Sizce nasil davranmaliyim

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
849
568
103
36
Babam (1 yili gecti) kolon kanseri tanisi aldi. Ameliyat oldu kemo ve isin tedavisi gördü. Kansere yonelik cok sukur atlatti diye sevindik. Fakat su an cok agrilari var. Yemek yiyemiyor agri ve gaz dan cok cok zayifladi. Bununla ilgili daha once konu acmistim zaten. Malesef kac doktora gittik ama care bulamadik.
Benim simdiki sorum nasil davranmam gerektigiyle ilgili. Annem psikolojik olarak cokmus durumda babama cok üzülüyor zaten normalde de herseyi kafasına takan birisi ama hickimseye bi sey belli etmiyor kardesimle konustum bi onunla konusup aglasiyorlarmis. Simdi kardesimde okulu aciliyor gidiyor ha deyince gelemiyor 14 saat suruyor yol. Benim cocuk var baska baska durumlar gidemiyorum. Annem yalniz kaliyor. Simdi ben bugune kadar hep bi sey yokmus gibi davrandim uzuldugumu hic belli etmedim. Aslında evde hep boyle bi hava hakim oldu ama herkes de biliyo ki aslinda herkes bu duruma cok üzülüyor ama rol yapiyor. Kardesim bugun yola cikacaginda vedalasirken dayanamamis aglamis tabi babamda oyle. Beni aradi sen git yalniz birakma ben aglattim iyice bozdum morallerini diye.
Ben gidersem yine hic bi sey yokmus gibi neseli mi davranmaliyim yoksa uzuntumu paylasmali miyim sizce?? Babam suna bak hic takmiyo gibi dusunur mu acaba yani dusunmez tabi de uzulmedigime icten ice gucenir mi ki. Gerci sirf biz uzulmeyelim diye telefonda hep iyiyim deyip gecistiriyor ama. Yinede sanki babam usutmus de karni agriyormus gibi davranarak incitir miyim bilemiyorum. Diger taraftan moraller yuksek olsun kismi var. Napicaz bilemedim. Lutfen bana bi akil verin. Cok uzun oldu kusura bakmayin

Yemeğe çıkartabilirsin. Eve gidip neşeli olursan biraz belli olur, onun yerine ikisini de alıp dışarı çıkart baban için serbestse dışarısı. Filmdi yemekti yorulmayacağınız aktiviteler yapın.

Su an koydeler ve babamin agrilari cok fazla evden cikamiyor pazara bile gidemiyorlarmis. Zaten benim sorduğum da babam uzuldugumu bilmeli mi yoksa bilmemeli mi? Ben zaten bi sey belli etmiyorum hic ama yalnis mi yapiyorum bilmiyorum

bişey olmamış gibi davranmak herşeyi (bi an için) unutmak değil.
bana soracak olursanız konuşun, hislerinizi paylaşın. daha fazla kenetlenin birbirinize.

Allah sabır versin

Su an koydeler ve babamin agrilari cok fazla evden cikamiyor pazara bile gidemiyorlarmis. Zaten benim sorduğum da babam uzuldugumu bilmeli mi yoksa bilmemeli mi? Ben zaten bi sey belli etmiyorum hic ama yalnis mi yapiyorum bilmiyorum
Üzüldüğünü bilirler zaten. Ama hiç bir şey yokmuş gibi davranmak ne derece doğru onu da bilemiyorum. O zaman şöyle... Bahçeniz varsa kurun mangalı annenle, bahçeniz yoksa fırına bir şeyler atın güzel bir ziyafet hazırlayın ama mis gibi koksun. Televizyondan film izleyin ya da bahçeye çıkıp geceye dek çay için havadan sudan bahsedin. Dedem kanserdi. Hepimiz çok üzülüyorduk hele annem perişan olmuştu. Ama yeter ki mutlu olsun o ağrıları az unutsun diye sevdiği ne varsa yaptık. O yüzden benim bildiğim yöntemler bunlar. Torun da var hem kafası dağılır yani. Burada önemli olan annenin sana uyması.

Üzüldüğünüzü bilirler bence illa ki. Annenizle oturun ağlaşın konuşun, ama enerjiyi düşürmeyin bana göre. O evin sessizliğe yasa değil, ayağa kaldıracak pozitif enerjiye ihtiyacı var.

Allah acil sifalar versin.
Sanirim en dogru olani hep yaninda oldugunuzu hissettmek ve pozitif olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…