Sizce napıyım

Fazla iletişimden kaçınarak,saygı içinde idare ediceksiniz artık yapacak bi şey de yok ki
Zaten hiç kımse bunlari bilmiyorum dile de getirmiyorum. .ilk evlendim sabah bize gelecek akşam eve gideceksin dediler ben öyle yapamam dedim evim de duracağım dedim bi arka sokakta lar yani hani desem ki yalnızım. .esime de bunu hiç söylemedim bana bunu dediler demedim uzatmadim büyütmedm dediğiniz gibi saygı içinde idare etmeye çalışıyorum fakat bu son olay benim sabrimi zorladı her insanın tahammül edemediği seyler oluyorumus

Aynen öyle de işte laftan anlamayan biri olunca insanın karşısındaki böyle şeyler çıkıyor ortaya,halbuki oturup düzgünce konuşunca bi yere varılacak bi kişi olsa zaten gelip direkt saldırmazdı,kadın da kaç yaşına gelmiş değişmez de zaten kimse bu saatten sonra

çok mu safsınız yaaa
neden özür dileyeceksınız ki
konunuzu bılıorum
özür dileyecek bırı varsa o da kv deniz

Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok ki Sizin bir suçunuz yok asıl onların özür dilemesi gerkiyor

çok mu safsınız yaaa
neden özür dileyeceksınız ki
konunuzu bılıorum
özür dileyecek bırı varsa o da kv deniz
Valla çok Safım heralde esime üzüldüm benim yuzumden oldu gibi gorunuyor ya.bu huyumu hiç sevemiyorum ama kurtulucam zamanla

Valla arkadaşım sonuna kadar haklısın . Ne demek görüşmek eski sevgili ile ? Eşin bitirmiş daha kayınvalideye ne oluyor ?gizli gizli görüşüyor , O mu sevgili olacak töbe töbe ...bir de gelip sana bağırmaya hakkı yok . Özür dilemeli bence !

Resmi koyan gorumcem birde beni engellemis.kv diyor ki seni engellemis sen neden kurcaliosun. .dedm eşimden gördüm ne var bunda.sonra da dedikoducusun dedi bi guzel laflari yedim Allah ıslah etsin ne diyek

Valla çok Safım heralde esime üzüldüm benim yuzumden oldu gibi gorunuyor ya.bu huyumu hiç sevemiyorum ama kurtulucam zamanla
eşinize üzülecek bır durum yok
kimseye uzulmeyın
kendınıze de üzülmeyın , kv ye de
konuyu kapatın ve mesafenızı koruyun ailesi ile

Benim kv yok ama eğer yerinizde olsaydım tek bir cümleyle işi bitirirdim:
Senin kızın aynı durumda bırakılsa sen ne düşünürsün ve nasıl tepki verir kızın acaba anne?...der ve susardım

Resmi koyan gorumcem birde beni engellemis.kv diyor ki seni engellemis sen neden kurcaliosun. .dedm eşimden gördüm ne var bunda.sonra da dedikoducusun dedi bi guzel laflari yedim Allah ıslah etsin ne diyek
Ay bir de foto mu paylaşıyorlar.??uyanıklık yapıp seni engelliyorlar, üstüne seni suçlu çıkarıyor, gördün diye aynen arkadaşım Allah ıslat etsin !

Benim kv yok ama eğer yerinizde olsaydım tek bir cümleyle işi bitirirdim:
Senin kızın aynı durumda bırakılsa sen ne düşünürsün ve nasıl tepki verir kızın acaba anne?...der ve susardım
Bi gorumcem bekar resmi yükleyen bişey demiyorum inşallah birgün anlarlar nasıl bir duygu olduğunu

Özür dilemenizi gerektirecek birsey yapmamissiniz. Onlar sizden dilemeli. Esini dinle zamana birak. Size bagirmasi cirkin bir davranis. Konusacaksa insan gibi konussun. Cok saygisizmis. Kendileri her tur saygisizligi yaparlar sonrada gelinlerden saygi beklerler. Bende bunu anlamiyorum.

Rahatsiz olduğunu belirtmeniz özür dilemenizi gerektirmez.bu kadar büyütmeyin olayı. Evine gelip bağıran çağıran o.sen neden vicdan yapıyorsun ki.ne kadar uzak o kadar iyi boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…