Sizce nasıl davranmalıyım?

melek_3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
11
1
1
29
Herkese merhabalar.28 yaşındayım.Bir ilişkim var.Erkek arkadaşım beni önceden de taniyor.Benimle daha önce görüşmek istemişti ama ben istemedim kendi problemlerim vardı ve ilişkiye kendimi hazır hissetmedim.Bana saygi duydu ve rahatsiz etmedi sadece fotograf ve hikayelerimi begendi orda olduğunu hep hissettirdi.Hazır hissettiğimde de ben yazdım ve görüşmeye başladık.2 aydır devam ediyoruz ve hersey cok güzel ilerliyor.Bayramda beraber tatile gideceğiz.Etrafimdakiler sakın beraber olma olursan ciddi düşünmez,evlenmek istemez, soğur muhabbeti yapıyor.Erkek arkadaşıma değer veriyorum ve bunu yasadık diye onu kaybetmek istemiyorum.Ama onunla bunu yaşamak da istiyorum çünkü ilişkide bu benim için çok özel bir durum.Sizce nasıl yapmalıyım?

Gittiği yere kadar gidin. Küçükte değilsiniz sonuçta, öyle bir durum olduğunda oturur konuşursunuz.

Çevrendekiler haklı canım. Ona görüşmek istemiyorum dediğin süreçte de başka sevgilin olduysa hiç uğraşma derim. Tatile gitmen bile doğru değil. Biz kadınlara göre normal cidden ama evlilik düşünen erkeklerin en sekülerleri bile kötü gözle bakıyorlar buna, kendisi bakmasa bile ailesi arkadaşları kötü yorum yapınca hemen ters tepiyor

Herkese merhabalar.28 yaşındayım.Bir ilişkim var.Erkek arkadaşım beni önceden de taniyor.Benimle daha önce görüşmek istemişti ama ben istemedim kendi problemlerim vardı ve ilişkiye kendimi hazır hissetmedim.Bana saygi duydu ve rahatsiz etmedi sadece fotograf ve hikayelerimi begendi orda olduğunu hep hissettirdi.Hazır hissettiğimde de ben yazdım ve görüşmeye başladık.2 aydır devam ediyoruz ve hersey cok güzel ilerliyor.Bayramda beraber tatile gideceğiz.Etrafimdakiler sakın beraber olma olursan ciddi düşünmez,evlenmek istemez, soğur muhabbeti yapıyor.Erkek arkadaşıma değer veriyorum ve bunu yasadık diye onu kaybetmek istemiyorum.Ama onunla bunu yaşamak da istiyorum çünkü ilişkide bu benim için çok özel bir durum.Sizce nasıl yapmalıyım?

Böyle bir tereddüt yaşıyorsan yapma. 2 aydır henüz ilişkiniz yeni.

İşte gündemde duymak istediğimiz şeyler djdjdj
Ne o öyle? Yok öptürmedim, yok vermedim, yok gerdeğe saklıyorumlar falan fıstık.
Sanki tek başınıza mı sevişeceksiniz?
Bu yüzden ayrılacaksa da ayrılsın erkek arkadaşınız.
Yani sırf bu baskılar yüzünden ülkede evlilik nasip olmayan kaç kadın açılamadan öteki tarafa iade oluyor şu fani dünyada. Yazzık!
Akışına bırakın derim.

P.S. Dini hassasiyeti olanlara saygımız sonsuz, o ayrı konu.

Evlenmeden tatile de gittik, aynı evde de yaşadık. Kimse kimseden uzaklaşmadı. İki tarafın da hassasiyetleri olur, bunu anlarım. Kişisel tercihinizdir derim. Bu durumda zaten erkek de yakınlaşmak istemez. Kendini evliliğe saklar. Ama eğer karşınızdaki adam evlenmeden seviştiğiniz için sizden uzaklaşacak kadar hödükse zaten hiç yanınızda tutmayın.

Bence bu yakınlık durumunuza ne sıklıkla görüşüp görüşmediğinize göre değişir. Eğer gerçekten duygusal bağınız varsa neden olmasın bunun hiç yaşanmamasıda soğutuyor erkekleri bence ama çabuk ve kolay olmasıda kadını basitleştiriyor diye düşünüyorum, yani dengeli olmalı herşey

Şaka bir yana bu hayat senin, diğer ,nsanlalrın ne düşündüğü değil senin ne istediğin önemli. Öyle sığ ve dangalakça düşüncelere sahip erkekler zaten 5 para etmez tipler oluyor, uzak durursun olur biter. Genell olarak Türkiyedeki erkekller boş beleş bir grup, onların ne düşündüğünün bence pek bir önemi yok. Sen yaşamak istiyorsan yaşa, o kadar.

Genelde inanmam çevrenizin söylediği bu laflara ancak ilişkiniz sadece iki aylık erken diyerek biraz beklemeyi düşünebilirsiniz. Bakireysen eğer hele hiç yapma iyice tanı bi adamı öyle. Seks yaptın diye seni istemeyecek adamla zaten evlenilmez ancak ilkler unutulmuyor garip bir şekilde.

Yani bu sizin dusunce yapiniza bagli bir karar bence. Siz evlilik oncesi cinsellige nasil bakiyorsunuz? Karsinizdaki insan sizinle ayni kafa yapisinda mi? Etrafinizdaki insanlar biraz daha geleneksel dusunce yapisina sahip gibi geldi. Siz de oyle misiniz? Hayatinizdaki kisi de boyle mi?
Ben kendiniz olmaniz taraftariyim, sevismek istiyorsaniz sevisin. Istemiyorsaniz sevismeyin. Bu benimle yatti, yollu zaten diyip sizden ayrilacak insan zaten size uygun degildir. Kendi kafa yapiniza uygun birini bulmaniz gerekir.
Ama soyle bi sey var, iki ay birlikte tatil ayarlamak icin cok erken ve karsinizdaki kisi kesinlikle seviseceginizi dusunuyor o tatilde. Zaten buyuk ihtimalle sevismek icin yanip tutustugu icin bu tatili ayarladi :) Hatta bu kisi bakire oldugunuzun falan farkinda degil eger bu konulari hic konusmadiysaniz.

Bu devirde insanlara güvenmek çok zor. Tam tanımadan hiçbir şey yapmayın bence. Burada ne konular okuyoruz.
Tatile gidilsiyse cinsellik de yaşanır ama. Bence tatile gitmek için bile erken.
Olay kesinlikle bu. Seviştikten sonra evlilik düşünmeyecekse ayrıl mantığı doğru, elbette böyle düşünen bir erkeğin peşinden gidip evlilik istemenin, taviz vermenin mantığı yok ama bu hemen tespit edilecek bir şey değil. Bu sebeplerden evlenmeden ilişkiyi pek onaylamıyorum, erkeklere güven olmaz hele 2 aylık ilişkide hiç olmaz. Geçen gün hamile diye sevgilisi terk edeni de çocuk benim değil diye kaçanı da gördük burada. En azından biraz daha vakit geçirmesi lazım bu konular için

Back
X