Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Onun da arayacağını sanmam .Zaten açıkçası birlikteyken de hoslanti var di ama ilerisie ne olur diye düşünüyordum
Ilerisinin ne olacağını yaşamadan bilmezsiniz...ama siz o yolu en baştan kapatmis oldunuz. Çok hoşlandıkları her şeye rağmen arar bence siz aramayin

Sonraki birkac gün içerisinde ben bu çocuğu sildim.
Yine birkaç gün içerinde ben yazdım psikolojim bozuktu sana yordum bunları ama seninle alakası yokmuş yeniden arkadaslik yapabiliriz vs.dedim
1
hafta sonra ben bir adım attım ve bir kulübün etkinliği varmış gidelim mi dedim?
Sonrasında kızgın misin bana dedim
Bende tepkilisin sanıyordum bunu bilmem iyi oldu dedim.
bunlar yetmez
Adamın malum yerinin arşa ulaşması için başka ne gibi planlarınız var acaba??

Evet çok haklısınız benim yaptığımda normal değil silfigimf çocuk gibi bu ne böyle demişti zaten.uzuldugum şey beni istemiyor bu belli .ama sebebi ne dış görünüş umu beğenmişti nazar ayetleri falan atıyordu bunları oku diye.Ne değişti anlam veremiyorum

Aman bosversene onu, önündeki maclara bak derim. Erkekler tuhaflar, ne istediklerini bilemiyorlar. Biri ilk dakikada itibaren kasima gözüme iltifat etti, senin gibi kiz zor bulunur, hemen gelip isteyeyim seni dedi de dedi ama sonu ne oldu? 2 ay sonra bitirelim deyince sen bilirsin deyip kayiplara karisti. Bir ötekisi de gözlerin dudaklarin cok güzel den baslayip kisa sürede evlilik konularini acti. Sonuc ne oldu dersin? "Hayattan ne istedigimi bilmiyorum" 🤣 bir ücüncüsü de aynen böyle baslayip bi 10 gün sonra gazi söndü. Bazi erkekler cok cabuk coşup cok cabuk sönebiliyorlar, iltifatlar, güzel sözler de cabası.

Yok bana bu kadar güzel söz vs.soylemrdi ilk bukustugunuzda gözlerin güzel dedi o kadar.Sonra nazar ayetleri vs.atti.benim en çok kızdığım şey net olmanak iyi vey kötü her şey bir sonuca baglanmali

Arkadaşlar merhabalar henüz çok yeni üyeyim .28 yaşında meslek sahibi ailemden uzakta yaşıyorum .
Konuya hemen geçiş yapıyorum :)
Ben bir ay önce bir çocukla tanıştım .2 kez buluştuk yüz yüze her şey çok guzeldi çok gülüp eğleniyorum.(mesajlarda emirli sinirli itici cümleler görüyordum )2.bulusmamiza giderken sanki görünmeyen bir el içimi bastırıyordu.
Ertesi gün nasılsın ne yaptın gibi kısa bir mesaj attı o kadar .
Sonraki birkac gün içerisinde ben bu çocuğu sildim.hic mesaj atmayan adam saniyesinde gördü ve geri dönüş yaptı ne oldu neden sildin gibisinden.
Yine birkaç gün içerinde ben yazdım psikolojim bozuktu sana yordum bunları ama seninle alakası yokmuş yeniden arkadaslik yapabiliriz vs.dedim
Neyse o gün yine birkaç mesaj ve bitti .sadece geçen pazar ben durum atmıştım ona cevap yazmış bende cevaplardim o kadar.
1 hafta sonra ben bir adım attım ve bir kulübün etkinliği varmış gidelim mi dedim?
Ben sevmem bu tarz etkinlikler i dedi
Sonrasında kızgın misin bana dedim
Değilim olur böyle şeyler demiş
Bende tepkilisin sanıyordum bunu bilmem iyi oldu dedim.
Bundan sonra ne yapmalıyım arkadaşlar fikir verebilirseniz çok memnun olurum
Cok benzeri benim başıma geldi. Internetten tanistik, benim de hosa gitmeyen emirli cumleleri falan vardi. Doğru düzgün yazmazdi, kisa mesajlar, bir haftaya kadar yazmamalar. Ayda sadece bir kez aramalar.
Son durumda üç hafta oldu yazmayali hatta geçiyor bile. Ben de saldim, kestim umudumu. Bence siz de bisey beklemeyin bu cocuktan, değmiyor. Istekli olduğunu belli edebilmeli

Back
X