sizce napmalıyım ?

ysmnx93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
41
1
86
İzmir
öncelikle herkese merhaba :)
sevgilimle aynı okuldayım ve ikimizde bu sene 11.sınıfa gideceğiz. benim sorunum alt sınıflardaki kızların sevgilime karşı ilgi duyması. sevgilim gerek konuşmasıyla gerek davranışlarıyla çevresinden olumlu tepkiler alan biri ve arkadaşları tarafından çok sevilmekte. bu durumdan çok hoşnutum ama alt sınıftaki kızların ona ilgi duymasına çok sinirleniyorum ve kıskançlık krizine giriyorum. bu kızlardan birisi benim hakkımda sevgilime 'o sana göre değil bence ayrıl ' falan demiş ki ne ben ne o kız birbirimizi hiç tanımıyoruz hiç konuşmadık. diğer bi kızda sevgilime tatlımlı canımlı hitaplar kullanıyor. ikisiylede olan muhabbetini kestirdim ama bu sene gelecek olan 9.sınıftaki kızların aynı şeyler yapmasından şüpheleniyorum. ayrıca geçen seninin 9ları şimdinin 10. sınıftalar ve gene aynı ortamdayım o kızlarla.
anlamıyorum ben kimsenin sevgilisine sarkmıyorum enişte gözüyle bakıyorum ama millet benim sevgilimin peşinde ya çok sinir bozucu bişey. bu senede aynısı olursa o kızları güzel haşlıcam alsanaalsanasmile
sizce neler yapmalıyım lütfen bi akıl verin bana eyvahedigeldismile

sevgilimle aynı okuldayım ve ikimizde bu sene 11.sınıfa gideceğiz. benim sorunum alt sınıflardaki kızların sevgilime karşı ilgi duyması. sevgilim gerek konuşmasıyla gerek davranışlarıyla çevresinden olumlu tepkiler alan biri ve arkadaşları tarafından çok sevilmekte. bu durumdan çok hoşnutum ama alt sınıftaki kızların ona ilgi duymasına çok sinirleniyorum ve kıskançlık krizine giriyorum. bu kızlardan birisi benim hakkımda sevgilime 'o sana göre değil bence ayrıl ' falan demiş ki ne ben ne o kız birbirimizi hiç tanımıyoruz hiç konuşmadık. diğer bi kızda sevgilime tatlımlı canımlı hitaplar kullanıyor. ikisiylede olan muhabbetini kestirdim ama bu sene gelecek olan 9.sınıftaki kızların aynı şeyler yapmasından şüpheleniyorum. ayrıca geçen seninin 9ları şimdinin 10. sınıftalar ve gene aynı ortamdayım o kızlarla.
anlamıyorum ben kimsenin sevgilisine sarkmıyorum enişte gözüyle bakıyorum ama millet benim sevgilimin peşinde ya çok sinir bozucu bişey. bu senede aynısı olursa o kızları güzel haşlıcam alsanaalsanasmile

Ay canım benim ya kıyamam opuyorumnanaktan

Lise hayatı böyle işte şekerim bu kızların çogu böyle..
Erkeklere ne bu ilgi hayatım tatlımlı konusmalar falan ne bu boyle :olmaz:

Ama sevgilin seni seviyorsa zaten kimseyle konusmuyordur faceden msnden sildir o kızları birdaha aynı seylerı yaparlarsa duzgun bir dille uyar o kızları

Ay bende hiç hoslanmam böyle seylerden...

:1:

Ay canım benim ya kıyamam opuyorumnanaktan

Lise hayatı böyle işte şekerim bu kızların çogu böyle..
Erkeklere ne bu ilgi hayatım tatlımlı konusmalar falan ne bu boyle :olmaz:

Ama sevgilin seni seviyorsa zaten kimseyle konusmuyordur faceden msnden sildir o kızları birdaha aynı seylerı yaparlarsa duzgun bir dille uyar o kızları

Ay bende hiç hoslanmam böyle seylerden...

:1:

bu kızlar niye böyle anlamıyorum ben hiç kimsenin sevgilisine yakın davranmam hatta arkadaşlarımın sevgilileri beni soğuk bulurlar :1:
faceden msnden sildirip engellettim hiç bi şekilde ulaşamazlar sevgilime okulda konuşmaya çalışırlarsa da uyarıcam artık :oklava:
delircem valla ya hiç sevmiyorum böyle yapmalarını aaaa :olmaz:

sevgilin seviyesini korusun

iş erkek arkadaşında bitiyor:delphin:

bizim okulda değişik genelde
erkekler yeni kızlara ilgi gösterir
benim de basıma benzer bişi gelmişti aslında
lisenin daha ilk günü üst sınıflardan teklif almıştım aldıgım cocugun da eski sevgilisi duymus vs vs
kız gelip benle konusmustu falan..
tabii sizin ki cok farklı kızlar sarkıyomus
erkek arkadasını uyar daha mesafeli olsun bence.

ya işte canım lise hayatı böyle ergenleri bir binaya toplarlar o ondan hoşlanır o ona sarkar o onu kıskanır derken derslerinde olmuşssun ve lise bittiğinde sağına soluna bakarsın ki alt sınıftan üst sınıftan yüreğinin köşesindekinden hiçbişey kalmamıştr geriye .......

bizim okulda değişik genelde
erkekler yeni kızlara ilgi gösterir
benim de basıma benzer bişi gelmişti aslında
lisenin daha ilk günü üst sınıflardan teklif almıştım aldıgım cocugun da eski sevgilisi duymus vs vs
kız gelip benle konusmustu falan..
tabii sizin ki cok farklı kızlar sarkıyomus
erkek arkadasını uyar daha mesafeli olsun bence.

ben ömrümde ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ya okula gelen yeni kızların çoğu anlattığım gibi :olmaz:
sevgilimi uyardım benim korkum bu kızların yine böyle yapmaya başlaması ya disiplinden korkmasam çoktan kavga etmiştim yani dayanılır gibi değil ki alsanaalsanasmile

ya işte canım lise hayatı böyle ergenleri bir binaya toplarlar o ondan hoşlanır o ona sarkar o onu kıskanır derken derslerinde olmuşssun ve lise bittiğinde sağına soluna bakarsın ki alt sınıftan üst sınıftan yüreğinin köşesindekinden hiçbişey kalmamıştr geriye .......

derslerimi etkileyen bişey yok sonuçta liseye gitmemdeki temel neden okumak öğrenim görmek.. lisede benim bildiğim erkekler kızların peşinden gider bizim okulda kızlar erkeklerin peşinden gidiyor resmeneyvahedigeldismile

valla ben ona diceğimi dedim o kızlarla görüşmemesini söyledim umarım oda dinler beni yani

ömrün boyunca kızlarla görüşmesine engel olamazsın

konuşur görüşür. önemli olan seviye kurup bunu koruyabilmektir.

bunu da senin demenle yapmaz. sevgilinin içinden gelmeli.

kızlarla görüşmesini engellemekteki amacın sevgilinin başka kızlara gitmesini engellemek,aldatılmanın önüne geçme çabası ise boşuna kendini yorma. bu senin aldığın önlemlere bakmaz. aldatırsa bir yolunu bulur aldatır aklinialirimsmile

iş erkekte biter ama sen de gözü açık ol, sonuçta onlar senin alt dönemin, ben lisedeyken çok havalıydım, kolay kolay kimse laf edemezdi, okuldan biriyle hiç çıkmadım ama eminim kimse yanaşamazdı okuldan bi sevgilim olsaydı, biraz sen artist ol yani;)

ömrün boyunca kızlarla görüşmesine engel olamazsın

konuşur görüşür. önemli olan seviye kurup bunu koruyabilmektir.

bunu da senin demenle yapmaz. sevgilinin içinden gelmeli.

kızlarla görüşmesini engellemekteki amacın sevgilinin başka kızlara gitmesini engellemek,aldatılmanın önüne geçme çabası ise boşuna kendini yorma. bu senin aldığın önlemlere bakmaz. aldatırsa bir yolunu bulur aldatır aklinialirimsmile

yok kızlarla görüşmesini engellememin nedeni kıskanç olmam yoksa aldatmayı kafasına koyduktan sonra ben ne yapsam boş olur.. aynı olay benim başıma gelio olsa sevgilimde aynı şeyi yapacaktır hatta onun daha bi kavgalı olur erkek sonuçta :1rolleyes:

iş erkekte biter ama sen de gözü açık ol, sonuçta onlar senin alt dönemin, ben lisedeyken çok havalıydım, kolay kolay kimse laf edemezdi, okuldan biriyle hiç çıkmadım ama eminim kimse yanaşamazdı okuldan bi sevgilim olsaydı, biraz sen artist ol yani;)

haklısın :) ben pek havalı değilimdir öyle normal lay lay lom takılan biriyim ama konu sevgilim olduğunda hırçınlaşırım birden :kaydirigubbakcemile3 ya sevgilim cidden böyle normal konuşmasıyla bile karşındakini etkileyen biri çok beğeniyorum onun konuşmasını ve davranışlarını tabi bi ben değilim işte alt sınıftaki kızlarda beğenio o zamanda ben çıldırıorm işte guclubacismile

Back
X