Ayrılmışsınız zaten, ne olacağı var mı bunun? Arayıp yalvarsa geri döneceksiniz sanırım yine.
Eğer doğru olduğuna eminseniz kararınızdan şüphe duymayın.
Kendimş sizin yerinize koyarsam evet doğru yapıyorum diye düşünürüm.
Neden?
Kadınların fazlaca fedakar olduğu ilişkilerde erkekler genelde kadını değil de fedakarlığı önemsiyor. Bir gün fedakarlık yapmanız gerkeenbir konuda tepkisiz kalsanız sizden kötüsü olmaz ve ömür boyu idare edip duramazsınız.
İlişki elbette alışveriş değil ancak iyilik ve kötülük dengeyi seven olgulardır ve ikisi de karşılıklıdır. Tek taraflı olduğunda bir süre sonra veren taraf yorulur ama karşı taraf alıştığı için daha fazlasını talep etmeye devam eder.
Böyle bir ilişki yaşadım. Ben idare edip tahammül ettiğim sürece devam etti. Birazcık "ben" demeye başladığımda ise adam sırra kıdem bastı.
Fedakarlık çok insani bir şey hatta ileri insani bir şey ancak hak edene yapılmalı.
Ekmeği sizden peyniri ondan oturup yer doyarsınız.
E ekmek sizden peynir sizden o ne işe yarayacak?
5 aylık ilişki böyle olmaz .
Benim de 5 aylık bir ilişkim var biz hala göklerde uçuyoruz.
Bir kere bitti geçti mi hayır gelmiyor .
Su an da bir manita tribi ile hasta olmuş, ateşi çıkmış mide bulantısı geçiriyor durumdayım . Aklın varsa boşver gitsin. Ben aklımı sevgilime verdim. Ruhu da teslim etmem inşallah.
Harika yazmışsınız kesinlikle böyle düşünüyorum ama seviyorum. Çok ketum biri değilim ama yaptıkları baya aştı artık. Hep ben hep ben. Sürekli buluşmaya bile ben gittim onun olduğu yere. Bazen çok kızıyorum kendime. Ama elinden geleni yaptım icimçok rahat.sadece seviyorum ve hafifleslmesini bekliyorum
Tüm ayrılanlara sorun. İnanın hepsi sevdi.
Ben de sevmiştim güya o da beni sevmişti.
O zamanlar işim gücüm yoktu ama o çalışıyordu. Buna rağmen ilişkinin tüm maddi yükü bendeydi.
Arkadaşlarıyla takılır aramaz, ararsam trip atar.
Hasta olsam umurunda olmaz. Git bir doktora başıma iş çıkarma der.
Arayacağım deyip saatlerce bekletir. Yatar uyur duş alır dizi izler yemek yer aramaz.
Hatta arabayla kaza yaptığım zana ilk sorduğu şey "arabaya bir şey oldu mu?"
Ha sabredebileceğim kadar sabrettim. İdare edebileceğim kadar idare ettim. Ancak insanın sabrı sonsuz değildir. Ben tükendiğim an "seni dünyalara değişmem diyen adam" bana "çekemem ben seni derdini hadi yallah" dedi.
Olan benim yıllarıma ve ruhuma oldu.
Sözler, yeminler, cümleler anlamsız.
Hareketleri bu adamın sizi sevdiğini gösteriyor mu göster miyor mu?
Yarın arar yine açmazsan 2 gün durur yine arar vs
Bittiyi burnu sürtülsünde bir daha yapmasın diye blöf olarak mı söyledin
Yoksa gerçekten mi bitirdin
5 ayda hep fedakarlık yaptığın ilişkiden bundan sonra ayaklarını yerden kesecek mutluluk bekleme derim ben
Bizim sizinki kadar da değildi hasta olsam sürekli arardi gittin mi doktora falan derdi. Iyilesene kadar burnumdan gelirdi. Ama genel olarak istediği hep suydu; ben oturayim o gelsin hep beraber vakit gecirelim falan. Herşeyi ben yaptim. Buluşmaları hep ben gittim, bir yada iki kere gelmişti o. Gün içinde konusamadik pek bir sabah birde akşam. Sabahları bile o ise gidiyor kalkamiyor diye arardım uyandirirdim calismadigim zaman bile. Ama o ne yaptı, hep benim vermemi istedi, ama bende insanım bir yerde ve artık canımı çok sıkıyordu. Ben ayrilmasam zaten, degerim kalmayacak ve benden daha iyilerini hak ediyorsun deyip giderdi bir gün.
Allah korusun kız. İki gün sonra da ben onu hasta ederim odesirizEvet hani biz kavga etmedik hiç ama hep ben alttan aldığım içim surekli huzursuzdu. Yapacak birşey yok dedim ve bitirdim. Zor oldu ama yaptim. Sizde yapın :)
Arar bence merak etme ama sana faydası ne. Egonu okşar o kadar birde zamanını çalarAslında arasin istiyorum, ama dönmek de istemiyorum o ilişkiye. Çok kasvetliydi. Ama alışkanlık ışte.
Allah korusun kız. İki gün sonra da ben onu hasta ederim odesiriz
Arar bence merak etme ama sana faydası ne. Egonu okşar o kadar birde zamanını çalar
Aramış aramamış bırak yoluna devam et derim
Bizim 1 ayda bitti o heyecan. Artık bana zarar vermeye başlamıştı sürekli bir düşünce icerisindeydim. Çok yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?