• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl bi fikir yardım edinnn??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
3 aydır sevgiliyiz. sevgilim yüzük takmak istiyodu hani sevgililerin kendi aralarında taktığı yüzüklerden ben istemiodum daha erken diye.

sevgilimin doğum günü çok yaklaştı hediye olarak yüzük alsam ikimize sizce nasıl bir hediye olur? yanına yine küçük hediyelerde alıcam.

birde yüzük olarak swatch yüzükler aklıma geldi ama herkeste de var onlardan farklı biönerisi olan var mı

3 aydır sevgiliyiz. sevgilim yüzük takmak istiyodu hani sevgililerin kendi aralarında taktığı yüzüklerden ben istemiodum daha erken diye.

sevgilimin doğum günü çok yaklaştı hediye olarak yüzük alsam ikimize sizce nasıl bir hediye olur? yanına yine küçük hediyelerde alıcam.

birde yüzük olarak swatch yüzükler aklıma geldi ama herkeste de var onlardan farklı biönerisi olan var mı

yüzük takmanızı önermem.
ayrılırsanız ki umarım ayrılmazsınız, bir parmağa bir kişinin yüzüğü takılmış olsun derim ben.. ayrı bi yükü olur yüzüklerin ve anlamsızdır da..

yüzük takmanızı önermem.
ayrılırsanız ki umarım ayrılmazsınız, bir parmağa bir kişinin yüzüğü takılmış olsun derim ben.. ayrı bi yükü olur yüzüklerin ve anlamsızdır da..

ciddi düşünüyoruz o yüzden takmak istiyoruz..

Bence 3 ay erken bir süreç yüzük için.. Hadi diyelim illa takmak istiyorsunuz ama alan siz olmayın bence hoş olmaz.

kaç yasındasın öncelikle onu sorayım?
3 ay yüzük takmak için çok erken bir zaman,yani 3 ay içinde ciddi düşünülemez kesinlikle.
öncelikle iyi düşün herşeyi bu kadar çabuk tüketirseniz kısa sürede birbirinizden de çabuk sıkılırsınız aman dikkat

tatlım biz 1 ayda taktık ve 2 senemiz bitecek yakında naci ben nişan yüzüğü takarım dedi ben çok istiyorum diye bana aldı istediğim gümüş bi yüzük söz yüzüğü gibi değil tamtur taşlı yüzük severek takıyorum zaten liseli ergenler gibi lastik kadar yüzükleri sevmem benm çok hoşuma gidiyor hediyesini talmak ama onu zorlamıyorum

bizimde birinci ayımızda sevgilim elinde yüzükle gelmişti..
ben erken olduğunu düşünüp takmayı kabul etmemiştim..
yüzüklerde bendeydi, ne zaman istersen o zaman takarız diye bana bıraktı..

ve bende sevgilimin olmadığı zamanlarda takıyordum :)
eee hoşuma gidiyordu ama erken diyorum yaaa, olmaz dedim bir kere..
lafımı geri yutmamak adına bir süre kendi kendime yüzük taktım :)

lisedeydik bizde o zaman..

bir zaman sonra takmaya hazır olduğumu söyleyip yüzükleri göstermiştim ve çok sevinmişti..

hatta ilk takmak istediği gün ki mutluluğundan da daha fazlası hakim oldu yüzünde.

güzel günlerdi..
o günden bugüne seneler geçti..
iki tane yüzük değiştirdim, şu an üçüncü var parmağımda :))
bu arada sadece yüzükler değişiyor adam aynı adam :16:

artık bundan sonrası da altın olsun daha da değiştirmem dedim :1:

ne çok kendimi anlatmışım..
bana kendimi hatırlattınız :1:

eğer hayatınızda ki insanın doğruluğuna inanıyorsanız takabilirsiniz neden olmasın ki..
yüzükleri birlikte de alabilirsiniz, doğum gününde bugünü daha da unutulmaz kılalım mı diye niyetinizi belirtirsiniz..

bizimde birinci ayımızda sevgilim elinde yüzükle gelmişti..
ben erken olduğunu düşünüp takmayı kabul etmemiştim..
yüzüklerde bendeydi, ne zaman istersen o zaman takarız diye bana bıraktı..

ve bende sevgilimin olmadığı zamanlarda takıyordum :)
eee hoşuma gidiyordu ama erken diyorum yaaa, olmaz dedim bir kere..
lafımı geri yutmamak adına bir süre kendi kendime yüzük taktım :)

lisedeydik bizde o zaman..

bir zaman sonra takmaya hazır olduğumu söyleyip yüzükleri göstermiştim ve çok sevinmişti..

hatta ilk takmak istediği gün ki mutluluğundan da daha fazlası hakim oldu yüzünde.

güzel günlerdi..
o günden bugüne seneler geçti..
iki tane yüzük değiştirdim, şu an üçüncü var parmağımda :))
bu arada sadece yüzükler değişiyor adam aynı adam :16:

artık bundan sonrası da altın olsun daha da değiştirmem dedim :1:

ne çok kendimi anlatmışım..
bana kendimi hatırlattınız :1:

eğer hayatınızda ki insanın doğruluğuna inanıyorsanız takabilirsiniz neden olmasın ki..
yüzükleri birlikte de alabilirsiniz, doğum gününde bugünü daha da unutulmaz kılalım mı diye niyetinizi belirtirsiniz..

evet eminim hayatimdaki insandan. O takmak istiyordu ben erken diyordum. Ama bi kac ay sonra askere gidicek giderken akli burda kalicak kafaya takicak dile getirmisti bunu.

O yuzden surpriz olsun istiyorum. Bende simdi takmayalim askere giderken takalim demeyi dusunuyorum ama bilemiyorum.nasil olur

kaç yasındasın öncelikle onu sorayım?
3 ay yüzük takmak için çok erken bir zaman,yani 3 ay içinde ciddi düşünülemez kesinlikle.
öncelikle iyi düşün herşeyi bu kadar çabuk tüketirseniz kısa sürede birbirinizden de çabuk sıkılırsınız aman dikkat

Ben 25 o 27 yasinda. Evet 3 ay erken gibi birbirimizi sevdikten sonra biseylerin tukenicgini dusunmuyorum aslinda.

Bence 3 ay erken bir süreç yüzük için.. Hadi diyelim illa takmak istiyorsunuz ama alan siz olmayın bence hoş olmaz.

evet onuda dusundum. Bayanin yuzuk almasi olur mu diye. Ama ne biliyim ben istemiyodumya benden boyle bisey beklemez. Tam bi surpriz olur cok sasirir cok sevinir diye dusunuyorum

Back
X