Evine sokma o kadınıMerhaba bayanlar bi işin içinden çıkamıyorum sizlere de danışmak istedim..
2 senelik ilişkim var , Şubat ayında nişanlandım. Ben tekim kardeşim yok. Nişanlımın 4 ablası var.
Diğer 3 'yle güzel anlasırım sorunum yoktur. Ama bitanesi okadar canımı sıkıyor ki .. İşi gücü biz olmuşuz. 2 ay sonra düğünümüz var kısmetse her işe burnunu sokmaktan kendini alıkoyamıyor. Ramazanad tartıştım kendisiyle şimdi konusmuyorum.. Whatsaptan okadar hakaret etti cevap vermek yerine direk engelledim ve konusmaları nişanlıma attım. Nişanlımda onu arayıp bir güzel kavga etti. Geçtiğimiz hafta nişanlım tuttugumuz evdeydi birkaç tadilat için gitti. Ablası da eşiyle beraber daha sonra nişanlımın yanına geçmiş. Ben de eve girdiğimde hiç suratıma bile bakmadı ne hoşgeldin ne bişey. Halbuki kavga da etmiş olsak ben bayramda yine küçüklüğümü yapıp kendisini aradım. Şimdi bu durumu kafama çok takıyorum. Onu gördüğümde veya adı geçince sinirlerim tepeme cıkıyor. Nişanlımda bana biz evlenince hiçbiri gelmicek inan sen sadece bize odaklan düğünümüze evimize odaklan düşünme onları diyor. Siz olsanız nasıl davranırdınız. Hiç umursamazmıydınız daha cok kudursun diye yoksa böyle kafanıza takıp nişanlınızın ömrünümü yerdiniz.. ?
Zaten nişanlımda gelip huzurumu kaçırıccaksa kapının önüne koyarım onu dedi. işin en garibi de kendisinin iki oğlu var sımdıden gelinlerine acıyorum..Evine sokma o kadını
haklısınız.. her yerden engelledim instagram watsap. telefondan numarasını bile engelledim aramasın diyeDeğil Whatsap'tan hayatımdan engellerim bee oda kimmiş. Herkes kendini nimet sanıyor. İlgilenme umursama kafana takma sonra kendini çok önemli zanneder. Madem nişanlında arkanda hiç kendi güzel kafanı yorma. He de geç. Ne kadar ekmek o kadar köfte
anladım ama geç anladım şimdi diyorum ki keşke aramasaymışımBen aman ben büyüklüğümü yapayım aman ben küçüklüğümü yapayım aradım ettim olaylarına karşıyım aranız kötü mü size hakaret mi etti çok net tavır koyun bayram seyran yaramaz öyle insanlara zaten siz aradınız diye kendini de bir halt saymıştır.Siz boşverin takmayın düğüne odaklanın bu zamanda kimsenin bu mutlu gününüzü mahvetmesine izin vermeyin
En doğrusu bu. Kendisini ulaşılmaz zannettiremem kimseye.haklısınız.. her yerden engelledim instagram watsap. telefondan numarasını bile engelledim aramasın diye
evett bende öyle dedim şimdi de gelmicek artık istemiyorum. çeyize de gelmeyecek dedim . benim evimde beni beğenmiyor ya senin ablan kim ki dedimEvlendikten sonra hiçbiri gelemicek demiş nişanınız neden evlendikten sonra ?? Şimdi gelebiliyor niye baştan tavrını koymuyor nişanlınız evlendikten sonra değişen ne olucak ?? Evinize gelmmiş sizin yüzünüze bakmamış size resmen kardeşimin evi istedim zaman gelirim sizi hic yerine saymış kimsenin kimseyi ezmeye hakı yok kimse kimseyi sevmek zorunda da değil ama saygı duymak sorunda
evett bende öyle dedim şimdi de gelmicek artık istemiyorum. çeyize de gelmeyecek dedim . benim evimde beni beğenmiyor ya senin ablan kim ki dedim
Yani tatlım ben genelde aile bireyleri arasında hep yapıcı olurum ama senin olayın çok farklı .işin içine hakaret girerse işler değişirZaten nişanlımda gelip huzurumu kaçırıccaksa kapının önüne koyarım onu dedi. işin en garibi de kendisinin iki oğlu var sımdıden gelinlerine acıyorum..
bilmiyorum kafam çok karısık bunları düşünüp irdelemekten kendi işime odaklanamıyorum evime odaklanamıyorum inanın..benim erkek kardeşim var kendimi onun ablasının yerine koyuyorum gelin hanımla böyle bi şey yaşasam ben kendim zaten gitmem , senin oturacağın evin tadilatında ne işi var madem bi de whatsapp konuşması yüzünden kardeşiyle kavga etmiş.
nişanlının bunun ayırdına da varması lazım tadilatta var sonrasında gelemez vs bana inandırıcı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?