- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Merhaba arkadaşlar. ben 21 yaşında nişanlı biriyim.bi kaç ay sonra Allah izin verirse sevdiğimle evleniyorum. benim sıkıntım şu 2 tane eltim olucak biri 6 sene önce biride 1 sene önce evlenmiş. biz nişanlımla ne yapmak istesek özellikle büyüğü bizde şöyle oldu bizde böyle oldu muhabbetine giriyo ben çok dahil olmasamda çünkü ayrı şehirlerde yaşıyoruz nişanlımla altlı üstlü oturuyolar ve bunlar hep gündemde. ben gelinliğimi satın almak istemiyorum kiralıcam onlar satın almış ben neden almıyomuşum? sözümle nişanım ard arda oldu tektaşımı sözde takmaya gerek duymadım onların takılmış benim niye takılmıyomuş? bursadalar mobilyalarını kayınpederimin bildigi mobilyacıdan kendileri seçip almışlar doğal olarak. biz inegöle gidicez ordan bakıp model beğenicez 5-6 bin mobilyacıya fark ödememek adına.onlarınki mobilyacıdan alınmış biz neden inegöle gidiyomuşuz? fotograf için hem orda burda masraf olmazmıymış? ya sanki onlara ödeticez. bide altlı üstü oturuyolar bizim düğün tarihimizi büyük yengesi daha dün benden öğrendi 5 ağustos biliyomuşmuş çok zoruma gitti ya dedim altlı üstlü oturuyosunuz kayının düğün tarihini daha yeni öğrenmiş olmana şaşırdım dedim nedenini gelince öğrenirsin dedi (kayınvalidemle araları çok iyi değilmiş o yüzden bu konularda sohbet etmiyolarmış) nişanlım akşam sordu sen benim düğün tarihimi bilmiyomusun yenge diye. Allah tan altta kalmıyo nişanlım bu konuda iyi onlar konuşup o susmuyo. bundan sonra takmıcam zaten o apayrı bi konu ama ben bunları bildigim halde onlara karşı nasıl davranmam gerekiyo. belliki kıskançlık var halbuki ben tam aksi arkadaş gibi olmak isterdim. ama her yapmayı düşündüğümüzle laf söyleyenle nasıl geçinilir.
ben sizlerin deneyiminden faydalanmak istiyorum özellikle evli bayanlar yardımcı olun bana
ben sizlerin deneyiminden faydalanmak istiyorum özellikle evli bayanlar yardımcı olun bana