- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
ben apartman sakinleriyle konuştuğumda çoğu kişiye ters geliyor bende imzalamam dediğimde.fakat hayat ne koyar önümze büyük konuşmamak lazım bence ben kimseye yadırgıyamam yanlış der geçer giderim herkesin çcuk çoluğu var desemde ne bilim bazı kişiler çok katı.Ben olsam imzalamam.
Hayat insana hıc bı zaman evli biriyle birlikte olmayı gerektirmez bu ahlak meselesidir ...ben apartman sakinleriyle konuştuğumda çoğu kişiye ters geliyor bende imzalamam dediğimde.fakat hayat ne koyar önümze büyük konuşmamak lazım bence ben kimseye yadırgıyamam yanlış der geçer giderim herkesin çcuk çoluğu var desemde ne bilim bazı kişiler çok katı.
herkese selamlar.aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim.çok detay vermeden anlatmaya çalışıcam kimseyi rencide etmek istemediğimden.biz site içersinde oturan apartman sakinleriyiz ve çoğunlukla maalesef emekli etrafı seyreden ne olup ne bittiğini merak eden tipler buna bazı genç ve orta yaş grubuda dahil.apartmanımızda eşinden boşanmış çocuk çoluk sahibi orta yaşlada bir bayan var eşini çok uzun yıllar önce kaybetmiş ve kaybettiğinden beri başka bir beyle beraber yaklaşık 6 7 yıldır.bu bayan imam nikahıyla beraber bu beyle aynı evde yaşamıyorlar adam eve girip çıkıyormuş sık sık ki ben daha gözümle görmüş değilim ve adam evliymiş.tabiki onaylamıyorum ilişkisini ama benide alakadar etmiyor bana zarar vermediği müdütçetede zarar vermiyor derken örnek veriyorum alkol alıp alıp bağırır çağrır yada başkasına yan gözle bakması gibiki dediğim gibi yaklaşık 3. yılım olucak ben oturalı hiç görmedim böyle bişey.sonuç olarak uzatmak istemiyorum toplantı oldu apartmanda bu adamın apartmanın arka kapısından girdiği kim olup olmadığını soruşturmaya başladılarki bilmeyen de yoktu neden ortaya atıldı onu da anlamış değilim ve toplantıda bu bayan yoktu.en son karar ise kendimi mahkeme salonunda gibi hissettim imza toplanıp apartmandan atılma isteği.ben en baştan dediğim gibi onaylamıyorum ama beni hayatı da ilgendirmiyor yani imza atıp atılmalı mı şimdi bu kişi yada gerçekten böyle bir kanun var mı?
ben dediğim gibi hiç gözümle görmedim yaptığıda yanlış evet bunada katılıyorum.ama gerçekten özünde iyi yardımsever biri bu ilişkisi dışında.saygı duyarım görüşünüze tabiki.Ben olsam imzalarim
Evli adamla imam nikahı !!! Adı altında dost hayatı yaşayan kişi bukadar rahat olmamalı
Azcik hayatı bu yüzden zora girsin ki belki kendini düzeltir
Bekar bı sevgilisi olur girsin çıksın bizene ama evli erkekle birlikte olmayı normal gören bı kadından her türlü kötülüğü beklerim
Bide arka kapıdan kaçak Göcek giriyor ...
aynen bencede herkesin özeli.kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. evi randevuevine çevirmediği, kimseye zararı olmadığı sürece insanların özel hayatına karışmak terbiyesizliğin daniskasıdır.
o dedikoducu ahlaksızlar kadının uçkuru ile eve giren çıkanla ilgilenene kadar herkes kendine baksın..
tabi ki imza vermemelisiniz..
teşekkürler cevabınız içinKadının yaptığı yanlış ama apartmandan atılmasını gerektiren bişey değilki. Kadınla muhabbet etmem, uzak dururum ama apartmandan atılsın diye imza atmazdım
tabiki doğru sadece büyük konuşmamak gerekir ya bazen o açıdan.Hayat insana hıc bı zaman evli biriyle birlikte olmayı gerektirmez bu ahlak meselesidir ...
ben dediğim gibi hiç gözümle görmedim yaptığıda yanlış evet bunada katılıyorum.ama gerçekten özünde iyi yardımsever biri bu ilişkisi dışında.saygı duyarım görüşünüze tabiki.
evet bende bir örnek vericektim ama dini konuya giriyor konu kapanır diye girmedim.Ortada çoluk çocuk var. Kadını evinden etmeyi düşünmek büyük ayıp. Onlara ne elalemin yaşantısından? Herkesin günahı kendi boynuna. Ben olsam kesinlikle imzalamam.
Evli adamla birlikte diye oldu olacak kadını kalabalık bi meydanda taşlayıversinler.
bilemedimki burda herşeye bir toplantı karar alırlar yüzünü görüncede gülerler bu nasıl birşey bende bilemedim.öyle imza toplamakla evden atılsaydı oooo,
kadın evde fuhuş yapmıyor, kimseyi rahatsız etmiyor, ne gerekçeyle attıracaklar,
imza listesiyle kimin kapısını çalacaklar,
yani atsanız da atmasanız da bişey çıkmaz o işten.
tabiki doğru sadece büyük konuşmamak gerekir ya bazen o açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?