Sizce napmam gerekir?

Kazen i cagirdim onceki mesajlarimda, bu cocugun gerekli yerlere ulasmasina yardimci olsun durumuna cok uzuldum.

Evet bilemedim 2 sene dostum dediğim için güvenmiştim oyunmuş teşekkür ederim ablacım

Tamam da bu sitede kaç tane sahte konu var, biliyor musunuz? Bir bakın siteye, tecavüze uğradım, şiddete uğradım diye konular dolu. Ve bunlarin yüzde 95' i sahte cikıyor. Yazık, insanlarin duygulariyla oynuyorlar.

Senin alıntılama özgürlüğün varsa, benim de polemik yaratmaya çalışıyor diye kibleme özgürlüğüm var.

ay napiyorsan yap. oturup aglarim belki banlandim diye. ates gibi alevlenen sensin! polemikden cok kaciyorsan cevap vermezsin!
cocuk gibi... seni kiblerim miy miy miy.

bir konuya cevap yazmadan söyle sicak evinde arkana yaslanda düsün burda herkez senin konularini ciddiye alip cvp. yaziyor yardim etmeye calisiyor. hadi konu fake diyelim. o onun vijdani ona kalmis ama ya gercekse???? 14 yasindaki cocukdan bahsediyoruz. ya dese kadinlar bile bana inanmiyor, bu hayatda kimse yok diyip kendine birsey yaparsa? napicaksin ozaman???? bazen insan on düsünüp bir yazmali. bu yüzden kazen muneden yardim istedik dimi.

hadi sana özgür özgür takilmalar

Fake çıksa da bizi bağlamıyor ki, kendi çapında eğlendi diyelim ne olacak? Ben yine hayatıma devam ediyorum, hiçbir konunun arkasından "Aaa fake çıktı tühhhh görüyor musun" diye dövünmüyorum en fazla "Delinin zoruna bak işsiz midir nedir" deyip geçiyorum. Ama gerçekten yaşanmış bir konuysa o kişinin canının yanması vebalini alamam ben. Kimseyi burada rencide etmenin gereği yok, şüpheleniyorsanız yönetime bildirirsiniz gizliden.

Ben bildirdim zaten.

Sen 14 yasında isen ben 16 ya gircem.

14 yasında bir çocuk böyle güzel yazamaz.

Ooof of, ne alaka şimdi hadi kanıtla 14 yaşında değilim diyelim ki elime ne geçecek,şuraya soru yazıyoruz yardım edin diyorum kuralı yok mu bu bölümün yorum yazmak için zorlayan yok inanmıyorsan yazma.
Mükemmele yakın yazıyorsunuz. Tebrik ederim. Gerisini yönetime bırakıyorum

Çok öğrenci malesef böyle kandırılıyor herşeyden bir yana. O anı yaşamak çok kötü. Lütfen birseye ihtiyacınız olursa özelden de yazabilirsiniz. Şuan çok üzüldüm inanın. Bende bu gün teyzemin telefonundan onun yeri e enisteme mesaj yolluyorum maşallah diyor kim yazıyor. Oysaki teyzem biliyor ve 30 yaşında. Şaştı kaldı

Cocugum 14 yas ne demek , benim cocugum var yasi sana yakin , nasil trcavuze ugradin?
Hic mi yakin kadin akraban yok teyzen , halan?? Babandan cekiniyorsan onlardan destek al
Ve lutfen bu kadar kucukken hayatinla ilgili onemli kararlar alma , evlilik , meslek secimi , yurt vs.. bunlara karar verecek yasta degilsin sen

Başına gelen bu kötü olayla ilgili derhal polise başvur, korkmanı gerektirecek İnan hiçbir şey olmayacak. Yaşın küçük olduğu için ifadenin alınması öncesinde psikoloji yada psikiyatri alanında uzman bir kişi çağıracaklar, o kişi seninle görüşecek psikolojik destek verecek ve polise ifade verirken de yanında bulunacak. Bu yasal zorunluluk. Ayrıca bulunduğun ilin barosundan sana avukat atanacak, yine ifade sırasında atanan avukatta senin yanında bulunacak. Hiçbir aşamada yalnız kalmayacaksın. Ayrıca ailenden psikolojik yada fiziksel bir şiddet görüyorsan senin devlet himayesindeki bir kuruma yerleştirilmene de yardımcı olacaklardır. Sonrasında senin yapman gereken tek şey okuluna devam etmek, meslek sahibi olmak, kendi ayakların üzerinde durabilmek. O vakitten sonra kimler kimler çıkar karşına. Aman diyeyim şuan düşünmen gereken en son şey evlilik. Bu senin için bir yanlış bir kaçış olur, ömür boyu pişmanlığını yaşarsın.

Teşekkür ederim ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…