Evet sizin de çok dolu vaktiniz var heralde millete burda sürekli dalga geçer tarzda yorum yazmaya vakit bulmanızdan belliAy ne boş vakitler valla hayran kaldım
Bir şey davranmayın bence. Kendiniz gidince surat asarsa takmayın o da aynı şekilde istediği yere istediği insanla gitsin. Birbirinizi salın bence rahatlayın.
Eminim sizin kayınvalidenizle ilişkiniz çok anlam yüklüdür benimkini saçma bulmuşsunuz yaO sana hesap sormasın isterken sen niye ona hesap soruyosun. Ay ne saçma ilişkileriniz var ya.
Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
İnanmayacaksınız ama evet anlam yüklü. Şimdi anlatsam hava atiyorsunuz, kiskandiriyorsunuz filan dersiniz. Övmek gibi olur. Ama inanın şu yaşadığınız şey saçma. Üstelik soruyu soran sizsiniz, size hesap sormasından rahatsiz olan da sizsiniz. Ama nereye gittin diye didikleyen de sizsiniz. Saçmalık burada yani bana laf sokmaya çalışmanız biseyi değiştirmeyecek. Kayinvalidem ile olan ilişkimi bilseniz üzülürsünüz inanın.Eminim sizin kayınvalidenizle ilişkiniz çok anlam yüklüdür benimkini saçma bulmuşsunuz ya
Aman da maşşallah size o zamanİnanmayacaksınız ama evet anlam yüklü. Şimdi anlatsam hava atiyorsunuz, kiskandiriyorsunuz filan dersiniz. Övmek gibi olur. Ama inanın şu yaşadığınız şey saçma. Üstelik soruyu soran sizsiniz, size hesap sormasından rahatsiz olan da sizsiniz. Ama nereye gittin diye didikleyen de sizsiniz. Saçmalık burada yani bana laf sokmaya çalışmanız biseyi değiştirmeyecek. Kayinvalidem ile olan ilişkimi bilseniz üzülürsünüz inanın.
Kaynanayla eltiye kim gitti diye birbirini gözlemektense burada yorum yazmak daha dolu geldi valla kusura bakmayın. Hangisi daha boş bi aktivite diye kıyaslamaya bile gerek yok sanırım.Evet sizin de çok dolu vaktiniz var heralde millete burda sürekli dalga geçer tarzda yorum yazmaya vakit bulmanızdan belli
Ben de eşimin ailesiyle aynı binada oturuyorum. İlk taşıdığım zaman hep sorarlardı nereye diye, işim var biraz dışarıda derdim nereye gittiğimi söylemezdim. Diğer eltilerimden alışmışlardı hep rapor verme olayına, ama ben böyle davranınca da alıştılar. Her gittiğiniz yeri söylemeye veya gittiğinizi görmediklerinde haber vermeye gerek duymayın. Aynı evde yaşamıyorsunuz sonuçta. Her adımınızı rapor etmenize gerek olmadığı gibi siz de ona sormayın işiniz olmadığı sürece.Merhaba sevgili kk üyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem çok sinir oluyor yüzü düşüyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce çıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini söyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten öyle birşey söz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Merhaba sevgili kk üyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem çok sinir oluyor yüzü düşüyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce çıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini söyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten öyle birşey söz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?