Sizce napmali?

kimse size ters davranmayacak emin olun normal girin oturun sohbet edin
hatalı mısınız hayır
muhattapları kim oğulları
denendi onaylandı :))
siz süklüm püklüm girerseniz daha çok ezerler
eşinizle aranıza nifakı attıklarını sanıyorlar onlara göre eve gelince kocanız size kızacaktı senin yüzünden yeğenimi göremedim ailemi uzaklaştırdın diye
eşinizle iyi olun çay ister misin diye sorun yakın olun yani
gayette başınız dik gidin gülümseyin baş edemeyeceklerini anlasınlar :KK70:
siz kötü olmayın hiç bir zmaan ama çok yumuşak huylu da olmayın
Bu aksam da gezmeye gidip kahve storysi atayim bari 😜

2 ayda bir gelip kalmalarını istemeyebilirsiniz anlarım bunu ama kalkıpts insanların yüzlerine biz evde yokken birilerinin kalmasından rahatsız oluyoruz cümlesinin söylenmesini asla anlayamayacağım. Bunu bana söyleseler evladım dahil bir daha evine gitmem. Yiyorlar mı evinizi siz yokken sizin kaldıklarında? Eşyalarınızı mı çalarlar/karıştırırlar diye korkuyorsunuz? Bu durumun mantıklı bir sebebi olabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Hayır birileri dediğiniz eşinizin anne babası. Hadi siz daha yeni tanıyorsunuz ama eşiniz nasıl böyle düşünüyor en çok ona şaşırdım. Çok ayıp etmişsiniz karı-koca

1 yillik evliyiz. Sehir disindan esimin ailesi ortalama 2 ayda bir ziyarete geliyorlar. Eşimde ben de cok yoğun çalışıyoruz. Esimin ailesinden yana bir şikayetim yok ama kalma konusunda bizden beklentileri: haftaiçi biz ise gidince de bizde kalmak ve evi bir nevi kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Bende izin verince hep bi adım ilerisi olacak gibi hissediyorum. Biz diyoruz ki cuma aksami is çıkışında kalmaya gelin p.tesi sabahi biz ise giderken birlikte cikar gideriz biz evde yokken evde birilerinin olmasindan rahatsız oluyoruz dedik. Tepki gosterip bir daha da gelmeyiz diye gittiler. Simdi bize küstü kayınpederim. Arayi nasil duzeltebilirim?
Bence sen değil eşin düzeltsin arayı.. Yani sen sessiz kal bence.

1 yillik evliyiz. Sehir disindan esimin ailesi ortalama 2 ayda bir ziyarete geliyorlar. Eşimde ben de cok yoğun çalışıyoruz. Esimin ailesinden yana bir şikayetim yok ama kalma konusunda bizden beklentileri: haftaiçi biz ise gidince de bizde kalmak ve evi bir nevi kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Bende izin verince hep bi adım ilerisi olacak gibi hissediyorum. Biz diyoruz ki cuma aksami is çıkışında kalmaya gelin p.tesi sabahi biz ise giderken birlikte cikar gideriz biz evde yokken evde birilerinin olmasindan rahatsız oluyoruz dedik. Tepki gosterip bir daha da gelmeyiz diye gittiler. Simdi bize küstü kayınpederim. Arayi nasil duzeltebilirim?
İpleri koparmışsınız artık ne düzeltmesi🤔

İki ayda bir gelip kaç gün kalıyorlar? Cümleleriniz ağır olmuş.. Hem ne güzel haftaiçi gelio her işinizi yapıyorlarmış, işten gelince de yemek hazırdır.. Hftasonu gelseler bir tatilim var onda da misafir ağırlıyorum derdiniz belki..

Hic bisey yokmus gibi gitmek de tuhaf degil mi. Gozumde bi canlandi da :) herkes gergin ben çay iciyorum falan😀
Sey geldi aklima. Ya hicbir sey yok gbi davrandığımda ya herkrsin içinde laf sokarlarsa bana ya da esime babasi laf derse nolcak

Hic bisey yokmus gibi gitmek de tuhaf degil mi. Gozumde bi canlandi da :) herkes gergin ben çay iciyorum falan😀
Ya herkesin icinde yuklenirlerse bi de.. hicbir sey yok gibiyken cok sey olursa 😀😀

İki ayda bir gelip kaç gün kalıyorlar? Cümleleriniz ağır olmuş.. Hem ne güzel haftaiçi gelio her işinizi yapıyorlarmış, işten gelince de yemek hazırdır.. Hftasonu gelseler bir tatilim var onda da misafir ağırlıyorum derdiniz belki..
Haftasonalri bizde haftaici kizlarinda kaliyor. Haftaici bizde hic kalmadilat. Is yaptırma durumu soz konusu degil ayrica kendi işlerimi birine yuklemekte benim vicdanima sigmaz

Sey geldi aklima. Ya hicbir sey yok gbi davrandığımda ya herkrsin içinde laf sokarlarsa bana ya da esime babasi laf derse nolcak
Ben salağa yatıyorum :) duymamış gibi ama kimse bugune kadar yüzüme ters tepki vermedi verirse de söylediğimiz de tuhaf yanlış sizi kıracak birşey yoktu hafta içi çalışıp çok yoruluyoruz çoğu zaman sinirli eve geliyorum sizi hafta sonu misafir edebiliriz bunu gayet doğal söyle
Evinizdeki eşyaları mi calacagis derse bu nasıl bir laf baba konuyu lütfen başka yerlere çekmeyin diye yumuşak ve gülümseyerek konuş oğullarından kopmak istemiyorlarsa kabul edip susacaklar yahu birde bu eşininde isteği sen niye her şeyi kendi üstüne alıyorsun ki bırak o yönetsin bu durumu seni kirmalarına da izin vermesin tüm sorumluluğu üstüne alma

Ben salağa yatıyorum :) duymamış gibi ama kimse bugune kadar yüzüme ters tepki vermedi verirse de söylediğimiz de tuhaf yanlış sizi kıracak birşey yoktu hafta içi çalışıp çok yoruluyoruz çoğu zaman sinirli eve geliyorum sizi hafta sonu misafir edebiliriz bunu gayet doğal söyle
Evinizdeki eşyaları mi calacagis derse bu nasıl bir laf baba konuyu lütfen başka yerlere çekmeyin diye yumuşak ve gülümseyerek konuş oğullarından kopmak istemiyorlarsa kabul edip susacaklar yahu birde bu eşininde isteği sen niye her şeyi kendi üstüne alıyorsun ki bırak o yönetsin bu durumu seni kirmalarına da izin vermesin tüm sorumluluğu üstüne alma
Esimle benim ortak kararimiz esim kesinlikle her konuda benim yanimdadir. O da istemiuo ben de sürekli kalma meselesinj. Bizde kari koca ayrimi yok. Her karar ortaktir hayattaki sorumluluklarimiz ev islerimiz bile ortak. Bu sekilde bi iliskimiz var arkdasim gibi yani.. ama bunu yapicam. Farkli bi bakis acisi kattiniz tesekkur ederim :)

Nasıl gelişti olaylar yani birden böyle mi söylediniz evham mi oluştu sizde acaba bunlar ya hep kalırsa diye? Kadın her işi de yapıyor diyorsunuz ne güzel işte ara sıra gelip ben çalışırken işimi yapıyorlardı çocuğuma bakıyorlardı bir sorun olmak şöyle dursun ben dinlenirim.Acaba panik ya da evham gibi bir durumunuz olabilir mi? Eşiniz bu arada o da mı böyle söyledi sizi mi izledi bunlar olurken.?

Esim babasini yatistirmaya calisirken babasi " kiz kardesine neden gelmiyosun baksana cocuk kac aylik olmus yeni goruyosun" diye yüklenmeye başlamış. Halbuki kiz kardesi aramiyor ve bebek 4 aylık. Dogumdan önce dogumdan sonra gittik. Bebek 20 gunlukken yine biz gittik. Biraktik kendi hallerine. Kendi aramadigi icin biz de surekli gideim diye dusunmedik. Ama bu ihale de bize kaldi
Evleriniz yakın ama eşiniz ve kardeşi 3 aydır görüşmüyor mu? Kardeşi yeni doğum yapmış, ben aradım o aramadı diye bu kadar iletişimsiz kalınması tuhaf geldi bana. Benimde abilerim var, ben aramasam onlar, birşey mi oldu diye.
Sizlik değil ama eşinizin tutumu bana da garip geldi, aralarında başka olumsuzluklara gecmediyse.

Geçenlerde benzer bir konu vardı bir de gelin işten gelip hizmet etsin diye bekliyorlardı hicbir iş elini sürmüyordu onlar ama sizinkiler öyle de değilmiş.
Haklilik payiniz var çok uzun kalmamalari gerekir ama üslubunuz yanlış olmuş. Daha tatli bir dille söyleseniz anlayış gösterirlerdi.
Onlarınki taa iki aydır ordalarmis ve Ramazan'da da kalacağız diyorlarmış. Ve orada kadına hakaret ediliyordu alenen kadın kendi evinde yemiyor içmiyor odasında hapis hayatı yaşıyordu suistimal olursa iş değişir.

Haftasonalri bizde haftaici kizlarinda kaliyor. Haftaici bizde hic kalmadilat. Is yaptırma durumu soz konusu degil ayrica kendi işlerimi birine yuklemekte benim vicdanima sigmaz
Mesele iş yaptırma değil, bu insanların size nasıl bir zararı, zahmeti olabilir onu anlatmak istedim. Ayrıca o sözleri söyleyebilmek de vicdanına sığmaz insanın. Anne olunca empati yaparsınız.

1 yıllık evlisiniz çok sık geliyorlarsa bilemem ama evine gelen misafire ne zaman gelip ne zaman gideceğini söylemek hiç hoş değil. Benim ailem uzakta geldi mi 2-3 hafta kalırlar, biz işe gidince evde olurlar normali bu değil mi? Ben evde yokken evimde olmalarından rahatsızlık duyuyorum ne demek. Eşimin ailesi de olsa aynı şekilde olurdu. Tabii ki ben de evimde sürekli misafir istemem misafirperver bir insan da değilim ama cumadan gelip pazartesi sabah gitsinler çok saçma. Ben olsam bir daha ayak basmam. Bir de destek oluyorlarmış. El üstünde tutmanız lazım.

Back
X