• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl davranacak? Yardım eder misiniz bi :(

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
5 aylık bir iliskim oldu .daha doğrusu başlarda çok fazla ilgi gördüğüm ama sonrasında ilgi kaybı yaşadığım bir süreç. Sürekli benim fedakarlıklarimla ayakta kalan bir ilişki. Sürekli sabır gösterdiğim, hoş gördüğüm bir ilişki. Hâlâ beni çok sevdiğini söylüyordusorunumuz yoktu görünürde kavga etmezdik sık sık. Ama bir gün ben artık dayanamiyorum dedim karşısında ve 5 ayın birikimi oldu ağladım. O kadar üzüldü ki bana seni çok seviyorum ben sana haksızlık ettiğimi biliyorum ama duzelicem dedi sarıldık falan ama daha ertesi gün sorumsuzluk yaptı aynı hareketler. Bende hiçbir şey söylemiyorum ve artık bitiriyorum dedim umursamadi bile sanki ben hiç o mesajı atma isim gibi aşkım şimdi geldim eve bitanem seni çok seviyorum yarın konusuruz dedi bu hareketine daha çok sinir oldum. Ertesi gün sabah erkenden günaydın hayatım bitanem falan yazdı cevap vermedim. Aradı 4-5 kere açmadım. O gün bu şekilde geçti. Bugün ikinci gün ama bugün hiç aramadı. Yorumlariniz merak ediyorum acaba sizce ne olur? Seviyorum ama bitirmem gerekiyordu çünkü gerçekten dayanamadım. Yaslarimiz 24-25.

Ayrılmışsınız zaten, ne olacağı var mı bunun? Arayıp yalvarsa geri döneceksiniz sanırım yine.

Eğer doğru olduğuna eminseniz kararınızdan şüphe duymayın.

Kendimş sizin yerinize koyarsam evet doğru yapıyorum diye düşünürüm.
Neden?
Kadınların fazlaca fedakar olduğu ilişkilerde erkekler genelde kadını değil de fedakarlığı önemsiyor. Bir gün fedakarlık yapmanız gerkeenbir konuda tepkisiz kalsanız sizden kötüsü olmaz ve ömür boyu idare edip duramazsınız.
İlişki elbette alışveriş değil ancak iyilik ve kötülük dengeyi seven olgulardır ve ikisi de karşılıklıdır. Tek taraflı olduğunda bir süre sonra veren taraf yorulur ama karşı taraf alıştığı için daha fazlasını talep etmeye devam eder.
Böyle bir ilişki yaşadım. Ben idare edip tahammül ettiğim sürece devam etti. Birazcık "ben" demeye başladığımda ise adam sırra kıdem bastı.
Fedakarlık çok insani bir şey hatta ileri insani bir şey ancak hak edene yapılmalı.
Ekmeği sizden peyniri ondan oturup yer doyarsınız.
E ekmek sizden peynir sizden o ne işe yarayacak?

5 aylık ilişki böyle olmaz .
Benim de 5 aylık bir ilişkim var biz hala göklerde uçuyoruz.
Bir kere bitti geçti mi hayır gelmiyor .

Siz düzelmesini bekliyorsunuz galiba ? Bi şans vermişsin gene aynı hareketleri sergilemiş. Bide bişey yokmuş gibi normal davranmış. Tekrar barışsan gene aynı davrancak belkide.

Su an da bir manita tribi ile hasta olmuş, ateşi çıkmış mide bulantısı geçiriyor durumdayım . Aklın varsa boşver gitsin. Ben aklımı sevgilime verdim. Ruhu da teslim etmem inşallah.

Eğer doğru olduğuna eminseniz kararınızdan şüphe duymayın.

Kendimş sizin yerinize koyarsam evet doğru yapıyorum diye düşünürüm.
Neden?
Kadınların fazlaca fedakar olduğu ilişkilerde erkekler genelde kadını değil de fedakarlığı önemsiyor. Bir gün fedakarlık yapmanız gerkeenbir konuda tepkisiz kalsanız sizden kötüsü olmaz ve ömür boyu idare edip duramazsınız.
İlişki elbette alışveriş değil ancak iyilik ve kötülük dengeyi seven olgulardır ve ikisi de karşılıklıdır. Tek taraflı olduğunda bir süre sonra veren taraf yorulur ama karşı taraf alıştığı için daha fazlasını talep etmeye devam eder.
Böyle bir ilişki yaşadım. Ben idare edip tahammül ettiğim sürece devam etti. Birazcık "ben" demeye başladığımda ise adam sırra kıdem bastı.
Fedakarlık çok insani bir şey hatta ileri insani bir şey ancak hak edene yapılmalı.
Ekmeği sizden peyniri ondan oturup yer doyarsınız.
E ekmek sizden peynir sizden o ne işe yarayacak?

Harika yazmışsınız kesinlikle böyle düşünüyorum ama seviyorum. Çok ketum biri değilim ama yaptıkları baya aştı artık. Hep ben hep ben. Sürekli buluşmaya bile ben gittim onun olduğu yere. Bazen çok kızıyorum kendime. Ama elinden geleni yaptım icimçok rahat.sadece seviyorum ve hafifleslmesini bekliyorum

5 aylık ilişki böyle olmaz .
Benim de 5 aylık bir ilişkim var biz hala göklerde uçuyoruz.
Bir kere bitti geçti mi hayır gelmiyor .

Bizim 1 ayda bitti o heyecan. Artık bana zarar vermeye başlamıştı sürekli bir düşünce icerisindeydim. Çok yordu beni

Su an da bir manita tribi ile hasta olmuş, ateşi çıkmış mide bulantısı geçiriyor durumdayım . Aklın varsa boşver gitsin. Ben aklımı sevgilime verdim. Ruhu da teslim etmem inşallah.

Evet hani biz kavga etmedik hiç ama hep ben alttan aldığım içim surekli huzursuzdu. Yapacak birşey yok dedim ve bitirdim. Zor oldu ama yaptim. Sizde yapın :)

Harika yazmışsınız kesinlikle böyle düşünüyorum ama seviyorum. Çok ketum biri değilim ama yaptıkları baya aştı artık. Hep ben hep ben. Sürekli buluşmaya bile ben gittim onun olduğu yere. Bazen çok kızıyorum kendime. Ama elinden geleni yaptım icimçok rahat.sadece seviyorum ve hafifleslmesini bekliyorum

Tüm ayrılanlara sorun. İnanın hepsi sevdi.
Ben de sevmiştim güya o da beni sevmişti.
O zamanlar işim gücüm yoktu ama o çalışıyordu. Buna rağmen ilişkinin tüm maddi yükü bendeydi.
Arkadaşlarıyla takılır aramaz, ararsam trip atar.
Hasta olsam umurunda olmaz. Git bir doktora başıma iş çıkarma der.
Arayacağım deyip saatlerce bekletir. Yatar uyur duş alır dizi izler yemek yer aramaz.
Hatta arabayla kaza yaptığım zana ilk sorduğu şey "arabaya bir şey oldu mu?"
Ha sabredebileceğim kadar sabrettim. İdare edebileceğim kadar idare ettim. Ancak insanın sabrı sonsuz değildir. Ben tükendiğim an "seni dünyalara değişmem diyen adam" bana "çekemem ben seni derdini hadi yallah" dedi.
Olan benim yıllarıma ve ruhuma oldu.
Sözler, yeminler, cümleler anlamsız.
Hareketleri bu adamın sizi sevdiğini gösteriyor mu göster miyor mu?

Tüm ayrılanlara sorun. İnanın hepsi sevdi.
Ben de sevmiştim güya o da beni sevmişti.
O zamanlar işim gücüm yoktu ama o çalışıyordu. Buna rağmen ilişkinin tüm maddi yükü bendeydi.
Arkadaşlarıyla takılır aramaz, ararsam trip atar.
Hasta olsam umurunda olmaz. Git bir doktora başıma iş çıkarma der.
Arayacağım deyip saatlerce bekletir. Yatar uyur duş alır dizi izler yemek yer aramaz.
Hatta arabayla kaza yaptığım zana ilk sorduğu şey "arabaya bir şey oldu mu?"
Ha sabredebileceğim kadar sabrettim. İdare edebileceğim kadar idare ettim. Ancak insanın sabrı sonsuz değildir. Ben tükendiğim an "seni dünyalara değişmem diyen adam" bana "çekemem ben seni derdini hadi yallah" dedi.
Olan benim yıllarıma ve ruhuma oldu.
Sözler, yeminler, cümleler anlamsız.
Hareketleri bu adamın sizi sevdiğini gösteriyor mu göster miyor mu?

Bizim sizinki kadar da değildi hasta olsam sürekli arardi gittin mi doktora falan derdi. Iyilesene kadar burnumdan gelirdi. Ama genel olarak istediği hep suydu; ben oturayim o gelsin hep beraber vakit gecirelim falan. Herşeyi ben yaptim. Buluşmaları hep ben gittim, bir yada iki kere gelmişti o. Gün içinde konusamadik pek bir sabah birde akşam. Sabahları bile o ise gidiyor kalkamiyor diye arardım uyandirirdim calismadigim zaman bile. Ama o ne yaptı, hep benim vermemi istedi, ama bende insanım bir yerde ve artık canımı çok sıkıyordu. Ben ayrilmasam zaten, degerim kalmayacak ve benden daha iyilerini hak ediyorsun deyip giderdi bir gün.

Yarın arar yine açmazsan 2 gün durur yine arar vs
Bittiyi burnu sürtülsünde bir daha yapmasın diye blöf olarak mı söyledin
Yoksa gerçekten mi bitirdin
5 ayda hep fedakarlık yaptığın ilişkiden bundan sonra ayaklarını yerden kesecek mutluluk bekleme derim ben

Aslında arasin istiyorum, ama dönmek de istemiyorum o ilişkiye. Çok kasvetliydi. Ama alışkanlık ışte.

Bizim sizinki kadar da değildi hasta olsam sürekli arardi gittin mi doktora falan derdi. Iyilesene kadar burnumdan gelirdi. Ama genel olarak istediği hep suydu; ben oturayim o gelsin hep beraber vakit gecirelim falan. Herşeyi ben yaptim. Buluşmaları hep ben gittim, bir yada iki kere gelmişti o. Gün içinde konusamadik pek bir sabah birde akşam. Sabahları bile o ise gidiyor kalkamiyor diye arardım uyandirirdim calismadigim zaman bile. Ama o ne yaptı, hep benim vermemi istedi, ama bende insanım bir yerde ve artık canımı çok sıkıyordu. Ben ayrilmasam zaten, degerim kalmayacak ve benden daha iyilerini hak ediyorsun deyip giderdi bir gün.

Eh ben bunları 6 yılda yaşadım.
Sizinkiler de 5 aya göre.
Ömrünüzün en güzel yıllarındasınız bence. Kimse için tüketmeyin.

Allah korusun kız. İki gün sonra da ben onu hasta ederim odesiriz :KK8:

:) herşey gonlunuze göre olsun. Inşallah çok mutlu olursunuz :) ama her ilişkide bir çektiren vardır, o taraf siz olun bence :) daha değerli oluyor :)

Bizim 1 ayda bitti o heyecan. Artık bana zarar vermeye başlamıştı sürekli bir düşünce icerisindeydim. Çok yordu beni

Adam neyse odur, değişmez, hiç bir koşulda değişmesini bekleme
Kararını verip bitirmişsin ve o kararın arkasında dur, aramasın daha iyi
Yoluna devam et, yaşın çok genç, 5 ay da gevşeyen adamla ömür geçmez

Back
X