öncelikle hayırlı olsun arkadaşım,allah tamamına erdirsin,sana yaşamış biri olarak nacizhane tavsiyelerim olacak,ben 8 aylık evliyim 7 ay da nişanlı kaldım,biz eşimle büyük nişan istemedik evde olsun dedik tabi hiç birşey yapmayın da demedik,herkes üzerine düşeni yapsın dedik,söz kıyafetimi dahi annem aldı yüzükleri eşimle birlikte aldık kendimiz ödedik,nişanın sonunda düğün yapmaya kalktık yine kılları bile kıpırdamadı,düğün salonumuzu da bütün masraflarıda kendimiz yaptık kendi ailem eşime ağır gelmesin diye salonun yarı parasını biz verelim dediler,önceden çok takmamıştım ama kuzenlerim nişanlanmaya başlayınca içten içe çok kırıldım,geçen lerde kayınvalidemlerde otururken kv de misafirlerin yanında şöyle bir cümle kurdu''valla şimdiki gençler çok şanslı herşeyi hazır buluyorlar''DEDİ ve o anda patladım işte bende dedim ki ''valla kimse kusura bakmasın hiçbirşeyi de hazır bulmadık,kimseden bişey de görmedik herşeyimizi kendimiz yaptık''dedim.cevap bile veremedi.o nedenle boşver yapmasınlar sen nişanlını seviyorsan onla bir ömür geçer diyosan hiç önemli değil,evet başkalaına yapıldığında çok zoruna gidiyor insanın ama eşim herşeye değer benim için,fazla kafana takma ama laf yerine gelince de asla susma,herkes yerini bilecek..umarım herşey gönlünce olur..
cok güzel anlatmışşsın canım evet takmamaya calışıorum ama böle yüzsüz olunca insan evlenince ya yanımzda oturmaya kalkarlarsa dayanamam die cekiniorum bnm için bişi yapmayan birilerine sanki yapmış gibi hürmet edemem ama gelirlerse istemiorumda diemem ve olan bana olur kafayı yerim heralde şuan kv ile konuşmak istiorum bu sorunları ama beraber oluncada konu acamıorum ya öle bag bahce işlerinden anlamam ben ama kestane toplamasını severim laf arasında gecen akşm dedm ben kestane toplamaya gitmek istiorum haftasonu die nişanlımla konuşurken kv demezmi başka merak edecek şeymi bulamadın die