Sizce napmam gerekir?

Hukuki yaptirim konusunda haklisiniz vallahi, adaletin durumu ortada. Konu sahibesi en azindan psikolojik destek almali bence. Sosyal Hizmetler en azindan o konuda yardimci olur diye dusundum.

O söylediğim dernek psikolojik destek de sunuyor, hukuki destek de sunuyor. Önce onlarla görüşüp onların yönlendirmesi ile devlet kurumlarına başvurabilirsin. Daha sağlam bir dayanağın olur.

Hiç bişey anlamadım beynim error verdi
1.kim sana tecavüz etti???
2.kim biliyor bu durumu???
3.Anne yerine sana bakan kimdi???
4.Ablana anlatdınmı tecavüz olayını???

Kapanmanın ablanın kararı ile ne alakası var??
Yurda yerleşmek istemek neden???
Tecavüz sürüyormu hala??? Ortamdan kaçma isteği bu yüzden mi???

sana kim cinsel saldırıda bulunmuşsa git şikayet et. cezasını çeksin . sana yaptığının bedelini ödesin. belki bir başkasına zarar vermesinin önüne geçersin. devlet çocuk istismarı konusunda çok hassas ve cezası da ağır. tecavuz eden 18 inden büyükse cezası daha ağır.

seni şikayet etmekten alıkoyan nedir.

O söylediğim dernek psikolojik destek de sunuyor, hukuki destek de sunuyor. Önce onlarla görüşüp onların yönlendirmesi ile devlet kurumlarına başvurabilirsin. Daha sağlam bir dayanağın olur.
doğru haklısın yine bir anda şak diye olmaz . Teşekkür ederim çok çok

korku ceza almasa nolur ve babam çok üzülür şaşırır

tek tek yanıtlayayım :)
1)tanımıyorum
2) bir kaç dostum ve sevdiğim
3) apartmanımızın görevlisinin karısı
4)hayır anlatmadım
5)ablam ateist kapanmamı istemiyor
6) hem ablamdan kurtulucam hem tecavüzcü cezasını çekecek
7) hayır sürmüyor

seni şikayet etmekten alıkoyan nedir.

-14 yaşında, çok genç ve tecrübesiz biri olarak başına nelerin geleceğini bilememesi
-Dışlanma, yaftalanma, ailesine laf gelmesi korkusu (Koca koca yetişkin insanlara dahi "O saatte ne işi varmış?" çekebilen insanlar var sonuçta, 14 yaşında bir kız böyle yaftalanmaları ne kadar kaldırabilir)
- Sürecin çok uzun olması, geçirilen fizyolojik/psikolojik muayeneler, olayı tekrar tekrar anlatması istenirken yaşanabilecek travmatik olaylar

Bir sürü şey yazılabilir. Ha demiyorum ki hakkını aramasın sussun otursun, arasın elbette. Ama yaşı daha çok küçük, biz yetişkinler bile bocalayabilirken onun ne yapacağını bilememesi doğal. Önce arkasına bir dayanak alarak hareket etmesi, psikolojik sağlığının iyi durumda olması, her daim sosyal destek "alabiliyor olması" gerekiyor. O yüzden yani şikayetçi ol demek de kolay değil açıkçası.

Nerde ve nasıl tecavüze uğradıniz peki?

Yurda gitmek ya da kapanmak degil , polise gitmekle baslamalisin ise. Ayrica yasadigin seyi atlatmak icin destek almalisin. Ve okumalisin. Ayaklarının üstüne basmaya başlayınca her sey daha guzel olacak.

evet bir sürü sebep var. ama ben onun sebebini merak ettim. zaten sosyal desteği yok. bu konuda destek mekanizması kolluk kuvveti aile bakanlığı... psikolojik maddi eğitim barınma konularında destek olur.

evet bir sürü sebep var. ama ben onun sebebini merak ettim. zaten sosyal desteği yok. bu konuda destek mekanizması kolluk kuvveti aile bakanlığı... psikolojik maddi eğitim barınma konularında destek olur.

Ablacim konu sahibesini yildirmak istemiyorum, tabi ki hakkini arasin ama aile bakani "bir kereden bir sey olmaz" gibi bir cumle sarf etmis bir insan (buraya baska kelime bulamadim). Yani bu kiz da kucuk bir cocuk, annesi yok, ne yapacagini bilmiyor, babam duyarsa uzulur yazmis, etraf duyarsa toplumdan dislanacak ee yani bu kiz ne yapsin tek basina? Sikayet edememesi gayet anlasilir bence.

Bunu bilmiyordum hiç aklıma da gelmemişti evet polis zor çünkü ifade verirken yalnız başınasın.Düşüneceğim çok teşekkür ederim ablacım
ifâde verirken polisle yalnız değilsin. böyle bir iddiada polis önce savcı ile görüşür. savcı pedagog ve avukat eşliğinde ifade aldırır. yani ifaden esnasında bir psikolog ve avukat hazır bulunacak. gözünde büyütme. ifaden bitince sana ailene mi teslim edilmek yurda mi gitmek istersin diye sorarlar. aile bakanlığına da psikolojik destek almam üzere gidebilirsin

iyi niyetli mesajınızdan şüphem yok. amacınız onu anlamak yardımcı olmak. buna eminim. ama bakanın görüşü kendisine aittir . devletin prosedürü dayanağı bellidir. çocuk koruma kanunu ve ceza kanunu doğrultusunda çalışır. bakanın ağzına bakmaz en azından bu konuda.

en azından gitsin görüşsün şikayetçi olup olmamak ona kalmış.

Okuldan bir arkadaşım ''dayım '' diye tanıttığı adamın evine götürdü öyle.Dayısı değilmiş annesinin sevgilisiymiş.

Gercekten dayisi bile olsa bir daha gitme oyle yerlere canim

Nasil bir arkadas da annesinin sevgilisini tovbe yarabbim ben yazarken uzuluyorum millet neler yapiyor cok kizdim..

Kolay degil ama hayatta tek basina olan ne yazikki insanlar var sen icinden geleni yap inanmak olsun din olsun veya baska bir sey ama kendini koru ve ablana anlatma burada sana guzel yapici yorumlar yapan kisileri de dinle canim benim.

seker kiz candy, konuya yorumumu yaptim. senin özgürlügün kadar benimde yorumlari alintilama özgürlügüm var.
Senin alıntılama özgürlüğün varsa, benim de polemik yaratmaya çalışıyor diye kibleme özgürlüğüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…