• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl davranacak? Yardım eder misiniz bi :(

:) herşey gonlunuze göre olsun. Inşallah çok mutlu olursunuz :) ama her ilişkide bir çektiren vardır, o taraf siz olun bence :) daha değerli oluyor :)
Amin inşallah. Ama bende balık hafızası var tartışıyoruz hemen beyefendi zeytinyağına bağlıyor, bi üste çıkmalar falan. İki de sen bana bunu söyledin diyor oh kebab . Benim mal kafam demiyor ki , oda sana bunu dedi demiyor. Ondan sonra dayanamıyorum ağlıyorum
Bu sefer o beni susturup özür diliyor. Oldu mu sana beyefendi alttan aldı. Neyse neyse ateşim 40 lara çıkmadan ben susuyum.:'

Adam neyse odur, değişmez, hiç bir koşulda değişmesini bekleme
Kararını verip bitirmişsin ve o kararın arkasında dur, aramasın daha iyi
Yoluna devam et, yaşın çok genç, 5 ay da gevşeyen adamla ömür geçmez

Evet bende öyle düşünüyorum. Sadece ilişkiyi bitiren ben olduğum için bir huzursuzluk oldu içimde. Acaba düzelir miydi erken mi davrandım dedim. Ama doğru bir karar vermişim yorumlardan anladığım bu :)

5 aylık bir iliskim oldu .daha doğrusu başlarda çok fazla ilgi gördüğüm ama sonrasında ilgi kaybı yaşadığım bir süreç. Sürekli benim fedakarlıklarimla ayakta kalan bir ilişki. Sürekli sabır gösterdiğim, hoş gördüğüm bir ilişki. Hâlâ beni çok sevdiğini söylüyordusorunumuz yoktu görünürde kavga etmezdik sık sık. Ama bir gün ben artık dayanamiyorum dedim karşısında ve 5 ayın birikimi oldu ağladım. O kadar üzüldü ki bana seni çok seviyorum ben sana haksızlık ettiğimi biliyorum ama duzelicem dedi sarıldık falan ama daha ertesi gün sorumsuzluk yaptı aynı hareketler. Bende hiçbir şey söylemiyorum ve artık bitiriyorum dedim umursamadi bile sanki ben hiç o mesajı atma isim gibi aşkım şimdi geldim eve bitanem seni çok seviyorum yarın konusuruz dedi bu hareketine daha çok sinir oldum. Ertesi gün sabah erkenden günaydın hayatım bitanem falan yazdı cevap vermedim. Aradı 4-5 kere açmadım. O gün bu şekilde geçti. Bugün ikinci gün ama bugün hiç aramadı. Yorumlariniz merak ediyorum acaba sizce ne olur? Seviyorum ama bitirmem gerekiyordu çünkü gerçekten dayanamadım. Yaslarimiz 24-25.
.

5 aylık bir iliskim oldu .daha doğrusu başlarda çok fazla ilgi gördüğüm ama sonrasında ilgi kaybı yaşadığım bir süreç. Sürekli benim fedakarlıklarimla ayakta kalan bir ilişki. Sürekli sabır gösterdiğim, hoş gördüğüm bir ilişki. Hâlâ beni çok sevdiğini söylüyordusorunumuz yoktu görünürde kavga etmezdik sık sık. Ama bir gün ben artık dayanamiyorum dedim karşısında ve 5 ayın birikimi oldu ağladım. O kadar üzüldü ki bana seni çok seviyorum ben sana haksızlık ettiğimi biliyorum ama duzelicem dedi sarıldık falan ama daha ertesi gün sorumsuzluk yaptı aynı hareketler. Bende hiçbir şey söylemiyorum ve artık bitiriyorum dedim umursamadi bile sanki ben hiç o mesajı atma isim gibi aşkım şimdi geldim eve bitanem seni çok seviyorum yarın konusuruz dedi bu hareketine daha çok sinir oldum. Ertesi gün sabah erkenden günaydın hayatım bitanem falan yazdı cevap vermedim. Aradı 4-5 kere açmadım. O gün bu şekilde geçti. Bugün ikinci gün ama bugün hiç aramadı. Yorumlariniz merak ediyorum acaba sizce ne olur? Seviyorum ama bitirmem gerekiyordu çünkü gerçekten dayanamadım. Yaslarimiz 24-25.

Back
X