Doğuma Hazırlık sizce nasıl bir isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba az önce nette araştırırken berşan ismini buldum anlamında Ümmet. Bir peygamberin din ve kitabını kabul ve tasdik eden kimse diye yazıyodu sizce nasıl bir isim siz olsanız kızınıza bu ismi koyar mıydınız??

kulağa hoş geliyo...
bende kuranda geçen isimleri seviyorum ve çocuğum olursa onlardan tercih ederim
biraz daha araştır derim

kulağa hoş geliyo...
bende kuranda geçen isimleri seviyorum ve çocuğum olursa onlardan tercih ederim
biraz daha araştır derim

bende şimdi gördüm hoşuma gitti hemen buraya konu açtım bide benim aklımda erkek ismide var berker bi kız bi erkek olursa berker berşan isimleri uyumlu da olur hem

Son düzenleme:
ben beğenmedim dürüst olayım :) söylenişi biraz kaba gibi,direk aklıma berdan mardini geldi :)

:) ay alemsin valla hiç aklıma gelmemişti o banada anlamı güzel gelmişti zaten bide bi erkek ismi düşünüyorum ilerde oğlum olursa diye onada berker düşünüyorum eşimin ismine uygun olsun diye o berşan isminide berkere uygun olabilir diye düşündüm

Son düzenleme:
benim halamın torununun (kız) adı, ama benim pek hoşuma gitmiyor. Söylenişi biraz değişik ve kaba geliyor.

Son düzenleme:
Berşan anlamı eğer bulduğunuzsa güzel fakat kıza gidermi şahsi fikrim pek güzel durmaz

anlamını çok beğendim ancak ismi beğenemedim ayrıca okuduğum anda aklımda direk alişan canlandı nedense.... ilk etapta ben de erkek ismi olarak algıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…