Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Evet bunu ilk gün a
Net olmaktan kastım ben onu sildim WhatsApp tan sonrasında ekledim vs.o kadar ben zor durundayim dedim bir nasılsın sorusu bile sormadi .yani neden durduruyor yazma bana arayıp sorma rehberimden seni siliyorum demiyor.ben bir şey dusunmedigim insana direkt bam bam cevap verip her yerden çıkartırım en azından o anda üzülür .sora daha güçlü yoluna bakar

Önemsediğiniz,değer verdiğiniz biri size “kötüyüm” dese halini hatrını sorarsınız değil mi? Bakın kendiniz söylüyorsunuz bir “nasılsın” bile demedi diye..Demek ki size değer vermiyor nasıl olduğunuzla ilgilenmiyor.Onun Whatsapp listesinde olup olmamanız demek ki bir şeyi etkilemiyor.Siz bilirsiniz...Ama bu tarz biriyle çok üzülürsünüz.

Canım bana kızma ama çok saçmasapan bir ilişki içerisindesin..

O kadar safim ki anlatamam az buçuk lafa söze hemen tav oluyirum .birde bu adam hayat ta hiçbir şey için cabalamamis yani üniveristesi okumuş ama ne kpss ne diğer sınavlar hiçbir şeye ugrasmamis .yaşı az sayılmaz yaptığı meslek çok geçici bir şey .yani bir kız içinde çok uğraşacak bir tıp değil hibi .bu arada yazdıklarımız çok morel verici size teşekkür ederim

Kızmıyorum :)Neden öyle dediniz merak ettim?
Yani sizi önemseyen biriyle birlikte değilsiniz çok belli.. Mesajlarınıza cevap vermeyen sizinle siz teklif ettiğiniz halde ben hoşlanmıyorum öyle etkinliklerden deyip gelmeyen bir insan ne kadar normal ki?? Desin o zaman onları ben sevmiyorum ama şöyle de bir plan yapabiliriz aslında falan gibi... Gerçi sizde bi enteresansınız adamı silip sonra seninle alakalı değilmiş yanlış hissetmiştim şimdi görüşmeye devam edebiliriz demeniz yani canım çok sağlıklı bulmadım bu ilişkiyi.. Özellikle bu görüştüğün kişi bence senlik değil çok arada duygusal bir bağ oluşmuş ya da oluşacak gibi görünmüyor.. Ama sadece bu anlattıklarınızdan yola çıkarak diyorum bunları.. Gerçeğini siz yaşıyorsunuz belki daha başkadır bilemiyorum

Evet çok haklısınız benim yaptığımda normal değil silfigimf çocuk gibi bu ne böyle demişti zaten.uzuldugum şey beni istemiyor bu belli .ama sebebi ne dış görünüş umu beğenmişti nazar ayetleri falan atıyordu bunları oku diye.Ne değişti anlam veremiyorum

Ah canım benim.. Çok hassassın galiba sen?? Olur böyle şeyler.. Kesin ya başkasıyla konuşuyordur fikri değişmiştir ya da konuştukça senden hoşlanmadığını anlamıştır.. Bunlara hep olağan şeyler.. Zaten birbirinize verilmiş sözünüz yok neden üzülüyorsun ki?? Bak ne güzel 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran genç bir kadınsın.. Neden bunları sorun edeceksin ki? Ne yapıyorsa yapsın.. Madem istemiyor gidip istediği biriyle olsun bu kadar basit.. Dün tanıştığın gereksiz bir adam için zihnini meşgul etmene değmez ki..

Baska
Başkasıyla konuşma ihtimali o kadar ağır basıyor ki .şu an yedekte tutuyor ne gitmemi ne kalmamı istiyor.eger kendini boşlukta bulursa yazacak

Baska

Başkasıyla konuşma ihtimali o kadar ağır basıyor ki .şu an yedekte tutuyor ne gitmemi ne kalmamı istiyor.eger kendini boşlukta bulursa yazacak
Siz yedek olmaya razı mısınız?
Aranızda flört, ilişki yok.
Denemişsiniz olmamış.
Başka kalplere yelken açın.

Bence siz adamı irite edici şeyler yapmışsınız. Önce silmişsin neden sorunca psikolojim bozuk vs demişsiniz. Aynılarını o size yapsa burda bütün kadınlar sana :seni yedekte tutuyor diye bas bas bagirirdi.
Önce kendi içinizde tutarlı olun ne hissettiginize karar verin .çünkü şu yaptıklarınızla karsinizdakine hiç güven vermiyorsunuz

Evet erkek kuzenimde aynısını söyledi bana daha yeni tanıştığım kız öyle bir şey yapsın başarım tekmeyi dedi.bu kız insan ilişkileri nde dr zayiftir derim.dedi.siz çok farklı bir açıdan yaklaştıniz:)

Size açık olunmasını istiyorsanız siz de açık olun. Şu mesajlarını beğenmedim ya da bundan dolayı soğudum diyin ya da tekrar görüşmek istiyorsanız etkinlige değil de onu gerçekten dinleyebileceginiz bir yere çağırın dışarıda kahve içmeye mesela.
Evet ben de empati gücünüzü zayıf buldum bunun için de biraz durup karsinizdakinin de ne hissedeceğini düşünmeniz gerekir

Ben olaylar henüz çok yeniyken gel bugün buluşalım dedim sana kendimi yuz yüze ifade etmek istiyorum dedim.arkadaslarla sözleştik dedi.sonra bir ara buluşuruz dedi.yani hemen ertesi gün buluşalım vs. Demedi .Evet hataliyim belki ama daha ne yapabilirim.

Yapacak birsey kalmamis ,yaparsaniz cok gurursuz görünürsunuz karsi tarafa.Cok bile ustelemişsiniz.

Evet çok haklısınız bu hatali olduğunu dusunmesem asla adım atmam .10 yıllık sevgiliklik donemim olmuştu hata ondaydi asla arkama bakmadim aslında istikrarlı yimdir .ama bunda pandemi süreci isi evden yapma vs.gibi etmenler vardı .bunlar bunalıma sürükledi .belkide iyi oldu adamın gönlü yokmuş zaten

Valla şu saatten sonra daha çok sıvama bari onun aramasını bekle:)

Nıye nazar ayetleri atıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…