- 11 Ekim 2020
- 111
- 65
- 48
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
Siz yazmadıkça yazmıyor,davet ediyorsunuz gelmiyor.O tarz etkinlikleri sevmiyorsa bile siz kendisine bir adım atmış bir yere davet etmişsiniz, kendisinin bunun devamını getirmesi gerekmez miydi? “Ya ben sevmiyorum o tarz etkinlikleri ama sanada uyarsa şu gün şöyle bir program yapalım mı?” diye gönlünüzü alması mesela?Siz sürekli bir suçlu,suç üstlenme konumundasınız bir de sanki..Sürekli “kızdın mı,darıldın mı” diye üstüne düşüyorsunuz.Kızacağı darılacağı hiçbir şey yok ki ? Size yazmayan kendisi,sizin darılmanız gerekmez mi?Bana açıkçası başkalarıylada görüşüyor gibi geldi.Başıma geldi çünkü.Arkadaşımdan hoşlanan bi çocuk vardı “bizi tanıştır nolur” diye başımın etini yedi durdu tanıştırdım sosyal medyadan ekleştiler konuşmaya görüşmeye başladılar,aynı böyle dengesiz dengesiz hareketleri vardı ya tavırları filan aynı böyleydi.Bir gün bu kızla otururken bunuda davet ettim pat diye “yaa ben çok hastayım normalde bugün kız arkadaşımla buluşacaktım ama onunlada buluşamayacağım” demez mi..Madem kız arkadaşın vardı ne demeye başkalarıylada konuştun o zaman?Zaman kötü ne yazık ki..Kız olsun erkek olsun aynı anda başkalarınıda idare etmeye,yedekte adam tutmaya bayılıyorlar..Üzerine düşmeyin daha fazla.Neden?
O zaman hadi eyvallah diyerek cepte olmadığını gösterEvet haklısınız ama keşke sen yoluna ben yoluma vs. Birşey dese şu an beni cepte gördüğünü düşünüyorum ve onu unuttuğum anda arayacak gibi geliyor
Net olmaktan kastınız nedir?Ortada adı konmuş bir şey yok,hani size gelip açıldı mı?Sadece konuşup görümüşsünüz,olay flört aşamasına bile gelmemiş.En azından yazdıklarınıza bakarak benim çıkarımım bu yönde..Ortada adı konmamış bir şey var yani size ayrılık konuşması vs. tarzı bir konuşma yapmasını beklemek biraz saçma olur.Umursamam diyorsanız sizde silmeyin ama ne iletişime geçin ne gönderilerini beğenin.Hatta hikayelerine bile bakmayın.Böylece sizin tavrınızı anlar bence.O zman neden silmiyor yada daha net olmuyor.dediginiz gibi yedekte tutmaya bayılır kızlarda erkeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?