Sizce napıyım

Oyle değildir aklı neden kalsin diyorum sonra da cinleniyorum sanki ne konusuosun koca kadin evine çağırıp beni cagirmio evine sen git onu çağır .hadi diyorum ara yapayım gidip konuşayım valla tiksindim ya resmen

Bende görüşsünler banane sanki diyorum ama içim el vermiyor sanki burda ben aptalmisim gibi oldu olacak hep beraber kahve içelim. Bir de bu kız yüzünden gelip bağırmasi yok mu uyku uyumuorum 2 gundur
Deger gormuyorsan deger vermeyeceksin. Bukadar basit. Kendini yormyacaksin uzmeyeceksin.
Cokta tin diyeceksin.
Onalr beni sevse uzulecegimi dusunupte boyle harekette bulunmazlardi. Ben neden onlara deger vereyim ki de. Uzaklas. Emsafeni koy.
Benim aklimdan 40 cesit dusunce gecerdi. Acaha birde o kadinla oturup benim dedikodumuda yapiyorlarmiydi acaba diye. Yada kedke o degilde sen olsaydin mi diyirlar kiza falan diye iyice sogurdum.
Bosver. Hic kafana takilip uzulmr. Sende deger verme

Gelip bağırır ken ben oğluma onu alacak değilim dedi,her lafın altında da birsey bulur oldum ne demek bu laf madem öyle bişey yok
Hah işte kızgınken çıkar ağızdan. Tepkide haklısın ama tepki yöntemin bu olmamalı. Belli ki görümcende gıcık bişey. Sinirini bozmak keyif verir onlara. Ne kadar sinir olsanda ekmeklerine yağ sürme. Eşin sana hak verdi mi tamam. Bu konuyu ısıtıp eşine söylenip durma ki eşin bunalıp bahane edip karşı tarafa bu konuda yaklaşmasın

Zaman'ında ben de böyle bi konu açmıştım. Kk kadınları görüşür sana mı soracaklar gibi şeyler söylemişlerdi. Fikirleri baya değişmiş. Sevindim buna.
Eski sevgiliyle görüşür sana mı soracak nedir ya,cidden böyle yorumlar mı geldi,eski sevgiliyle görüşmenin mantığı nedir ya,ne konuşacaklar yani ne gibi bi paylaşımda bulunacaklar

Aynen bende boyle dusunup duruyorum hersey batar oldu.kv evin resimlerimiz var dugunde çekilen o kız gelip hepsini goruo haliyle Hayır yani aklında olmayan insanın bile aklına gelir. Valla dusun dusun en sonunda huniyi takicam

Eski sevgiliyle görüşür sana mı soracak nedir ya,cidden böyle yorumlar mı geldi,eski sevgiliyle görüşmenin mantığı nedir ya,ne konuşacaklar yani ne gibi bi paylaşımda bulunacaklar
İşte bende bunu merak ediyorum neden görüşsün ben kendi abimi dusunuorm banane ya onun eski sevgilisinden valla ya insanlar bi değişik ya biz çok değişik dusunuyoruz

Aynen bende boyle dusunup duruyorum hersey batar oldu.kv evin resimlerimiz var dugunde çekilen o kız gelip hepsini goruo haliyle Hayır yani aklında olmayan insanın bile aklına gelir. Valla dusun dusun en sonunda huniyi takicam
Iste bende diyorum ki dusunme... takma.. yok say. Insan deger verdigi kisiyi kafaya takar. Verme deger dusunme

Iste bende diyorum ki dusunme... takma.. yok say. Insan deger verdigi kisiyi kafaya takar. Verme deger dusunme
Sundan dolayi ben seviyorum hepsini gorumceleride öyle arkadaş gibiydik hep aslında ondan dolayi mi bu kadar alindim onu da bilemiyorum..hani insanın nasıl ablası yapar da veya en yakın arkadaşı yapar üzülürsunuz ya ayni oyle oldum

Benim diğer konuya da görüşsün sizene diyen oldu şimdi haklarini yememk lazım !
Valla ilk bende oyle dusundum ama yazmadim. Once dusundum empati kurdum. Yok ben cok pis kinlenirdim oyle bir durumda ki zaten ne yapsa kv batiyo... oyle bir durumda butun ipleri koparirdim herhalde
Sonradan hak verdim. :) kafam karistigi icin yorum yapmamistim. Daha iyi dusunebiliyorum. :)

Esiniz demiz iste zamana birak diye.

Kurcalamayin. Vicdan azabida cekmeyin.

Yani bastan deger vermissin beklemedigin bitndurum o yuzdennhayal kirikligi. Ama artik hakkettikleri gibi davran.

Bana da biri önceden anlatsa aman canım sanane derdim sanırım. Ama yaşayınca anladim ki hiç böyle bi yani yok ki tamam diyeyim.bir de gorumcem hala kızın resmini beğeniyor.Şaka gibiler ya cidden

Bana da biri önceden anlatsa aman canım sanane derdim sanırım. Ama yaşayınca anladim ki hiç böyle bi yani yok ki tamam diyeyim.bir de gorumcem hala kızın resmini beğeniyor.Şaka gibiler ya cidden
Sende cidden mesafeni koy. Birsey derlerse siz zaten seciminizi yapmissiniz dersin. Onsize yeter bana gerek yok dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…