- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .