Sizce napmali?

Bence haklısın. Benim kv hafta sonları geliyor. Geçen kış bizde kalmak istedi. Eşime istemediğimi söyledim. Evde kimse yokken sıkırlırsın falan dedi eşim. Sonra kendisi vazgeçti. Bende rahat edemem, biri evimde kalırken, insanın evi mahremi bence. Birde evde kalan köşe bucak herşeyi karıştırıyorsa hiç çekilmez oluyor. Bizim çekmecelerimiz bile kurcalandı. Acılıp bakıldı içinde ne var diye. Bir daha asla ben yokken evimde, kimsenin kalmasına izin vermedim.
Karıştırma gibi bi durum soz konusu olmadi, gormedim yani. Mesele evde tek.birakmak da degil..bunu alışkanlık haline getirmelerini istemedim.cuma akşamından pazar gunune kadar ya da p.tesi sabahina kadar en iyi sekilde ağırlıyoruz sonrasinda kizina kalmaya geciyorlar. Daha ne yapabilirim? O zaman ayni evde.yasayalim bu nedir neyin ısrarıdır.. bundan fazla ozluyorsan ev tutar kalirsin ayni şehre yerlesirsin

Karıştırma gibi bi durum soz konusu olmadi, gormedim yani. Mesele evde tek.birakmak da degil..bunu alışkanlık haline getirmelerini istemedim.cuma akşamından pazar gunune kadar ya da p.tesi sabahina kadar en iyi sekilde ağırlıyoruz sonrasinda kizina kalmaya geciyorlar. Daha ne yapabilirim? O zaman ayni evde.yasayalim bu nedir neyin ısrarıdır.. bundan fazla ozluyorsan ev tutar kalirsin ayni şehre yerlesirsin
Benim kv 10 dakikalık yoldan geliyor yatılı kalıyor. Geçen kış bizde kalmak istedi. Ama zaten öncesinde de bir süre bizde kalmıştı. kızlarını arayıp yediğimiz yemekleri bile anlatıyordu. Özel hayat falan kalmamıştı bizde. Kışın da kalmasını istemedim onun için.

Benim kv 10 dakikalık yoldan geliyor yatılı kalıyor. Geçen kış bizde kalmak istedi. Ama zaten öncesinde de bir süre bizde kalmıştı. kızlarını arayıp yediğimiz yemekleri bile anlatıyordu. Özel hayat falan kalmamıştı bizde. Kışın da kalmasını istemedim onun için.
Boyle bir sey ztn abartı. Iyi yine müsaade etmişsiniz bu kadarina.

Problemli insanlar degiller fakat ne kadar ilerisi icin musaade edersen o kadar ileri giden sınır cizmeyen insanlar. Evin anahtarini ver şehir disindan rast gele zamanda gelip eve girerler. Bir nevi mecbur kaldik bunu demeye
Şimdi siz sürekli kaldık ettik diye çoğul konuşuyorsunuz demek ki eşiniz de sizin gibi düşünüyor o da kendi ailesinin haftaiçi evde olmasından hoşnut değil.O zaman siz neden dert ediyorsunuz? Kendi oğulları bile gidin demiş gelin dese ne olur? Madem ileri gidebilecek yapıdalar bu çizgiyi çektiniz bir kere geri adım atmayın o zaman.

olay çok tazeyken, etkili olmuyor. Belki sinirleri geçince küçük bir hediye tarzı birşey alınıp, gönülleri alınabilir.
Ben de o kadar sinirli ve tepkiliyim ki sunu yaşadığım icin ama.mecburen esimin huzuru ve buyuk oldukları icin durumu düzeltmeye calisacagiz. 1.yildir evliyiz her geldiginizde pazar gunu ayni muhabbetle kaynanam konuyu aciyor her seferinde hayır diyoruz. Kp de artik bunu.anlamaliydi. kp.ye.deme m isler cunku.bilse bunu aslaa.gelmezmis. sanki sizle gorusmek istemioz hayatimizdan cikin anne baba.istemioz gibi tepki gördük. Kalkip kizina gittiler bi anda. Kizlarinl da kim.bilir.ne dusunuyo. Anlayissiz insanlardan gerçekten nefret ediyorum

Şimdi siz sürekli kaldık ettik diye çoğul konuşuyorsunuz demek ki eşiniz de sizin gibi düşünüyor o da kendi ailesinin haftaiçi evde olmasından hoşnut değil.O zaman siz neden dert ediyorsunuz? Kendi oğulları bile gidin demiş gelin dese ne olur? Madem ileri gidebilecek yapıdalar bu çizgiyi çektiniz bir kere geri adım atmayın o zaman.
Zaten esim bastan.bu yana diyo bizimkiler buraya aliskin kendi evleri gibi kalmak isteyecekler aksam gelince pijama.giyip uzanmak.istiyorum yoruluyorum b ooyle bi duzeni.ben de istemiyorum diyor. Zaten esimle ayni dusuncedyiz ve bu cümleyi ben kp nin yuzune kurmadım ki.. ben.hic konusmadim esim annesine soyledi annesi de kocasina diyince kalkıp gittiler

Zaten esim bastan.bu yana diyo bizimkiler buraya aliskin kendi evleri gibi kalmak isteyecekler aksam gelince pijama.giyip uzanmak.istiyorum yoruluyorum b ooyle bi duzeni.ben de istemiyorum diyor. Zaten esimle ayni dusuncedyiz ve bu cümleyi ben kp nin yuzune kurmadım ki.. ben.hic konusmadim esim annesine soyledi annesi de kocasina diyince kalkıp gittiler
İşte siz söylemediniz ama onlar el kızı istemiyor gibi anlamış olabilir ya da bizi kendi oğlumuz bile istemiyorsa bizim ne işimiz var diye düşünüp çekip gitmiş olabilirler.Bu çekip gitmeden sonra eşiniz nasıl davrandı yani rahat davrandıysa sizlik bir sıkıntı göremedim.

hayat koşulları bwlkide küçüklükten beri sürekli misafirle uğraşmak bende travma olmuştur.
evde kalan kişinin eşyaları yiyeceğini düşünmüyorum kalanlar oluyor kardeşlerimiz mesela ama arada bir
konu sahibi de bunu istemiyor benim anlamadığım herkesin bunu büyük bir olay m

hayat koşulları bwlkide küçüklükten beri sürekli misafirle uğraşmak bende travma olmuştur.
evde kalan kişinin eşyaları yiyeceğini düşünmüyorum kalanlar oluyor kardeşlerimiz mesela ama arada bir
konu sahibi de bunu istemiyor benim anlamadığım herkesin bunu büyük bir olay gibi vefasızlığa bağlaması
Bun u n vefasizkuk asla evinize gelmem e dönüp cekip gitmeleri cok sacma. Ben her geldiklerinde guler yuzle agirliyorum saygi duyuyorum. Haftaici de kalmayiverin ya calisam insan bunlar saygi duy rahat edemiolardir de aman cocuklarimiz mutlu olsun evlilikleri guzrl olsun yuvasındaki tartisma konusu biz olmayalım. Biz de daha az geliriz.nolcak de git. Ne gerek vr evi mi yicez biz hirsiz.miyiz daha da gelmem diye ortaligi yangin yerine çevirmeye ne gerek var yanii

İşte siz söylemediniz ama onlar el kızı istemiyor gibi anlamış olabilir ya da bizi kendi oğlumuz bile istemiyorsa bizim ne işimiz var diye düşünüp çekip gitmiş olabilirler.Bu çekip gitmeden sonra eşiniz nasıl davrandı yani rahat davrandıysa sizlik bir sıkıntı göremedim.
Rahat degil. Ikimiz de oturduk ağladık. Eli. Ayagim titredi burda ne yaşandı diye. Kac gündür kendime.gele m iyorum..ben b o yle bi ailede buyutulmedim ve vefadiz.bi insan da degilim. Istedigim ozel hayata saygiydi

Rahat degil. Ikimiz de oturduk ağladık. Eli. Ayagim titredi burda ne yaşandı diye. Kac gündür kendime.gele m iyorum..ben b o yle bi ailede buyutulmedim ve vefadiz.bi insan da degilim. Istedigim ozel hayata saygiydi
Esim kahroldu zaten. O.uzuldu diye ben daha cok uzuldum. esim kiz kardeşinin evine gitti gemen babaso ile konuşmaya uzlasamadilar anlamadi.adam sanki duvar gibi davranmis. Hatta kiz kardesine de.gelmiosunuz demis.halbuki tam tersi kiz kardesi.bize.gelmiuo konu oraya nsil gitmis onu da.anlamamis esim

Esim kahroldu zaten. O.uzuldu diye ben daha cok uzuldum. esim kiz kardeşinin evine gitti gemen babaso ile konuşmaya uzlasamadilar anlamadi.adam sanki duvar gibi davranmis. Hatta kiz kardesine de.gelmiosunuz demis.halbuki tam tersi kiz kardesi.bize.gelmiuo konu oraya nsil gitmis onu da.anlamamis esim
Cidden seni alıştırmaya çalıştırıyorlar gelmiyorsunuz çünkü evlendin kötü bir eşin var ve bizim aramızı bozmaya çalışıyor mesajı veriliyor bence ağlama falan sakin ol ailenden görmediğin için tuhaf gelmesi normal eşin de istemiyormuş. Yanlış birşey söylemedik hafta sonları seve seve ağırlarız de görümce de doldurmaya kalkmış hemen çok akıllı bir aile maşallah . Şimdiden direnmezsen bence sonradan çok başın ağrır:KK43:

Zaten amac bizim evimizi otel gibi kullanmak.. sehirlerarasi gezerken.. tam.zamanli calisan insanlarin evinde kalmanın baska açıklaması olamaz
Sizi görmeye arasıra gelselerdi batmazdı, ama bu yaptıkları cidden ayıp. Ben olsam ses çıkarmam, ortalık yatışınca gerekli konuşmayı yaparım. Başımızın üstünde yeriniz var ama arasıra gelip daha uzun kalırsanız hem siz devamlı yola düşmemiş olursunuz, hem bizim için daha iyi olur derim.

En sonunda kabul etmedim ayilmalar bayılmalar biz içine mi iseyecegiz bile dediler o kadar kendi evi sanmıştı ki kayinailem ben kendimi o evde misafir gibi hissediyordum gittiğimde sanki onların bir evi gibi giderdim ne salaklık oysa nişanlım bekar rvinde rahatsız olmasın diye kullanmasına izin vermiştim .
Eşyayı mi yiyecek diyenlere duyurulur eşyalar yenmiyor onların düzenine göre şekil değişiyor evde kumanda onlarda oluyor kendi sevdikleri yemekleri yapıp kendi istedikleri gibi yaşıyorlar o eve yabancı oluyorsun bu durumda nasıl mutlu olunabilir ? Tepki veren kişilerin kayinaileleri anlayışlı insanlardır bence çünkü bende nisanliyken o safligimla su konuyu görsem ne Olacak ki derdim oluyormuş :) düğünden iki gün önce ayrıldık sonra sırf izin vermedim diye dügunde kimse yüzüme bakmadı yani insanları tepene çıkarsan da bir kere hayır deyince en kotu oluyorsun bunu anladım
ben de eşim hem bekar evinde kalmasın hem 2 yere kira vermesin diye kalsın istemiştim - çok kısa bir süre olmasına rağmen- kayınvalidem de oturdugu şehirden eve kalmaya gelmişti, eşya alışverişi, ev temizliği vs için. eşyaları da kendi evinin düzenine göre kurmuş, kendi evinde olan kap kacak ıvır zıvır şeyler getirmiş, evinde kullanmadıgı şeyleri bizim eve toplamıstı resmen.

ben de eşim hem bekar evinde kalmasın hem 2 yere kira vermesin diye kalsın istemiştim - çok kısa bir süre olmasına rağmen- kayınvalidem de oturdugu şehirden eve kalmaya gelmişti, eşya alışverişi, ev temizliği vs için. eşyaları da kendi evinin düzenine göre kurmuş, kendi evinde olan kap kacak ıvır zıvır şeyler getirmiş, evinde kullanmadıgı şeyleri bizim eve toplamıstı resmen.
benim ki deeee :)
çok tuhaf gelmişti bi süre anlamlandıramamıştım

Bir anne olarak takındığınız tavır beni çok kırdı. Pamuk gibi insanlar anladığım kadarıyla keşke böyle kırmasaydınız. Bence sizin derdiniz siz yokken evde durmaları değil. 1 hafta kalmaları. 2 günde göndermek istiyorsunuz. Ama herşeyi söylemenin illaki güzel bir yolu vardır. üzerine düşünmeden söylenmiş sözler. küsmeleri çok normal. ilk fırsatta yanlarına gidip gönüllerini alırdım yerinizde olsam.

Sizi görmeye arasıra gelselerdi batmazdı, ama bu yaptıkları cidden ayıp. Ben olsam ses çıkarmam, ortalık yatışınca gerekli konuşmayı yaparım. Başımızın üstünde yeriniz var ama arasıra gelip daha uzun kalırsanız hem siz devamlı yola düşmemiş olursunuz, hem bizim için daha iyi olur derim.
Onlarin devamli yola düşmesinin sebebi biz değiliz ki. Onlar zaten burda yeni dogum yapan kizlari var bize gelmeseler bile kizlarina destek icin her turlu geliolar. Insanları iki günlüğüne yola dusurmuoz yani. Burda her turlu kalck yerleri var keni kızları icin geldiler ztn bu en son geldiklerinde de. Kizlari arayip çağırmış cocuk durmuyo diye. Gelmişken bize de kalmaya geldiler. Bu sebeple gelmişken haftaiçi sizde kalalim düşüncesi iyice cileden cikardi beni. Cunku gunduz kizina gtcek yatmaya bana gelcek kesin.. otel gibi yani

Cidden seni alıştırmaya çalıştırıyorlar gelmiyorsunuz çünkü evlendin kötü bir eşin var ve bizim aramızı bozmaya çalışıyor mesajı veriliyor bence ağlama falan sakin ol ailenden görmediğin için tuhaf gelmesi normal eşin de istemiyormuş. Yanlış birşey söylemedik hafta sonları seve seve ağırlarız de görümce de doldurmaya kalkmış hemen çok akıllı bir aile maşallah . Şimdiden direnmezsen bence sonradan çok başın ağrır:KK43:

Neden haftasonu musaade etmiyoruz?bunu acik acik soruyor. Evde yokuz napcaniz denilince "evi mi yicez" diyo. Oyle bir sey yok diosun evi mi sakiniosunuz diyo. Özel hayat diyosun oglumun evi diyo.kisaca karsimizda duvar var.hirsizlik mi yapıcaz demis. Kirk yil düşünsem k.pederumin aklina boyle bir sey geleceğini dusunmem. Bu dunyanun oteki tarafı da var yaslilarin gonlunu kirmak istemem ama kendimi de kullandirmam yani. Bem mutlu bi evlilik yaptım sacma sapan aile konuları ile golge dusuremem

Back
X