Sizce nasıl davranmalıyım?

Sende arayıp söylememesine rağmen nerede olduğunu ısrarla sormuşsun. Alışmışsınız herhalde karşılıklı hesap vermeye. Sende sorma ,o da sormasın, açıkca söyle,ben hoşlanmıyorum gerekirse eşime haber veririm de. Ayrica yok soguk konustu,yok gözünü devirdi diye düşünürsek ömür geçmez...

Bu konuda net cizgiler cizin ve arkasinda durun. Rapor vermenize gerek yok. Suratinin düstügünü ve sinirlenmeyi (ne hakla) kendine saklasin. Karsida cocuk yok

Neler yazıldığını inanın henüz okumadım ama dalga geçilmeye o kadar müsait bir konu ki...
Rahatsız olduğunuz şeyi siz niye yapıyorsunuz? Başka işiniz yok mu Allah aşkına?

Anladığım kadarıyla kayınvalidesini onun da yaşadığı duygu durumunu anlamasını istemiştir belli ki kadın sürekli soruyor bazen empati yapması için böyle yollara mecbur kalıyor insan He kşke konuşarak dile getirseydi ama olan olmuş bundan sonra detaya gitme işim var de çık eşinin Bilgisi olduğu sürece mecbur değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…