Sizce nasıl davranayım ?

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhabalar, nişalımla birbirimizi çok seviyoruz, birbirimize çok güveniyoruz. Nişanlımın üstüne gidiyorum, onu bunalttığımı düşünüyor üstüme gelme benim diyor. Sinirden telefonunu kapattı son zamanlarda ertesi ginü hiçbir şey olmamış gibi arıyor. Mesela diyelim bu akşam 6-7 de konuştuk akşamları arkadaşlarıyla olduğu için beni aramıyor mesaj atmıyor bende sinirleniyorum tamam tamam bundan sonra öyle olmayacak diyor ama uygulamaya gelince olmuyor. Bu durum canımı çok sıkıyor benim de işim gücüm yok mesaj atmadan bu durumu dile getirip duruyorum sinirlenince en son telefonu kapatıyor taa ertesi güne kadar. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım. Meşguliyetim yok kafamı sürekli ona takıyorum. Kısa kısa mesajlarla cevap verip tamam tamam diyoR. Sevgisinden şüphem yok ama ben ilgi istiyorum kendisi yay burcu

Nasıl bir strateji ?
Bi süre sende o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Sen ona ilgisiz olduğun süreçte sana neden böylesin diye sorular sormaya başlarsa bi umut vardır ama yine sana ilgisiz davranıyorsa sen bu insanla evliliği tekrar iyi düşün derim

Şöyle diyeyim eşim de bazen laftan anlamıyor anlatmaktan çok sıkıldığım zaman onun gibi davranıyorum ona rahatsız olmaya başlıyor tepki veriyor. Sen bana böyle davranıyorsun etki tepki meselesi benim davranışlarımda kendini görüyorsun diyorum :KK66:
Doğru ama uygulayacak dolu vaktim yok kafamı ona takıyorum, arayınca nasıl konuşayım ?

Stratejiye filan gerek yok. Evlilik hazırlığı bu savaş değil.
İşe girin, kursa yazılın kendinize meşgale bulun. Sabahtan akşama kadar mesaj mı bekliyorsunuz siz?
Böyle devam ederseniz şimdi 1 gün kapatır telefonu, bir süre sonra 3 gün. Sonrasında arar da bulamazsınız. Bu kadar yormaya gerek var mı?

Stratejiye filan gerek yok. Evlilik hazırlığı bu savaş değil.
İşe girin, kursa yazılın kendinize meşgale bulun. Sabahtan akşama kadar mesaj mı bekliyorsunuz siz?
Böyle devam ederseniz şimdi 1 gün kapatır telefonu, bir süre sonra 3 gün. Sonrasında arar da bulamazsınız. Bu kadar yormaya gerek var mı?
Ama tamam arıycam mesaj atıcam diyo uygulamaya gelince yok

Meşgulüyetin yok işin gücün nişanlın olmuş. Kendi hayatınız yok mu.
Niye hayatının merkezine oturtuyorsun adamı..
Allah sabır versin nişanlına
Kendinize uğraşacak faaliyetler bulun. Çalışmıyorsanız işe girin

Merhabalar, nişalımla birbirimizi çok seviyoruz, birbirimize çok güveniyoruz. Nişanlımın üstüne gidiyorum, onu bunalttığımı düşünüyor üstüme gelme benim diyor. Sinirden telefonunu kapattı son zamanlarda ertesi ginü hiçbir şey olmamış gibi arıyor. Mesela diyelim bu akşam 6-7 de konuştuk akşamları arkadaşlarıyla olduğu için beni aramıyor mesaj atmıyor bende sinirleniyorum tamam tamam bundan sonra öyle olmayacak diyor ama uygulamaya gelince olmuyor. Bu durum canımı çok sıkıyor benim de işim gücüm yok mesaj atmadan bu durumu dile getirip duruyorum sinirlenince en son telefonu kapatıyor taa ertesi güne kadar. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım. Meşguliyetim yok kafamı sürekli ona takıyorum. Kısa kısa mesajlarla cevap verip tamam tamam diyoR. Sevgisinden şüphem yok ama ben ilgi istiyorum kendisi yay burcu
Arkadaslariyla vakit gecirirken aramasan msj atmasan. Kendine ait bir alani olsun. Bende hoslanmam arkdslarimla vakit gecirirken tel acmam genelde.

normalde ilgi gösteriosa arkadaslariyla beraberken niye zirt birt msj yazsinki??? ozaman hic cikmasin disariya. benim arkadasim gelse sürekli msj yazsa kocasina sinir olurum. surda iki sohbet edicez sonucta...

Sizin yok mu arkadaşlarınız sizde çıkın arkadaşlarınızla, yabancı dizilere başlayın film izleyin, kendinize hobiler edinin. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıktığında haber verir tamam derim sadece eve geçtiğinde haber verir o zaman ararım yada mesajlaşırız hatta bazen o kadar aramam ki kendisi arar napıyosun diye çünkü bende arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kimsenin beni rahatsız etmesinden hoşlanmam. Sonuçta orda arkadaşlarımla ilgilenmek için görüşmüşüm sırası mı hayatımdaki kişiyi arayıp mesajlaşmanın. Arkadaşı nişanlınıza bir derdini açıyor nişanlınız sizle konuşuyor karşıdaki kişiye ne kadar ayıp olur bu kadar kendinizi düşünmeyin.

Back
X