- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Zaten hiç kımse bunlari bilmiyorum dile de getirmiyorum. .ilk evlendim sabah bize gelecek akşam eve gideceksin dediler ben öyle yapamam dedim evim de duracağım dedim bi arka sokakta lar yani hani desem ki yalnızım. .esime de bunu hiç söylemedim bana bunu dediler demedim uzatmadim büyütmedm dediğiniz gibi saygı içinde idare etmeye çalışıyorum fakat bu son olay benim sabrimi zorladı her insanın tahammül edemediği seyler oluyorumusFazla iletişimden kaçınarak,saygı içinde idare ediceksiniz artık yapacak bi şey de yok ki
Belli ki senin mevzu derin kurtulduğuna mutluysan ne güzel. .Kimi insan bırakıp da gidemiyor yıllarca çekiyorlar. .guluyorum ama resmen travmaydı tabı :) ne nolmuş gormuonmu kadın bi git dedım:)
Aynen öyle de işte laftan anlamayan biri olunca insanın karşısındaki böyle şeyler çıkıyor ortaya,halbuki oturup düzgünce konuşunca bi yere varılacak bi kişi olsa zaten gelip direkt saldırmazdı,kadın da kaç yaşına gelmiş değişmez de zaten kimse bu saatten sonraZaten hiç kımse bunlari bilmiyorum dile de getirmiyorum. .ilk evlendim sabah bize gelecek akşam eve gideceksin dediler ben öyle yapamam dedim evim de duracağım dedim bi arka sokakta lar yani hani desem ki yalnızım. .esime de bunu hiç söylemedim bana bunu dediler demedim uzatmadim büyütmedm dediğiniz gibi saygı içinde idare etmeye çalışıyorum fakat bu son olay benim sabrimi zorladı her insanın tahammül edemediği seyler oluyorumus
valla bedne toplamda 5 yıl cektım. sonra yeter dedım. Allah hereksın yardımcısı olsun. zor cok zor yanıBelli ki senin mevzu derin kurtulduğuna mutluysan ne güzel. .Kimi insan bırakıp da gidemiyor yıllarca çekiyorlar. .
çok mu safsınız yaaaArkadaslar 3 gün önce bi konu açmıştım kv ile ilgili.kvler kocamin eski sevgilisiyle gorusuyor bende görünce esime söyledim iste o da gitmis kvyi aramis neden gorusuosunz falan demis sonrasinda kv geldi bana bağırdı çağırdı diye özet geçeyim. İki gündür kendi kendime vicdan yapıyorum, sizce sergilemem gereken tavir ne olmali ? Allah var şimdiye kadar kötülükleri olmadi oldu dersem yalan olmuş olur..Ama gidip Özür dileyip konuşmak içimden gelmiyor..Eşimde konusunu açma zamanla ne gerekirse onu yaparız diyor. Valla dusun dusun bişey bulamiyorum
Arkadaslar 3 gün önce bi konu açmıştım kv ile ilgili.kvler kocamin eski sevgilisiyle gorusuyor bende görünce esime söyledim iste o da gitmis kvyi aramis neden gorusuosunz falan demis sonrasinda kv geldi bana bağırdı çağırdı diye özet geçeyim. İki gündür kendi kendime vicdan yapıyorum, sizce sergilemem gereken tavir ne olmali ? Allah var şimdiye kadar kötülükleri olmadi oldu dersem yalan olmuş olur..Ama gidip Özür dileyip konuşmak içimden gelmiyor..Eşimde konusunu açma zamanla ne gerekirse onu yaparız diyor. Valla dusun dusun bişey bulamiyorum
Valla çok Safım heralde esime üzüldüm benim yuzumden oldu gibi gorunuyor ya.bu huyumu hiç sevemiyorum ama kurtulucam zamanlaçok mu safsınız yaaa
neden özür dileyeceksınız ki
konunuzu bılıorum
özür dileyecek bırı varsa o da kv deniz
Kesinlikle dilemezler..Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok kiSizin bir suçunuz yok asıl onların özür dilemesi gerkiyor
Resmi koyan gorumcem birde beni engellemis.kv diyor ki seni engellemis sen neden kurcaliosun. .dedm eşimden gördüm ne var bunda.sonra da dedikoducusun dedi bi guzel laflari yedim Allah ıslah etsin ne diyekValla arkadaşım sonuna kadar haklısın . Ne demek görüşmek eski sevgili ile ? Eşin bitirmiş daha kayınvalideye ne oluyor ?gizli gizli görüşüyor , O mu sevgili olacak töbe töbe ...bir de gelip sana bağırmaya hakkı yok . Özür dilemeli bence !
Kesinlikle dilemezler..
eşinize üzülecek bır durum yokValla çok Safım heralde esime üzüldüm benim yuzumden oldu gibi gorunuyor ya.bu huyumu hiç sevemiyorum ama kurtulucam zamanla
Ay bir de foto mu paylaşıyorlar.??uyanıklık yapıp seni engelliyorlar, üstüne seni suçlu çıkarıyor, gördün diyeResmi koyan gorumcem birde beni engellemis.kv diyor ki seni engellemis sen neden kurcaliosun. .dedm eşimden gördüm ne var bunda.sonra da dedikoducusun dedi bi guzel laflari yedim Allah ıslah etsin ne diyek
Bi gorumcem bekar resmi yükleyen bişey demiyorum inşallah birgün anlarlar nasıl bir duygu olduğunuBenim kv yok ama eğer yerinizde olsaydım tek bir cümleyle işi bitirirdim:
Senin kızın aynı durumda bırakılsa sen ne düşünürsün ve nasıl tepki verir kızın acaba anne?...der ve susardım
Siz doğru olun ve sakinliginizi koruyun ,özür dilemeniz değil sizden özür dilenmesi gerekiyor.Bi gorumcem bekar resmi yükleyen bişey demiyorum inşallah birgün anlarlar nasıl bir duygu olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?