Senin ilk konunu okudum. Ilk okudugumda gorussunler neden karisiyorsun ki diye yorum yazacaktim vazgectim. Yorumsuz kaldım. Sonra kendimi senin yerine koydum. Kabullenilemez birseym
Onlar senden ozur dilesin sen neden diliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?