Sizce nasıl davranmalıyım ?

Mevsim9080

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
579
296
18
29
Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .

Enişte haklı valla sizinkiler niye bu kadar problem ediyor?
Bilmiyorum işte. Birtane alın hep kullanın diyorlar. Ama eşimde seviyor motorları farklı farklı binmek istiyor. Kar ediyoruz bize kimse vermez durduk yere bu kadar para fena mı diyor. Haklı ama sevinemedim bile.

Bence aileniz size söylendiğinde oralı olmayın. Artık eleştirmekten vazgecerler zamanla.

Eşiniz haklı ama kimsenin karışmaya hakkı yok. Fikir beyan ederler ama önerilerini size diretemezler.
Orası öyle kesinlikle ama büyük insanlar işte. İstiyorlar birtane alıp sonsuza kadar kullanalım. Moralimi çok bozuluyor düşünsenize şuan nasıl sattık dicem diye düşünüyorum.

Bilmiyorum işte. Birtane alın hep kullanın diyorlar. Ama eşimde seviyor motorları farklı farklı binmek istiyor. Kar ediyoruz bize kimse vermez durduk yere bu kadar para fena mı diyor. Haklı ama sevinemedim bile.
Reis hakli valla.. ailenize aciklama yapmak zorunda bile degilken ne diye acaba ne diyecegim moduna giriyorsunuz onu da anlamadım.
Boşverin hic karismayin bisey anlatmak aciklamak zorunda degilsiniz hic kimseye

Ne kadar müdahaleci bir aileniz var. Eşinize bu durumu yansıtmasaydınız keşke.
Sanki babanızın parası ile mi alındı ayol onlara ne?
İlla ki eşimde duyuyor bu son olsun bu çok güzelmiş bunu değiştirmeyin bir süre dediler ama satıldı.

Reis hakli valla.. ailenize aciklama yapmak zorunda bile degilken ne diye acaba ne diyecegim moduna giriyorsunuz onu da anlamadım.
Boşverin hic karismayin bisey anlatmak aciklamak zorunda degilsiniz hic kimseye
Haklısınız mesela ablamlar falan fazla veren oldu mu satın düşünmeyin diyorlar. Eşimde sonuna kadar haklı.

Benim kardeşim de araba alım satımı yapıyor. Gayet normal bir şey, nesini dert ettiler bu kadar? Saracak başka bir şey bulmalılar kendilerine. Hobi kurslarına falan mı yönlendirseniz...

Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Anan babanda olsa karışmayın eşimn işine de destek cık eşinede ailen artkk o kendi aielenide idare et gerçekten ailene kulak asarsan eşinle kötü olcan benden demesi adam kafası çalışıyor kar ediyor ne güzel al sat yapıyor daha napsın adam sizde cılknı ckarmn

Back
X