- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.904
- 898
- Konu Sahibi nergis02deniz
-
iyi niyetli mesajınızdan şüphem yok. amacınız onu anlamak yardımcı olmak. buna eminim. ama bakanın görüşü kendisine aittir . devletin prosedürü dayanağı bellidir. çocuk koruma kanunu ve ceza kanunu doğrultusunda çalışır. bakanın ağzına bakmaz en azından bu konuda.
en azından gitsin görüşsün şikayetçi olup olmamak ona kalmış.
Evet bilemedim 2 sene dostum dediğim için güvenmiştim oyunmuş teşekkür ederim ablacımGercekten dayisi bile olsa bir daha gitme oyle yerlere canim
Nasil bir arkadas da annesinin sevgilisini tovbe yarabbim ben yazarken uzuluyorum millet neler yapiyor cok kizdim..
Kolay degil ama hayatta tek basina olan ne yazikki insanlar var sen icinden geleni yap inanmak olsun din olsun veya baska bir sey ama kendini koru ve ablana anlatma burada sana guzel yapici yorumlar yapan kisileri de dinle canim benim.
Hanımefendi , böyle sorun yaşayan çok kadın var. Lütfen cevapların dışarıdan da okunduğunu unutmadan bu pek kötü duruma yorum yapmalısınız. Bu tarz cevaplar bunu yaşayan başkalarını sindirir. TeşekkürlerBana pek inandırıcı gelmedin, üzgünüm.
Tamam da bu sitede kaç tane sahte konu var, biliyor musunuz? Bir bakın siteye, tecavüze uğradım, şiddete uğradım diye konular dolu. Ve bunlarin yüzde 95' i sahte cikıyor. Yazık, insanlarin duygulariyla oynuyorlar.Hanımefendi , böyle sorun yaşayan çok kadın var. Lütfen cevapların dışarıdan da okunduğunu unutmadan bu pek kötü duruma yorum yapmalısınız. Bu tarz cevaplar bunu yaşayan başkalarını sindirir. Teşekkürler
Senin alıntılama özgürlüğün varsa, benim de polemik yaratmaya çalışıyor diye kibleme özgürlüğüm var.
Ben bildirdim zaten.Fake çıksa da bizi bağlamıyor ki, kendi çapında eğlendi diyelim ne olacak? Ben yine hayatıma devam ediyorum, hiçbir konunun arkasından "Aaa fake çıktı tühhhh görüyor musun" diye dövünmüyorum en fazla "Delinin zoruna bak işsiz midir nedir" deyip geçiyorum. Ama gerçekten yaşanmış bir konuysa o kişinin canının yanması vebalini alamam ben. Kimseyi burada rencide etmenin gereği yok, şüpheleniyorsanız yönetime bildirirsiniz gizliden.
Sen 14 yasında isen ben 16 ya gircem.Merhabalar ablalarım bu sitede yaş kuralı var mı bilmiyorum varsa da kural ihlali yapmak istemiyorum söyleyin lütfen.
Ben 14 yaşındayım,annemi bebekken kaybettim.Bir ablam var bir de babam.Annemden sonra bana bakan bir kadın vardı ama başka şehre taşındılar yalnızım.Babam beni dövüyordu küçükken,şimdi de laflarıyla dövmekten beter ediyor.Ablam saygısız bir ateist.
1 sene önce tecavüze uğradım kimseye diyemedim,çok cesaret geldi ama yapamadım.Bu yaz ablama dedim ki ''Abla ben kapanmak istiyorum'' çok tepki vereceğini sanmıyordum saygılı bilirdim onu ama öyle değilmiş delirdi.Ne yapacağını şaşırdı gerçekten '' Sevgilin seni zorluyor,eğer kapanırsan eski sevgilin sana dönecek,Nereden aklına geldi kim zorluyor.seninle konuşmam( benle konuşmaması hiç bir şey değiştirmez nefret ettim ondan)babama sevgilin var derim (zaten ben söyleyeceğim,ki kimsenin beni zorladığı da yok)'' Ve daha gün içinde laf sokmalar sokakta kapalı görünce ıyy iğrenç demeler vs. Kur'an okurken ''faydalı bir şey okusana''dedi bu kadar olacağını da hiç düşünmemiştim.Onun da iğrençliklerini babama anlatmak istedim ama aile neşesi bozulsun istemiyorum.Bir gün bunları düşünürken aklıma polise gidip tecavüzden şikayetçi olmak,sonra o cezasını çeker beni de bir yurda vermeleri orada kapanmam herkes hakettiği yeri bulur ama başaramadım.Sevdiğim dedi ki benden 1 yaş büyük ''seninle evlenmek istiyorum,benim babamın haberi var 18 yaşında isteyeceğiz ama yurda gidersen olmaz'' Ben dinlemeyim dedim ondan sonra onu başka kızla evlendireceklerdi istemedim mecbur burda kaldım.Şimdi şöyle düşünüyorum lise için başka şehire gideyim orda rahat ederim .Ama babamı yaşlı bırakmak istemiyorum.Ayrıca tecavüzü de söylerim belki orada.Ne yapmlıyım?Bu koskoca dünyada yapayalnızım yaşım yüzünden önyargılı yaklaşmayın lütfen
14 yasında bir çocuk böyle güzel yazamaz.Hanımefendi , böyle sorun yaşayan çok kadın var. Lütfen cevapların dışarıdan da okunduğunu unutmadan bu pek kötü duruma yorum yapmalısınız. Bu tarz cevaplar bunu yaşayan başkalarını sindirir. Teşekkürler
Ooof of, ne alaka şimdi hadi kanıtla 14 yaşında değilim diyelim ki elime ne geçecek,şuraya soru yazıyoruz yardım edin diyorum kuralı yok mu bu bölümün yorum yazmak için zorlayan yok inanmıyorsan yazma.Sen 14 yasında isen ben 16 ya gircem.
yoruldum artık inanan kişiler senin suçun diyor kimisi inanmıyor ne desem bilmiyorum14 yasında bir çocuk böyle güzel yazamaz.
Mükemmele yakın yazıyorsunuz. Tebrik ederim. Gerisini yönetime bırakıyorumOoof of, ne alaka şimdi hadi kanıtla 14 yaşında değilim diyelim ki elime ne geçecek,şuraya soru yazıyoruz yardım edin diyorum kuralı yok mu bu bölümün yorum yazmak için zorlayan yok inanmıyorsan yazma.
Anladım az önceki çıkışımdan ötürü utanıyorum niyetiniz kötü değilmiş özür dilerim.İyi akşamlarMükemmele yakın yazıyorsunuz. Tebrik ederim. Gerisini yönetime bırakıyorum
Hayır oğlak burcuyum 01.01.2005 doğumluyum ben.Başak burcunun titiz olduğu kadar oğlak burcu çalışkan ve simetriktir.Burcunuz başak mı merak ettim
Teşekkür ederim ablacım.Çok öğrenci malesef böyle kandırılıyor herşeyden bir yana. O anı yaşamak çok kötü. Lütfen birseye ihtiyacınız olursa özelden de yazabilirsiniz. Şuan çok üzüldüm inanın. Bende bu gün teyzemin telefonundan onun yeri e enisteme mesaj yolluyorum maşallah diyor kim yazıyor. Oysaki teyzem biliyor ve 30 yaşında. Şaştı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?